Glykossirap^^

Inte har jag färgat håret än inte.. men jag SKA! imorgon faktiskt :D
Hade velat göra det ikväll men kan inte själv o mamma ville inte göra det nu...

Tänkte visa er resultatet på min lilla om möblering i mitt rum igår kväll! :)

Före:


Alla hyllor nästan tomma!


Roliga saker ja hittade medans jag städade:



Allt hamnade på golvet istället...


Sådär går det när man lägger saker på golvet...


Efter:
(Ja förutom att jag inte packat in alla saker då)






OBS. Plantera om kaktusar sticks!

Okej så nu ska jag berätta lite om min dag idag då...

Jag var riiiiktigt duktig och gick upp klockan åtta för att vakna, käka frukost och klä på mig träningskläder, och sedan cyklade jag och syrran ner till gymmet för att vara där när de öppnade klockan nio.

Vi var där typ två minuter över, men Emma skulle oxå med, vilket jag fick veta typ tjugo minuter innan vi cyklade hemmifrån med en kommentar av syrran "jaha det glömde jag säga ja"
Så vi fick sitta o vänta på henne i en halvtimma och under den tiden myllrade det in folk!

Hallå?? vilka normala människor är uppe så tidigt på sommaren? -ja förutom vi som ville vara för oss själva på gymmet då + att jag behövde vara hemma o duschad klockan tolv då..

Vi kämpade på som galningar där inne och emma kastade runt sin vattenflaska som hon hela tiden glömde stänga så det flög vatten runt oss.

Efter det skulle vi cykla hem och emma - som åkte moppe - åkte bredvid oss och gjorde fula grimaser åt oss och härmade oss när vi kämpade oss upp i motvind för alla backar.

När vi nästan var hemma och jag lyckats ta mig upp för heeeela den förbannat långa och branta backen hem (den blir ännu brantare om man gymmat för första gången på typ fyra veckor precis innan) så kunde jag knappt andas och jag var tvungen att gå av cykeln och leda den en bit.

Men vad händer inte då? Jo det börjar ös regna, och jag menar inte lite utan hela jäkla himlen öppnar sig och jag kan inte se något. Jag hoppar på cykeln och cyklar den sista biten hem - helt blind.
När jag stannar cykeln utanför huset och kommer in så rinner mina kläder och mitt hår droppar. Det kändes som om jag precis duschat med kläderna på.

Skönt att komma in i den varma duschen hemma!

Jag drog på mig lite kläder och sedan gick jag ner till kungsmässan för att träffa anna.
Vi käkade lunch, fikade på espressohouse, köpte godis och snackade skit ;)
Mycket roligt! :D
Fick köpt ett linne oxå. Inte den färgen jag ville ha, men gillar modellen och det kostade bara 49 kr så.. :P


Nu orkar jag inte skriva mera, och jag tror knappast att ni orkar läsa så mycket mer om ni tatt er ända hit!
Fast ja måste bara berätta att - jag har ju möblerat om så att jag har väggen på andra sidan sängen än vad jag är van vid - så när jag skulle gå upp i morse höll jag på att krocka med väggen xD

Nu vet ni! Imorgon SKA jag färga håret och så kanske det kommer upp nån bild på det!? vi får se :P

Godnatt på er! :)

Hår-depression

Ungefär en gång i halvåret får jag ångest över mitt hår.
Det brukar vara från en till ett par dagar och under de dagarna tänker jag inte på något annat än just mitt hår.

Ångesten brukar oftast komma när det inte är sommar och jag får utväxt eftersom det inte bleks av solen längre, men nu idag fick jag istället en.

Hela dagen har jag gått runt och tittat på folks hår. Stackars alla som varit på Ikea idag för ni kan känna er totalt uttittade.
Mina depressioner handlar om min hårfärg. Jag älskar att vara blond men jag HATAR den delen som handlar om utväxt och att jag måste tvätta det varje dag för att det inte ska bli mörkt och se fett ut.
Varje gång jag har en av dem här dagarna så lyckas jag övertala migsjälv om att jo men jag vill nog vara blond och efter ett tag går det över. Men idag blev det inte som vanligt.

