Kleemens time

Kleemens time just nu, men bara två av Kleemensarna är närvarande.
Caroline och jag -  som båda har med oss kameror och laddar dem eftersom vi ska filma in för reklamen imorgon. Men anna o Marcus - som inte behöver ladda batterier eller filma in i förväg är inte närvarande. Dåligt hörni ;)
Fast Marcus kan ha en ursäkt. Han gick tidigare från skolan och visste inget om mötet. Fast han har fått sms från Carro och inte svarat.

Nu kom i alla fall Annisen. Vi får la se hur detta mötet går - det brukar alltid bara bli massa annat tjöt om allt och nadaa.

Imorgon har vi altså a-dag och vi ska spendera den på en bilverkstad eller vad man ska kalla det, och vi ska filma.
Super skoj, jag ser verkligen fram emot det ... jag är ironisk om ni inte fattar det..

Shit vilket intressant inlägg altså! Öppna intresseöckerna och börja kladda ner för mycket intressantare än såhär blir det inte!

Nu är mötet i full gång, och som ja sa - Vi snackar då inte särskillt mycket om imorgon.  <3  <3

(Macci e fortfarande inte här! :O)

Wish us luck, we're gonna need it!

Puss på er

Rubrik! :D

Idag var en bra dag!

Webbdesignen var ganska rolig för första gången på länge, och efter det hade jag boksamtal i engelskan. Eftre det var det håltimma eftersom vi inte skulle ha någon gympa, så vi vandrade till Buffe och käkade lunch där, det va mysigt.

Efter det gick vi på teater, den var tråkig och jag fattade inte riktigt handlingen, mer än att de antagligen ville visa hur olika alla människor har det, och att man kasnke ska vara nöjd med det man själv sluppit gå igenom.

Efter teatern var det spanska, och vi tittade bara på film, så det var skönt!

När jag kom hem käkade jag mellis och tittade på The Hills, och sedan åkte jag och tränade. Killen som alltid är där och tar WAY to much vikter var där som vanligt, och det var förövrigt ganska mycket folk, vilket va ganska segt eftersom ja fick stå o vänta på massa saker. Nu har jag ont i armarna o i rumpan!

Det har inte hänt nått speciellt bra idag, så jag e antagligen på bra humör eftersom  jag vart o tränat, och känner mig duktig eftersom ja va o tränade igår, och ska dit även i morgon :)
Jag har nästan börjat gilla spanskan lite.. tack vare en ganska söt person...

Filmkväll me vännerna <3

Om ett par timmar är det dags att vrida fram klockan till sommartid! Härligt det känns att säga så! :D

Dagen har gått ganska segt och jag har hunnit dammsuga och övningsköra, så lite vettigt har jag fått gjort.
Jag gjorde en ansiktsmask oxå, lermask fån Åhléns, den va jätte bra, men när man haft på sig den i ett par två minuter så var hela ansiktet helt stelt, och jag kunde typ inte göra några miner - inte ens le!
Det kändes typ som om man låter lera torka in på huden, fast i hela ansiktet!
Det va skit skönt att få av den sen, och den funkade bra! :)


När vi kom hem efter övningskörningen bakade jag muffins till mina kära vänner som skulle komma på kvällen!
Jag gjorde dubbel sats, och en sats skulle bli 12 muffins. Men jag tänkte att det brukar ju alltid bli lite mindre, så jag tog fram 20 formar. När jag hade fyllt dem var det jätte mycket smet kvar, och sammanlagt blev det istället 33 muffins!



När allihopa kom strax efter åtta så bar det ner till källaren, och sen halv nio släckte vi lamporna för då va det Earth hour, så vi tände lite ljus och mös ihop framför tv:n och tittade på en film med massa barn i.
När filmen var slut satt vi och pratade och proppade i oss ännu fler muffins, och sedan kom Magnus, och då blev det fotboll på tv:n! 0-0 Sverige mot Portugal.



Super mysigt hade vi!

Det blev fyra muffins kvar - så hungriga var vi :P

Nu sitter jag här framför datorn och bloggar som vanligt och är inte trött alls.
Imorgon hoppas jag på gymmet - jag känner att jag behöver det efter helgen!

Puss på er! <3



Hjärnceller på rymmen...

Jag har tänkt på en grejj...

Heter det Orange eller Orangea om man säger att flera saker är just Orange/Orangea.

Jag har till exempel målat naglarna i Oranget nu, och om jag vill berätta det för någon skulle jag säga att mina naglar är Orangea, men heter det verkligen det? Jag har sett hur många som helst som skriver eller säger Orange till flertal.
I dessa banorna går mina hjärnceller ganska ofta. Kanske inte just om Oranget, men om allt möjligt onödigt.

