FreakyFriday

Helt missbildad fredag! Dagen började med Webbdesign, som ganska snabbt var över och efter det hade vi matte. På matten satt vi och snackade om Kleemens produktions, och små tjafsade på skoj som vi brukar, och Anna och Marcus tyckte vi skulle sparka Carro ur gruppen... Efter den lektionen var de lunch och vi drog oss mot bamba. Men när Anna och Marcus inte kom så gick vi in utan dem. När vi hämtat mat och börjat äta så hade de fortfarande inte kommit, och Carro gick och tittade efter dem. De stod utanför toaletterna och väntade. De trodde att vi var på toa, och det va hur kul som helst!

Efter lunchen hade vi Rörligbild, och det var dags för kleemens möte med hon vi ska göra våran reklam för.
Vi ska alltså göra en reklam för Kungsbacka bowling, och först behövde vi träffa cheferna och prata för att få reda på vad de tycker om våra ideer och om de vill ha med något speciellt i reklamen.
Så vi vandrade bort till Bowlinghallen och när vi kom dit var hon inte där. En som jobbade där ringde henne, och hon sa att hon glömt oss, och att hon var på ÖB, hon skulle komma om ca en kvart - Bra början!

När hon väl kom och vi förklarade vad vi hade för ideer satt hon bara och lyssnade och verkade inte allt för intresserad. Det enda hon sa var att hon gärna ville ha med om golfen eftersomd en är ganska ny.
Vi fick en rundtur, och sedan frågade vi henne om vilken idee hon tyckte var bäst, och hon svarade bara att det lät bra.
-Vadå lät bra?? Vi ville veta vilken hon gillade mest!
När vi sen frågade vad hon hade tänkt sig så svarade hon bara att de vi sa lät bra, för hon hade inga egna ideer.
Okej, tack för det typ. Vi fick inbokat att filma en HALVtimma nästa fredag.
Hur hade hon tänkt att vi skulle hinna få ihop minsta lilla på en halvtimma?? Vi gör ju ändå detta för henne, kan hon inte bjuda till LITE ens?

På vägen tillbaka till skolan gick vi till Coop och köpte godis, och när vi kom tillbaka till skolan så pratade vi med Pippi, våran lärare i rörlig bild. Hon tyckte det lät helt knäppt, eftersom när hon pratat i telefon med henne så hade hon låtit jätte intresserad. Och hon tyckte att det lät helt sjukt med att vi bara fick en halvtimma att filma på.
Vi får se hur det blir med den reklamen!

Efter skolan väntade vi på att Elin skulle sluta, och sen gick vi och fikade på Linneas. Elller jag fikade inte för jag mådde illa av allt godis jag ätit, men de andra gjorde det.

Senare på kvällen samlades vi hos Carro för att titta på film. Det blev Slumdog millionair som Elin hade med sig, och vi hade det jätte mysigt!

Jag kom hem vid tolv, och gick direkt och la mig för att jag skulle gå upp tidigt...

Kommentarer

Skriv en kommentar! :D

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

Din mail-adress: (syns bara för Tilda)

Din blogg:

Skriv din kommentar!

Trackback
RSS 2.0