Nu har jag köpt hårfärg - brun! Inte en permanent utan en som håller i sex veckor. Så sen - kanske redan i kväll - ska jag färga det... Jag är sjukt nervös. Jag vet att jag e töntig för hallå det är bara hår! Men jag kan inte hjälpa det för tänk om jag inte bli nöjd alls, tänk om det blir helt fel!

-Men då får jag ta det , för eftersom om jag inte gör det nu så kommer jag få en nu attack om ett par månader igen...

Har köpt lite nya lådor, en kruka och en rullgardin till mitt rum oxå. Det var det som var själva anledningen till Ikea - inte att glo på fols hår - så nu ska jag möblera om i rummet, slänga all skit och plantera om mina kaktusar så alla står i en stor kruka på golvet istället för i mitt fönsten. De kan ju inte stå där o stickas varje gång jag ska dra ner rullgardinen!

Undrar om jag är inne i nån sorts fas med beroende av att göra förändringar??
Först håret och nu rummet... kanske bara är ett sammanträffande? :P

Nu vet ni lite mer om hur min knäppa hjärna tänker!

Pöss!

Blommor och bin

Nu har jag suttit och tittat igenom alla bilder på humlorna...
Jag tror jag hittade åtta bilder jag tycker blev ganska lyckade, och resten var suddiga eller så hade jag lyckats få humlan skarp men bakgrunden var helt kaputt och fult komponerad...

















"Rubrik" ^^

Förlåt för min dåliga uppdatering!
Igår blev det Gbg med familjen. Först satt vi på en tappasbar som heter "Que pasa" och mös lite, och sedan åt vi middag på Hard rock, riktigt gott! :D

Efter det blev det bio! Jag och syrran tittade på Harry Potter och mamma o pappa gick på Änglar och demoner.

Min mobil var urladdad så ja satte i laddaren innan jag gick och la mig, och jag drömde att jag tagit ur laddaren och lagt tillbaka den där jag brukar ha den, och sedan när jag vaknade så hade jag gjort det oxå.. ^^
Fast jag har ju gjort konslitagre saker i sömnen! som till exempel en gång på finlandsbåten för en massa år sen så försökte jag ta mig ut ur hytten i bara underkläder - men mamma lyckades övertala mig att gå tillbaka och sova, när hon fattat att jag gick i sömnen.
Som tur är har jag lagt av med att gå i sömnen (!??) nu och pratar mest en massa.

Idag har jag inte gjort mycket alls, blev en massa fotande på humlor - typ 380 kort  - som jag håller på att ladda över till datan. Vi får se hur många av dem som blivit nått bra! Kanske slänger upp nån bild sen :)

Puss&kram på er!

Så här...



...ser jag ut idag!

Sjukt långtråkig dag. Blev väckt tolv av att pappa bankade på min dörr och undrade om jag hade min senaste mobilräkning. Så jag fick gå upp och leta efter den.
Resten av dan har jag inte gjort mycket alls...

Min syrra har storstädning i sitt rum och jag blev sälskapsjuk så jag satte mig på hennes golv och sminkade mina ögon!

Efter det har jag suttit vid datan och slappat typ resten av dagen.
Försöker få syrran att nappa på att gå på bio med mig nån dag men hon verkar inte jätte pepp...

Det regnar ute och det suuuuger eftersom jag börjar bli stressad för att skolan snart börjar.. okej jag vet det är flera veckor kvar men jag vill verkligen inte tillbaka!
Det enda positiva är att man slipper skicka mass sms till folk för att få kontakt med dem, men inte ens det är tillräckligt bra för att jag ska vilja tillbaka ens pyttelite!


Nu har jag tjatat tillräckligt :P

Puss på er! <3


Tidsfördriv ^^






Det är söndag ida, bara så ni vet!

Jag kan inte få in i mitt trånga huvud att det är söndag ida! tror hela tiden de e månda!

Va i alla fall på kungs med Carro idag! sjukt kul att träffas igen för att snacka av mig :P

Vi fikade på Espresso house som vanligt ;) och sedan hittade vi en mobil inne på toan som vi va tvugna att lämna in...

Efter det vandrade vi runt på stan o pratade och sedan hämtade hennes mamma henne och jag skulle ta bussen hem - trodde jag - men bussen gick inte fören en timma senare eftersom det var söndag vilket jag inte fattade förens efter att ja stått o frusit o väntat på bussen i typ tio minuter, som jag sa innan, jag kan inte få in i  huvet att de e söndag alltså trodde jag att bussen skulle gå som vanligt på vardagar.