Jag tror jag behöver uppsöka nån sorts psykolog som kan hjälpa mig att trassla ut spindelnätet ur min hjärna! :D 

Slask i backen

Imorse när jag klev upp ur sängen efter aldeles för lite sömn möttes jag av SNÖ!
Jag trodde våren var här och vintern far away gone, men så var det altså inte, och jag som invigt både vårkläder, vårskor och solglasögon.
Jag vandrade irriterad på vädret iväg mot skolan i mina converce, och blev dyngsur av slasket. Jag genomled Webbdesignen som faktiskt gick ganska snabbt när jag kommit fram en rolig bild att göra i ordning.

Efter det hade vi ingen matte eftersom alla som fått ig skulle göra omprov, så vi satt och snackade oss igenom rasten och sen gick vi till bamba och käkade pannkakor! :D

Efter det hade vi rörlig bild, och vi hade ett inbokat möte med en ny förhoppningsvis bättre kille som vi kunde göra reklam för. Det gick lyckat och han var jätte positiv!

Efter det vandrade jag och Carro till kungs och vandrade runt lite tills vi blev hungriga och gick ut till MacceDonken på parkeringen för att slippa alla tjutande ungar.
Vi satt och snackade hur länge som helst och hade det jätte trevligt. Sen tittade William förbi lite och sen gick vi tillbaka till Kungs för att vandra runt två varv och sen gå till stationen för att möta Carros mamma!

När Carro och hennes mamma gick till frissan gick jag hemmåt och ringde tjejen på bowlinghallen som vi egentligen skulle gjort reklam för, och avbokade. Hon lät inte direkt glad, men hon får faktiskt skylla sig själv lite eftersom hon bara erbjöd oss en halvtimma att filma på, och det skulle inte ens proffs hinna få allt material på.

Nymålat!

Nu har jag gjort en totalrenovering i min blogg! Här ser ni före och efter bilderna!  Vad tycks?



Skoskavsdag

Dagen började helskönt med låång sovmorgon, jag tog det lugnt och till frukost bakade jag scones, när jag sedan skulle vandra av mot skolan så såg jag ett par skor som jag inte använt på länge, och eftersom det var ungefär hundra år sen ja hade skor med klack så kände jag att de va dags just idag. Jag tog på mig skorna - som jag visste gett skoskav innan, och kände efter. Det kändes ganska okej, lite klämde de såklart, men inte så mycke som jag hade för mig.

Jag vandrade glatt och ovetande om hur skorna skulle kännas om bara en timma.
När jag kommit ungefär halvvägs till skolan började det göra jätte ont i hälarna men jag vandrade på, och när jag kom till skolan såg jag att det gått hål i nylonstrumpbyxorna, och huden var uppskavd och jag blödde. Inte mysigt!

Jag letade efter folk från klassen, men hittade ingen och satt ensam och väntade tills fem minuter innan spanskan började, då vandrade jag upp till tredje våningen. När vi precis gått in kom Madde!
Spanskan gick ganska fort, och avslutades med att vi tittade på film. Boel sa att hon skulle behöva gå tidigare men att vi fick fortsätta se på filmen utan henne. Hon behövde gå halv ett så att hon hann till kvart i ett tåget - sa hon.
När klockan var tjugo över kom en sexscen och Boel ursäktade sig att hon skulle gå... haha Det va jätte kul!

Efter Spanskan var det håltimma och vi satt och snackade i klamydiasoffan - Den har fått sitt fina namn från att någon skrivit klamydia på den. När håltimman var slut hade vi text, och den gick faktiskt riktigt fort idag! Efter det var klockan halv fem och mina fötter gjorde fruktansvärt ont. Först planerade jag att gå hem barfota för det gjorde så ont.
 Men ute var det så jäkla kallt att det inte gick, så jag fick utan att klaga skylla mig själv och gå hem i skorna.

Jag märkte även att skorna var i storlek 38, och de är jätte hårda i den bakre kanten, så det var inte konstigt att det gjorde så ont, med tanke på att jag brukar ha storlek 39 på de flesta skorna...

Våffeldagen!

Från videor till min dag ida då. Som de flesta kanske vet så är det ju Våffeldan idag! I princip den enda dan på hela året jag äter våfflor. Jag tror till och med att jag äter Semlor oftare xD

I morse hade jag i alla fall ingen engelska så jag började inte fören klockan 10 över elva. Så jag satte glatt väckarklockan på 9:10 så att jag både fick sovmorgon och hade god tid på mig.
Men plötsligt mitt i min sömn väcks jag av något - Det är Jojo, min syrra, som sticker in huvudet genom min dörr och säger att jag måste vakna för att han som ska mäta vattenpumpen är här, och hon och mamma måste åka för att hon ska hinna med bussen. *Suck* jag tittar på klockan, halv åtta. Ännu mera *suck*!

Jag säger visst och lägger mig ner i sängen. En stund senare ropar gubben att han e klar och jag går ner och låser garagedörren efter honom, och går direkt tillbaka till min säng. Jag sover tills väckningen ringer, och sen går jag upp och duschar.

Lite senare vandrar jag iväg till skolan för att ha svenska i en kvart. Vi skulle jobba med våra redovisningar, eller vad man ska kalla det för och bestämde ämnen alla skulle leta reda på fakta till själva hemma, sen gick vi och hämtade våra jackor och  vandrade hem till mig för att äta våfflor till lunch.

Efter endel röj får vi i oss våfflorna som inte smakar särskillt mycket, men är ganska goda ändå, i alla fall tillsammans med glass och sylt!
 

Efter Våfflorna dukade vi undan och Anna och Marcus i princip sprang tillbaka till skolan fast vi hade 25 minuter på oss. Så när vi kom fram hade jag både håll och var helt slut.

Efter det var det bara spanska kvar, och den var ganska lugn och skön för Boel pratade, vi fick tillbaka prov, och sedan började vi titta på en film.

Efter det var dagens två lektioner slut och jag gick hem. Hemma gjorde jag varma mackor och tittade på Vänner och nu måste jag gå och tömma tvättmaskinen, så att jag kan få några kläder att ha på mig tills imorgon.

Pusshaaj <3

Förresten, hittade en rolig reklam xD



Helt sjukt...

Helt sjukt tråkigt har jag, och det verkar som om dessa har detsamma!?



 

  Haha här kommer värsta söta!




Helt sjukt söt och duktig tjej!


 

Måndaay

Måndag och tillbaka till skolan. Inte alls lika utvilad som jag hoppats på att vara, men det kan bero på att jag stått i en ishall hela helgen och kommit i säng ganska sent.

Dagen bestod av lite trvliga stunder som bland annat inställd engelska och underbar idrott med innebandy på menyn.

På spanskan var gamla goa Boel sjuk, och vi fick myran som vikarie. Men vi slapp ha spanska, för det blev bakning istället. Vi vandrade ner till köken borta vid simhallen och där blev det kladdkakebak.

Kletig och alldeles för kort tid i ugnen åts dfen med glass. Gott va de i alla fall, fast efter mådde jag illa.

Efter spanskan vandrade jag hem för att en timma senare vandra ner till ishallen för att filma när min syrra åkte med i ledet!
Hon har ju bara vart reserv hela året, men idag fick hon åka med och hon va jätte duktig! :D



Fick en fin stämpel på handen oxå... kände att jag fick lägga in nån bild, så det fick bli på den xD



Hasta la pasta!

Sola lite för mig!

Idag klev jag upp klockan 8.40 för att åka till Borås och filma på Leon Lurje Trophy som är en teamåkningstävling.
Vi skulle åka klockan tio, för att vara där vid elva, men eftersom vi skulle ha med oss en seg syster och hennes två kompisar oxå så blev vi såklart sena - men bara tio minuter.

Väl i Borås träffade jag Ulf som hade hand om filmningen, och jag fick mitt fina funktionörsband. Han visar mig vad jag ska filma, och även denna gången fick jag stå vid sarjen, vid isen. Men det passar mig bra, för det är roligare att filma från den vinkeln eftersom man inte behöver filma alla, utan kan zooma in och få med lite roligare saker.

Klockan 12 började invigningen, och när den var klar sprang jag och käkade min sallad - dagens lunch.

Efter det rullade det på, och det slutade självklart med att de finska lagen ligger på top fyra, och det svenska laget seaflowers ligger på femte plats.

Vi får se hur det går imorgon, men det är i alla fall helt klart att finnarna är bäst på konståkning!



Imorgon blir det att gå upp ungefär vid samma tid för att åka tillbaka till Borås för att filma resten av tävlingen!

Ha en bra helg,

FreakyFriday

Helt missbildad fredag! Dagen började med Webbdesign, som ganska snabbt var över och efter det hade vi matte. På matten satt vi och snackade om Kleemens produktions, och små tjafsade på skoj som vi brukar, och Anna och Marcus tyckte vi skulle sparka Carro ur gruppen... Efter den lektionen var de lunch och vi drog oss mot bamba. Men när Anna och Marcus inte kom så gick vi in utan dem. När vi hämtat mat och börjat äta så hade de fortfarande inte kommit, och Carro gick och tittade efter dem. De stod utanför toaletterna och väntade. De trodde att vi var på toa, och det va hur kul som helst!

Efter lunchen hade vi Rörligbild, och det var dags för kleemens möte med hon vi ska göra våran reklam för.
Vi ska alltså göra en reklam för Kungsbacka bowling, och först behövde vi träffa cheferna och prata för att få reda på vad de tycker om våra ideer och om de vill ha med något speciellt i reklamen.
Så vi vandrade bort till Bowlinghallen och när vi kom dit var hon inte där. En som jobbade där ringde henne, och hon sa att hon glömt oss, och att hon var på ÖB, hon skulle komma om ca en kvart - Bra början!