Nu e jag hungrig och ska se om de blir mat nångång!

Ha de gött! :D

Headerbyte!



Hade lite tråkigt så fixade en ny header! Bättre eller sämre? :P

Stockholm-Finland

17 Juli Dag 1

Tåget in till Gbg gick 17:47 och allt gick bra ända tills vi kom till Lisebergstationen. Vi rullade ut från stationen men plötsligt stannar tåget i tunneln, och där står vi ett bra tag, och sen börjar tåget backa tillbaka till liseberg igen. Jag och syrran blir stressade o vi blir tvugna att så av där och gå ända bort till korsgatan för att ta en vagn in till stationen - med våra två resväskor.
Men som tur är hinner vi i god tid ändå och stannar på subway för att köpa med oss mackor till tåget.

När jag ska betala dyker nästa problem upp, mitt kort funkar inte! jag föresöker två gånger med maskinen säger att köpet är ogiltligt och att jag ska kontakta min bank, så syrran får betala och jag går till en automat och prövar om kortet funkar där - och det gör det självklart. knäppt!

Vi går till tåget och står där och väntar -  det är sent. Vad mer kan gå fel lixom?? Någon ville oss nått den dagen. Resten av resan gick bra däremot och vi kom fram till sthlm tio minuter sent och där mötte mamma o pappa oss.

Vi gick upp till lägenheten i gamla stan och lämnade våra väskor och sedan gick vi ner till vattnet och satt där och slappade ett tag för att sedan gå upp och bädda och sova.



18 Juli Dag 2

Dagen gick ut på shopping runt om i Sthlm och jag fick inhandlat två par skor, ett par jesus sandaler och ett par leopardmönstrade converseliknande skor, ett linne, ett par jeans och ett par jensleggings, en väska och en tröja.
På kvällen käkade vi middag på en restaurang som hette Vapino och vi delade på en pizza till förrätt och sen käkade vi jätte god pasta!



klick för att se större!

19 Juli   Dag 3
Det blev sovmorgon eftersom det var söndag och affärerna ändå inte öppnade fören lite senare och när vi vaknat vandrade vi runt på stan och tittade i affärer. Det blev hamburgare på Max till lunch och efter det vandrade vi runt lite mer på stan. Jag tror inte jag köpte något förutom en mocha frapino på espressohouse. Syrran gjorde en "fin" fläta på mig och till middag käkade vi på nått tacos ställe och efter det slappade vi i lägenheten och tittade på film - 101 dalmatiner.
Innan jag gick och la mig provade jag spikmattan mamma och pappa köpt, och den gjorde svin ont!! men efter att ha legat och lidit i typ tio minuter kände jag mig avslappnad i ryggen och jag hade inte ont i nacken längre! :D






prickig och fin efter spikmattan

20 Juli Dag 4

Vi hade tidig väckning på för att hinna packa ihop våra väskor och städa ur lägenheten, och klockan tolv vandrade vi iväg som packåsnor med varsin resväska, och jätte tunga handväskor och vi gick upp till mosebacka för att fika lite och vänta på att få gå ombord på finlandsfärjan. Jag var helt död efter att ha släpat upp min resväska - som knappt gick att stänga för att den va så full - upp för alla trappor. Vi satt där uppe och spelade lite yatzy och sedan gick vi bort till båten när klockan var runt tre. Vi hade bokat en stor hytt så vi slapp trängas i en liten vanlig med alla väskorna så vi bytte om och gick ut och satte oss i ute solen. Där satt vi ett bra tag och sedan gick vi runt i taxfreen och sedan käkade vi buffe och tittade på solnedgången och alla öarna. Efter det spelade vi endel och lyssnade på musik innan vi gick och somnade i hytten.










21 Juli   Dag 5

Vi hade väckning på klockan nio finsktid, dvs åtta svensk. och vi gick upp och kkädde på oss för att käka frukostbuffe. Sedan klockan tio i tio - finsk tid - var vi framme och vi gick av båten och gick till hotellet som låg tio minuter därifrån.
Vi kunde inte få hytten fören klockn två så vi gick till toaletterna och bytte om och sedan lämnade vi väskorna på hotellet och gick ut på stan. Jag mådde illa hela dagen och var lite snurrig i huvet efter båten,  så jag var inte på humör för att shoppa. Lunch blev finsk köttpirog på tågstationen och sedan gick vi till hotellt för att checka in.
Väl uppe på rummet däckade alla på sängarna och pappa och jojo somnade så vi stannade inne tills det började närma sig middag och då vandrade vi ut på stan för att träffa morfar och hans fru.
Vi käkade kina mat och efter det gick vi tillbaka till hotellet och satt i baren. Jag var inte sugen på något eftersom jag fortfarande mådde illa, men mamma försökte få mig att äta något ändå.
Hon stog framme vid baren och det var massor av mörkhyade som sårang omkring överallt, och plötsligt ropar hon
"vill du inte ha en negerboll då?"
jag och pappa började asgarva men mamma fattade ingenting.



22 Juli Dag 6

Väckning på klockan nio för att hinna gå ner och käka frukorst innan den stängde. Hel nyvaken drog ja på mig mysbyxor och en t-shirt och gick ner som värsta zombien och åt frukost. Efter det gick vi tillbaka upp till rummet och jag duschade och klädde på mig och sedan hämtade morfar oss klockan 11 för att åka bil i över en timma till mammas farmor.
Det blev lunch i Fiskars och där fick vi sälskap av mammas bror stephan och hans fru sanna och deras dotter Piela.
På eftermiddagen åkte vi hem till morfar och där hade hans fru köpt glass och jordgubbar och mammas två andra bröder kom dit så vi fick träffat dem oxå! Det blev ganska sent och vi blev skutsade tillbaka till Helsingfors och där blev det middag på nån donken liknande restaurang fast den hette chicken nått...








23 Juli Dag 7

Det blev väckning samma tid för att hinna med frukosten och efter det gick vi på stan ett tag och jojo fick köpt en ny mobil som hon sprungit runt och letat efter hela veckan för att hitta vart hon fick den billigast. Vi gick även till banken för att ta ut lite pengar från våra finska konton eftersom man inte kan göra det i Sverige. Sedan gick vi och köpte dricka och godis. Det blev en smurfdricka och tupla shoklad! :D
Vi käkade glass och sedan gick vi till hotellet och satt ute och solade lite innan vi behövde gå till båten för att åka hemåt.
På båten satt vi i baren och drack lite innan vi gick in o käkade middan på buffen. Efter maten gick vi och la oss eftersom mamma var sjuk och alla ändå var trötta.




24 Juli Dag 8

Hade väckning på klockan åtta  och såg att jag hade fått ett "välkommen till Estland" sms.. haha
Duschade och gick till frukostbuffen för att sedan vänta på att allt folk skulle försvinna ur båten innan vi gick av - orka knö!
Vi gick upp och tog en buss till slussen och därifrån tog vi metron till centralen. Vi gick runt lite på stan och sedan gick vi till hemköp och köpte sallad att ta med på tåget. Klockan ett åkte vi mot gbg med ett gamalt skakigt tåg.



hemma! :D

Hej! Äntligen tillbaka hemma igen! :D

Det första jag gjorde när ja kom hem va att slänga mig i sängen o krama den lite o nu sitter jag framför datan o de känns som om ja åker båt - det gungar i hela huvet o snart ramlar ja nog av stolen :P

Nu sitter ja o raderar/läser mail, över 100 stycken hade ja fått...  *suck*

Lägger upp bilder o så från resan senare när ja orkar!

Tjingeling ^^

ihana!

Tjo!

Har egentligen inget direkt att skriva om för ja tänker berätta om allt jag gjort här när jag kommer hem o kan få in lite bilder samtidigt!

I morgon tar vi båten hem vid fyra-fem nångång, o så e vi framme i sthlm på freda morgon vid tio o sen några timmar senare tar vi tåget hem till gbg igen... Just nu längtar jag faktiskt hem!

Vill ha min säng o sova utan att ha massa snarkningar runt mig, o så saknar ja alla där hemma!! <3

Vi måste se till att träffas snart igen allihop! :D

Puss&kram på er! <3


*Vink vink* från suomi!