När hon väl kom och vi förklarade vad vi hade för ideer satt hon bara och lyssnade och verkade inte allt för intresserad. Det enda hon sa var att hon gärna ville ha med om golfen eftersomd en är ganska ny.
Vi fick en rundtur, och sedan frågade vi henne om vilken idee hon tyckte var bäst, och hon svarade bara att det lät bra.
-Vadå lät bra?? Vi ville veta vilken hon gillade mest!
När vi sen frågade vad hon hade tänkt sig så svarade hon bara att de vi sa lät bra, för hon hade inga egna ideer.
Okej, tack för det typ. Vi fick inbokat att filma en HALVtimma nästa fredag.
Hur hade hon tänkt att vi skulle hinna få ihop minsta lilla på en halvtimma?? Vi gör ju ändå detta för henne, kan hon inte bjuda till LITE ens?

På vägen tillbaka till skolan gick vi till Coop och köpte godis, och när vi kom tillbaka till skolan så pratade vi med Pippi, våran lärare i rörlig bild. Hon tyckte det lät helt knäppt, eftersom när hon pratat i telefon med henne så hade hon låtit jätte intresserad. Och hon tyckte att det lät helt sjukt med att vi bara fick en halvtimma att filma på.
Vi får se hur det blir med den reklamen!

Efter skolan väntade vi på att Elin skulle sluta, och sen gick vi och fikade på Linneas. Elller jag fikade inte för jag mådde illa av allt godis jag ätit, men de andra gjorde det.

Senare på kvällen samlades vi hos Carro för att titta på film. Det blev Slumdog millionair som Elin hade med sig, och vi hade det jätte mysigt!

Jag kom hem vid tolv, och gick direkt och la mig för att jag skulle gå upp tidigt...

Tacomacka

Idag har det hänt massor av skoj, de va en ganska rolig dag faktiskt!
Jag började med att gå upp tidigare för att cykla och ta twinrix sprutan. Den kostar 500 spänn gånger två sprutor :O Värsta dyrt ju! Så om en månad ska jag i alla fall tillbaka och ta den andra sprutan.
Det gick ganska bra faktiskt, ja gillar inte att ta sprutor, men denna kändes knappt :)

Efter sprutan cyklade jag till skolan och satt och snackade med Marcus o Kim tills C klassen kom och vi gick och åt. Jag var i skolan ungefär en o en halv timma innan ja egentligen började eftersom det inte va nån kö på "sprutstället".

Jag och Madde gick på spanskan och Tjötade med Boel, våran underbara lärare, och efter det hade vi håltimma.
Vi satt och snackade ett tag i sofforna, och sen bar vi av till Jerkstrands eller vad cafét nu heter.



Det va Anna, Marcus, Elin, Madde och jag. Anna och madde ville inte vara med på bild, så då får de skylla sig själva.

Det blev en muffins med nått gult klet i.. 22 spän.. inte värt det enligt moi.

Efter fikat hade vi text, och det va ganska segt eftersom vi jobbar med nyheter och jag inte orkar skriva en nyhet.

Efter texten cyklade jag hem och när det va middagsdags bara försvann hela familjen åt olika håll, så jag fick fixa min egna middag. Det blev taco mackor! :D     jag åt MACKOR! haha

Jaa.. ja gjorde alltså tacoköttfärs, och tog rostbröd som ja la salsa på, och sen la ja på köttfärsen och sist ost, sen slängde ja in de in ugnen, och sen vare klart! :)

Det blev ganska lyckat faktiskt! såhär såg dem ut:


And that's my day!

Skit ner dig

Alltså vilken hemsida! Helt totalt meningslös, men ändå lite rolig :P

Jag skulle vilja tillägna detta inlägget speciellt till Anna!

Detta var min favorit bild!



Klicka här för att titta!


Intresseklubben antecknar...

Idag är det onsdag som alla antagligen vet, och Edvard och Edmund har namnsdag! Grattis på er!
Idag har varit en ganska tråkig normal dag utan någon speciellt rolig incident som inträffat i skolan vad jag kan minnas just nu. Fint väder var det oxå! det uppskattas - så keep that coming!

Jag kan redan nu varna för att resten av inlägget inte kommer bli mer intressant än detta, så om du vill kan du lika gärna lägga av nu, och komma tillbaka en annan dag och hoppas på bättre inlägg!

Efter skolan vandrade jag hem och kollade på tv  - som  det brukar bli efter skolan när ja käkar nått. Det blev Vänner, sen slog ja över till Mtv o kollade på Made, my super sweet 16, och sist the Hills. Men då blev jag avbruten av att pappis kom hem och jag fick övningsköra honom till tippen och sen ÖB.