Hej alla goa och glada!
Sitter här i finland efter en ganska jobbig dag.
Det jobbiga beror på hur jag mått - vilket är ganska dåligt. Har mått illa hela dan och haft huvudvärk nästan lika mycket.
Men kvällen avslutades i alla fall trevligt med middag med morfar, som jag inte träffat på ett bra tag, och hans fru.
Det blev ganska mycket prat på finska så jag fick inte sagt eller förstått så mycket mer än ett par ord här o där.
Lite småtråkigt, men det e ju inte mitt fel att när jag pratade flytande finska vid tre års ålder så va ja även inne i trots åldern vilket slutade med att jag inte ville kunna finska mer och bara sa "mamma jag förstår inet" när hon pratade finska med mig. Och jag kan ju inte hjälpa att när vi försökte lära oss finska i typ femman så slutade våran finskalärare efter ett år.  Jag kan inte heller hjälpa att morfar börjar glömma av svenskan och inte kan säga lika mycket till oss ¨på svenska längre - och då blir det såhär!

Men imorgon ska vi träffa gammelmormor, mammas bröder, våran moster och hennes dotter, och kanske ett par till, så det blir nog kul! :D 

Nu ska jag lämna över datan till de som står och köar för det har typ gått en kvart nu, o de e bara så länge man får sitta här. Vi får ses när jag kommer hem igen! :D

PUSS! <3

Hej från Stockholm!

Hejsan där hemma! :D

Heavy shopping pågår i Stockholm nu när vi e här och rensar affärerna!
I morgon drar vi med båten till Finland och hälsar på släktingarna där och sedan på torsdag åker vi tillbaka mot stockholm, o sen på fredag går tåget tillbaka hem!

Ja skriver mer om vad vi gjort när vi e tillbaka hemma!

Ha det bra! :D


Idag drar vi :)

Hej :D

Satte på datan för att få lite musik medans jag fixar det sista här hemma! Nrj vägrar ju funka på radion o det brusar bara så jag får köra på webbradio istället!

Idag har jag hunnit gå upp, duscha, klä på mig och sminka mig lite. Jag har en del kvar att göra, jag måste:

[] Tömma kylen
[] vattna blommor
[] tömma soporna
[] tömma diskmaskinen när den e klar
[] packa det sista
[] laga mat tills min syster komm er hem från jobbet

hm.. det va nog allt ja kan komma på nu! Har säker glömt nått!?

o sen eftermidda/kväll drar vi! ska bli skönt att komma bort lite :)

Vi hörs om en vecka eller nått! :D

hejsansvejsan

Hej alla söta!

Haft en jätte mysig kväll med Caroline och Anna som började med Thai/kina-mat och avslutades med en sorglig o bra film hemma hos mig!

Har inte så mycke mer att berätta om dan så ni får sova gott, för det är just de ja ska gå o försöka göra nu! :D

Godnatt eller va det nu e man säger halv tre på natten!?

Fladdermöss o andra djur..

Guess who's back! :O

Haha nej men ja måste bara berätta!
Jag gick för att möta syrran vid bussen efter att ha fått ett fint sms från henne, jag citerar:
"Om du vill så kan du komma och möta mej sen :)"
Efter ett så inbjudande sms kan man ju inte motstå att göra det eller?
Nej men jag gör ju allt för min lilla syster <3

Skit samma! get to the f**ing point!
Jag gick o mötte henne och sedan gick vi hemmåt tillbaka och en fladdermus flyger förbi. Vi börjar prata om fladdermöss och ett ställe där det fanns sjukt mycke fladdermöss när vi va små.
Helt plötsligt ser jag någonting som rör sig på marken framför oss och sedan börjar hoppa, jag börjar gallskrika och sen inser jag att det bara var en jäkla padda som hoppade framför oss.

Jag vet inte vad det va ja trodde att de skulle vara för något men rädd blev jag i alla fall! Shit asså!

Det va bara det jag ville berätta om, så jag hoppas ni hunnit skriva upp allt i era små anteckningsblock!

Puss på er!

Lite uppdatering om packandet...