Efter den lilla trippen sitter jag  nu här - som vanligt, och väntar på att maten ska bli klar! Tror det blir chili con carne idag, de e gott :)

Dagen har som sagt varit ganska normal och tråkig. Imorgon ska jag försöka hasa mig upp tidigare för att gå, o hoppas på att det e dropp in, o ta en spruta.. ser inte fram emot det, så vi får hoppas att det blir av så jag slipper tänka på det mer sen...

Nu är det mat, så grattis om du läst ända hit!

BajBaj!

Gratis recept!

Jag har skrivit ner receptet för en perfekt dag om man tvingas gå i skolan från 8.25-16.35, Här kommer det!

Förklaring:

# Trötthets-skrattattackerna kommer mest av sig självt efter ett tag, och behöver antagligen inte förklaras närmare...

#Kycklinmackan man kan köpa i skolans kafe för 15 spänn hjälper till att hålla blodsockret uppe efter en inte jätte god lunch bestående av fisk...

#Dagens lyckliga att ha med sig fika till Textkomunikationslektionen var Anna, och hon hade med sig en Silviakaka, typ om kärleksmums fast utan choklad, som var jätte god!

#Jag tränade idag! och det bästa var att jag blev pigg! Det som faktiskt är ännu bättre är hur det känns nu efter, att jag kommer sova bra och framför allt hur bra det kommer kännas imorgon när ja ska ta mig upp till tredje våningen till spanskan med träningsvärk! :D

Äntligen vååår!

Okej, så idag har jag gjort absolut ingenting! Otroligt underhållande och nödvändigt, men så blir det ibland.
Okej, jag har faktiskt gjort några saker. Jag har tvättat två maskiner med tvätt, fottat lite, och redigerat endel.

Min underbara söta syster kom hem efter en nionde plats på VM, det vill säga av 20 lag. Så ja tycker att de gjorde bra ifrån sig. Har saknat henne jätte mycke, och det är därför ja skriver så fina saker om henne.. Det blir tomt utan henne i nästan en vecka. Ingen att retas med, ingen att tjafsas med och defenitivt ingen att berätta om knäppa saker för.




Som sagt va ja ute o fottade lite idag. Gick inte lägre än till baksidan av huset, men det va ju trotts allt söndag, och en lat sådan. Hittade ett par fina krokusar, så NU är det vår!




Efter att jag fottat hittade jag lite roliga saker till photoshop, som bland annat ögonfrans och ögonskugge penslar, så jag sminkade mig lite, och jag får la ta och visa er resultatet...




Haha ser lite roligt ut, men det va kul i alla fall! Har målat ögonskugga o ögonfransar då, plus läppglans och rouge.


Jag har även fått lite sol idag! det va ju värsta fina vädret, så jag satt ute i kanske tjugo minuter o "solade" ansiktet xD  Det va skönt!

Nu känns det som om det äntligen är på väg att bli sommar, och snart måste jag köpa bikini och träna upp mig för badsesongen 2009! :D


Puss på revbenet!

Heldag i götet

Igår hade jag och mamma en heldag i göteborg. Super mysigt hade vi, och vi spenderade alldeles för mycket pengar, jag tror jag la 1040 kr på skor o kläder, vilket sved lite i plånboken eftersom jag borde spara till Turkiet...

Vi åkte in vid ett och eftersom vi skulle gå på bio vid 17:30 så blev det endel timmar vi skulle stå parkerade och det kostade 130 spänn!! 20 kronor i timman är ju helt sjukt mycket!

Till lunch blev det thaimat, jag tog kycklingspett med satay sås, mums!! Jag skulle egentligen hitta en ny väska att ha till skolan, men det fanns inga snygga så jag köpte en tröja på Rut m.fl. En klänning, en sjal, och två linnen på Indiska och ett par skor på Euro sko istället. Sen blev det Mocca latte från espressohouse och sist bar det av mot bion.

Vi såg på Dumpa honom, och först fattade vi ingenting av vad den handlade om, men sen kom vi fram till att den inte handlade om så mycket mer än folk som blev dumpade och hur man skulle och inte skulle göra för att bli dumpad...


Konstigt nog var filmen ganska bra, även om den inte riktigt hängde ihop, men det märktes att den var gjord efter en bok.

Efter bion åkte vi hemmåt och stannade på ica för att köpa middag, det blev tacos i ugnen som vi kallar det.
Tacoköttfärs på tacochips med smält ost på.. Nyttigt o bra!

Seg Snö Som Snart Slaskar

Utvecklingssamtals dag idag, så det blev sovmorgon för min del, och sen vandrade jag o pappa ner klockan 11.35.
Ullis va seg som vanligt och vi satt o väntade i en halvtimma efter att vi egentligen skulle börja för att hon satt o snackade med Johanna.

På vägen hem blev det indisk mat till lunch. Det va gott!

Resten av dan har jag inte gjort mycke alls. Pluggat endel till matteprovet och tittat på film. Känns inte alls som om det kommer gå bra imorgon.. men jag vet i alla fall att det kommer gå bättre för mig än vissa andra... inga namn nämna *mummel*


Snöat har det gjort idag oxå! Det suger för ja trodde det hade börjat bli vår...
Jag vill ha sommar nu!! Jag vill ha värme och turkiet!

Nu vet ni om min oerhört intressanta dag!

"Jag behöver lite grupptryck"

"Jag behöver lite grupptryck" är typ min favvo mening. Ja brukar säga det när jag inte kan bestämma mig, till exempel i Bamba när ja ska ta mat o inte kan bestämma om ja ska ta pasta eller potatis. Nu gör jag det igen. Jag frågade emma vad hon gjorde o hon svarar
"Bloggar" "Självis korvis?" Jag svarar att jag inte gör nått, men att jag vell oxå får ta o blogga då.
Nu vet ni. Om ni vill ha nått mer att anteckna i intresseboken så lossnade min luddiga blå boll från min luddiga blåa toffla precis... Lite små tråkigt och onödigt, för jag kommer antagligen lägga den i nån låda och hitta den om ett halvår o undra vafan den ligger där för.

Såhär lyder konversationen...

Tilda säger (19:26): vill du spela nått töntspel med mig? :)
♥emma . säger (19:26): jaaaaa :E
♥emma . säger (19:27): töntspel töntspel töntspel :D

Gud så skoj jag har på en onsdag som denna. Imorgon är vi förresten lediga, eller det är utvecklingssamtalsdag. och förrutom utvecklingssamtalet så ska ja plugga matte - Vi har prov på fredag o det känns som om det e läge att börja fatta lite av det nu.



Jag saknar min lilla ekorre oxå. Det vill säga min lillasyster som är på äventyr i Schweiz med teamet, junior VM...
Hon kommer inte hem förren på söndag :/

Åk från Team SM

Uffe som e killen som klipper ihop filmen jag var med och filmade på Team SM har gjort ett youtube klipp på när Karisma åkte, eftersom hans dotter åker i Karisma, så ja tänkte lägga ut den här om ni e intresserade o se vad det va ja filmade. Alla närbilder som e på samma nivå som tjejerna filmade jag :)





Fiskleverolja

Jaa.. så det kan gå.
Jag har ingen jäkla aning om vad ja ska skriva om!
Jag är på jäkligt bra humör - ganska konstigt med tanke på att jag varit på lite halvt humör hela dan o mest stört mig på folk. Men nu efter att jag vart o övningskört första gången på typ två veckor -igen, det händer aldeles för sällan- så mår jag super!

Just nu skulle jag vilja gå o gymma o träna skiten ur mig, och sen dö i soffan framför desperate klockan nio. Men så blir det ju inte nu. Vill inte gå o träna själv :/

Snart blir det mat i alla fall. Fisk för andra gången idag. yippie, jag älskar ju fisk! ...inte!
Men jag bryr mig faktiskt inte om det! hahaha ja e helt knäpp. Ja bara skrattar åt allting. 

Fan ja kom just på att vi skulle lämna in översättningen av engelska texten senast idag! Ja o Marcus får ta o göra det imorgon helt enkelt! Nu ska ja sätta in påminnelse om det på mobilen!

Puss på er i alla fall! <3

Picknick i slottskogen



Studeiedag, och jag vaknar klockan 11:06 av att Elin sms:ar mig "Msn möte =)" jag kliver upp och går ner nyvaken till källaren och sätter på datorn. Medan datorn startas får jag ett nytt sms, av Carro som löd nått liknande "Mötet har börjar du är sen" ja ba vafan??Jag har då inte fått veta nått om nått msn möte klockan 11 på morgonen. När jag loggar in möts jag av miljontals klagomål  som t.ex. om att jag inte får följa med, och att detta kommer synas på skola 24...

När vi bestämt vilket tåg vi ska ta in går jag och duschar, och sedan, kvart över 1 tar jag tåget mot kållered. Jag möts av Madde på tåget, och sedan hoppar Carro och Anna på i Anneberg och Lindome.


När vi klivit av i Kållered och gått till hållplats B  kommer Elin och lite senare kommer bussen där Marcus och Jossan Var med. i Bussen var det typ 70 grader och vi höll på att svettas ihjäl. Klagade gjorde vi oxå, men lite senare längtade vi tillbaka till värmen. I slottskogen var det nämligen svinkallt.


När vi gick av bussen märkte Elin att hennes mobil var borta, och hon försökte ringa till Västtraffik utan att lyckas. Vi begav oss inåt slottskogen utan mobilen för att hitta en bra picknickplats.



Vi hittade en plats och slog läger, och snart hade vi startat grillen. Hamburgare stod på menyn, som Elin och Marcus inhandlat igår.



Marcus var grillmästaren och medans vi väntade på grillen drack vi varmchoklad och åt vaniljdrömmar. Lite senare behövde Carro, Jossan och Anna gå på toa, och medans de var iväg fick vi riktig fyr på grillen!

Vi bestämde oss för att käka upp hamburgarna innan de andra kom tillbaka, så att de skulle tro att vi inte ätit några, och att de fyra nya hamburgarna på grillen var de första.
 

bild1:Hamburgare o potatissallad bild2:tant bild3:de kommer tillbaka från toan

Medans de var borta kom även en tant och gick förbi oss för att titta vad vi höll på med, och sedan gick hon tillbaka och gick samma väg som hon kommit, det var värsta fult!
I alla fall, när de kom tillbaka o frågade om det var de första hamburgarna så svarade vi ja, och de trodde oss, så när vi erbjöd anna att få den första hamburgaren så undrade hon varför det var så få bröd.
Det var kul! x)


Efter att vi käkat grillade jag, Elin o Carro marschmellows! :D



Efter att ha käkat de megastora kanelbullarna, som förresten inte alls va så megastora, så var allting bara blött kallt, och jobbigt så vi bestämde att det var dags att åka hem.

Vi lyckades i alla fall stanna i ungefär två timmar, och förrutom vädret så tycker jag att det var mysigt och ganska lyckat!

Saturday night

Fruktansvärt rolig kväll i Lördags!
Festen var hos Jossan i Fjärås och vi började kanske lite sent enligt mig, men när vi väl kom igång hade vi svin kul!
Först blev det mest att vi satt och snackade, och sedan började den oerhört spännande matchen i Limeboll, Tjejerna mot Killarna. Det var Marcus Svensson, Magnus och Bjlrn mot Elin, Josephine och mig. Vilka som vann kan man ju se på olika sätt. Men jag ser det som att vi vann eftersom att ja la Limen på tv bänken och där låg den även morgonen därpå. Altså hade vi den sist, vilket var vad hela grejjen gick ut på. Att man skulle passa runt en lime och behålla den i laget. Kan ha varit under den matchen jag fick mina hundra tusen blåmärken jag har på armbågar och knän.
Det blev nämligen en hel del runt krypande och klängande på varandra för att få  limen...

Efter att vi "lekt" hur länge som helst så blev det en promenad runt Fjärås station för mig, Carro och Macci. Vi sprang mellan alla skyltar vi såg och tog kort vid alla. Vi slutade på en älg, eller häst som ja kallade den, på en lekplats.

När alla började dö var fortfarande jag, Elin och Marcus Svensson vakna så vi låg och snackade. Sedan var det så varmt så jag och elin sprang runt huset i Underkläder. Det roliga var att medans vi sprang så tändes det lampor som tändes när något rörde sig i närheten framför oss.

Efter att vi sprungit gick vi in och fortsatte snacka, sedan var vi så varma att vi gick ett varv runt huset igen, i underkläder såklart, men då joinade även Marcus oss.
När vi blivit avkylda låg vi och snackade till efter fem, och sen började även vi somna.

Runt klockan nio väcktes jag av att Johanna höll på att göra sig i ordning eftersom hon skulle iväg och jobba stackaren. Efter det kunde jag inte somna om så jag fick typ max fyra härliga timmars sömn inatt...

Idag har jag glott på tv hela dagen och försökt ta ikapp mig, och imorgon har vi studiedag! Tur för mig, annars hade jag vart död! Imorgon ska vi i alla fall in till Göteborg och leka :D

Vem liknar jag?


Jag sitter här och laddar upp för fest hos Jossan ikväll, och jag hittade en rolig sida där man kan se vilka kändisar man är mest lik!


http://www.myheritage.com/collage

Med lugg

Idag är jag på bra humör! Speciellt efter att Jossan ringde o sa att vi kunde vara hos henne allihop på Lördag!

I morse när jag gick till skolan var det värsta "varmt" och fåglarna kvittrade! Jag såg även några vitsippor under vårat träd! Det kändes skönt att se några vårtecken, för jag är sjukt trött på vinter just nu!

Dagen har gått fort men jag har knappt hunnit göra något.

Var inne på Veckorevyns hemsida och kollade. Jag funderar lite på att börja prenumerera på den igen, men har inte bestämt mig än. I alla fall så såg jag en intervju med Blondin Bella och störde mig något sjukt på denna komentaren:

"Jag tycker att det är jätteballt! Jag hade gärna haft mig själv som förebild när jag var yngre. Jag tycker att jag är en cool och stark tjej"

Hallå eller! Jag hade inte velat ha henne som förebild. Jag tycker att hon pratar som en fjortis och säger ganska korkade saker... Men det är bara min åsikt.

Hittade en rolig grej oxå där man kunde testa om man passade i olika kändisars frisyrer.. såhär ser jag ut i lugg:
Med Heidi Klums hår.. fint att man ser lite av min gröna vägg och så oxå..

Detta är hemsidan om ni är intresserade av att testa själva! 
http://kandisfrissan.veckorevyn.com/

Ny header!

Jag satt precis och gjorde en ny header.
Jag fick lust att leka lite i photoshop och kände att det var dags att byta bild ändå.
Fina röda ögon har jag på en av bilderna oxå, men fotot hade så dilg skärpa så det gick inte att få bort det så att det såg bra ut, så vi får leva med lite röda snygga ögon...

Nu ska jag dra mig mot min mjuka, kalla (men snart varma) säng!

NattiNatti!

Andra avenyn

Idag bar det av till andra avenyn med kvart över sju tåget. Marcus skulle åka med mig från stationen och när han inte kom eller svarade på mitt sms antog jag att han och Jossan försovit sig som de brukar göra när de sover hos varandra.
I göteborg tog vi buss 16 till Lindholmen, och där mötte Pippi, våran filmkunskaps lärare oss. Vi gick till studion och efter ett tag fick vi gå in i studion.

Det var litet och trångt med alla människor och kameror, men det spelade ju ingen roll för det skulle föreställa en fest, och på fester är det ju trångt. (Beror i och för sig hur många man är på festen, men ni fattar)
Vi skulle dansa och snacka med varandra, men vi fick inte prata högt, utan vi skulle mima. Och när de började filma på riktigt så stängde vi av musiken och vi fick fortsätta dansa utan musik. Det var ganska roligt att se alla stå och gunga i olika takt och mima saker till varandra.

Innan lunchen blev det rundvandrig, och jag och marcus gick runt och fottade. Eller Marcus fotade och jag visade upp fina saker. Vi hittade en skön säng, och plötsligt var alla andra bara borta. Vi sprang runt i rummen men hittade ingen, så vi trodde alla gått för att äta.
 Till lunch blev det i alla fall Kebebtallrik vför min del. Den var inte jätte lyckad, men man fick i alla fall ett lunchpris så att det ingick en dricka för  59 spänn.

Efter lunchen fortsatte vi att filma, och när vi var klara ville regissören ha kvar några statister som kunde stanna längre. Så jag och 12 pers till stannar. Vi vänta, och väntar på att få komma in i studion. Men inget händer. När det gått en timma och 40 minuter sitter jag och anna och snackar om saker vi är missnöjda med hos oss själva för att fördriva tiden.
När vi gått igenom alla möjliga komplex man kan ha så kommer tillslut en kille och säger att det är dags.

Vi går in, och tror du att vi va till någon större nytta? Inte jag i alla fall. Det var flera stycken av oss som inte kommer att synas, förutom kanske benen på oss. Det kändes ganska onödigt att ha väntat så länge på den scenen.
Men det var i alla fall kul att få se på det som hände, och det var häftigt att få se hur det går till på riktigt runtomkring kameran.

Tittar ni på serien så kan ni se mig o mina fina klasskompisar om ett år - I det sista avsnittet!

tv, film och lite mer tv...

Jaa dagarna rullar på som vanligt.
Idag har jag käkat en cookie, och slösat ännu mer pengar i cafét, plus att jonas hade bakat rulltårta till textkommunikations- fikapausen.

Imorgon bär hela klassen och B klassen av till Gbg för att vara statister i Andra Avenyn.
Andra Avenyn är kanske inte den mest intressanta eller bra serien som gått på tv, men hur många gånger få man vara med på någonsorts riktigt filminspelning? Ja tycker i alla fall att de ska bli kul att se hur det går till i verkligheten bakom kameran, men ja kommer dö av nervositet innan!  7:15 tåget ska vi ta in oxå, och vi ska vara festklädda. Jag är ju så pep att gå upp klockan 5:40 för att göra mig festklädd. Inte.
Men vi har i alla fall sovmorgon på torsdag så jag får ta o sova ut då.




På tal om filminspelning har vi snart klippt klart våran film i skolan, hoppas att det blir filmvisning på fredag, jag ser verkligen fram emot att få se alla andras filmer! Vi gör som jag berättat tidigare om filmerna vi gjorde förut så att de ska bli bättre och vi ska lära oss ordentligt hur man ska göra, och jag trodde först inte att denna skulle bli lika bra som orginalet, men jag har nog kommit fram till att denna i alla fall inte är riktigt så dålig som ja trodde den skulle bli. Ett par scener var defenitivt bättre i den förra filmen, men vi har även lagt till ett par scener som jag verkligen gillar!

Det är helt sjukt jobbigt, för sen vi började med filmkunskap och fick reda på 180 graders regeln och alla andra regler man ska tänka på när man filmar, så tittar jag efter det på ALLT jag ser på. Filmer, tv-serier, och program. Det är sjuk irriterande, speciellt om jag ser något som är slarvigt gjort så kan ja inte sluta titta på det.

  På tal om allt med tv och film så börjar Desperate Housewifes idag igen! Det e bra, då har jag något att fylla en tom tisdagskväll med istället för datorn :)