Hejsan :)
Har flyttat upp en våning o bytt dator :P
Nu sitter ja uppe på varma övervåningen istället.. och slickar på min evighetsboll.
Har hunnit packa ett par tröjor o lite handdukar o underkläder, men när jag kom till byxor fastnade jag och hittade ett par "gamla" i garderoben  - som ja inte använt på ett tag. Drog på mig dem o konstaterade att de nästan passar fortfarande, bara jag har en lös tröja över så e de lugnt, dvs lite tajt i midjan. Så jag klippte av dem - orka ha långa jeans på sommaren!?  så nu har jag med mig ett par extra shorts :)

Efter byxor började jag tänka på vad ja ska ha för skor med mig så blev det tvärstop o jag hamnade här istället ^^
Det känns som om alla  i sthlm har typ högklackat på sig på stan. De enda par högklackat ja har e mina guldiga - kanske lite för "fina" för att gå på stan med -  och mina gråa stövlar - som ja inte vill ha för då blir ja typ 1.80 lång + att de e ganska varma!

Här hemma e de enda jag går med just nu flipflops eller mina sandaler som jag får skavsår av efter en halvtimma så att det slutar med att jag går barfota med skorna i handen istället. Känns inte som att det funkar sådär jätte bra i sthlm det heller.

Jag funderar på att ta mina röda tygskor och även om det känns lite för varmt så känns det som det bästa alternativet just nu. Men ja kan ju inte barta ha ett par skor med mig!!

Jag får gå ut på skojakt så fort ja kommer dit tror jag.

Jag har grymt stora problem här som ni kanske märker ^^

Klockan e redan sju o idag va jag smart nog att ta fram kyckling i morse så nu borde den vara upptinad - jag lyckades ju förstöra mikron igår på nått sätt så vi kan inte värma något nu - så jag får la ställa mig o laga till lite mat om ett tag så det finns färdigt när min syster kommer hem ikväll :)

Det va nog allt just nu :P Jag hör av mig senare om ja kommer nå något mer ointressant att berätta om ;)


onödigt inlägg!

Hejsan där ute :)

Trött o kall o har tråkigt för tillfället, men funderar på att vandra upp från datan o sätta på hög musik o packa lite!?
Har inget bättre för mig så ja tror jag gör det :)
Tänker inte berätta om vad jag gjort idag eftersom det inte finns något att berätta om mer än att ja sovit bort halva dan, så nu berättade jag ju det ändå!?

Har ingen aning om hur vädret e uppe i Stockholm så ja vet inte riktigt va jag ska packa, men ja får la ta med halva garderoben för säkerhets skull -som vanligt :)



---------->

Varit med Carro o hennes familj o tittat på hennes brosha fredrik när han spelade match ida, tyvärr förlorade dem så matchen va ganska tråkig för en som inte ens e intresserad av fotboll... Satt mest o tittade på killarna som spelade fotboll på matchen bakom oss^^

Efter att matchen va slut åkte vi hem till Carro ett tag o åt o så, o sen drog vi in till Gbg en stund.
Vi köpte varsin Mocha frapino på Espressohouse - nya favoritsmaken på frapino!! <3
Och med dem i handen gick vi ut på en vandring i Gbg, mot Heden.
Vi tittade lite på folk men sen tröttnade vi så vi gick lite på avenyn o kungsgatan och sen va vi helt döda i fötterna så vi tog tåget hem igen!

Lagade tacos till mig o syrran o tittade på film med snygga Freddie prinze jr!

Det va min dag det! Mysig med en massa skvaller och kaffe - som vanligt när ja e med Carro! :D

Längtar tills fredag, då åker ja till stockholm! Ska bli skönt för ja orkar inte va hemma längre :)

Gothia

Hello there!

Rolig dag med Carro. Vaknade av att hon sms:ade mig vid tolv och ja hoppade in i duschen. Runt halv två vandrade jag iväg mot Kungsmässan för att möta henne, och vi gick till -guess what??- Espresso house o köpte kaffe :D
Vi satt och snackade om allt möjligt, och när kaffet va slut bestämde vi oss för att vandra bort till gothia cup matcherna och se om de va några snygga killar som spelade, men alla va skit små och när vi började gå därifrån kom en tränare fram till oss o började snacka...
-Hey girls are you from sweden?
-Yees... sa vi
-This is my team and we're from england! sa han och pekade på en massa gapskrattande killar i gulsvarta tröjor.
o vi ba jaha?
- They really like pink, sa han och stog med ansiktet typ fem centimeter från mitt... jag hade en rosa tröja på mig, tyvärr!
- So if they ask for your phonenumber you know why! fortsatte han och gick ännu närmre mig medans jag backade bakåt.
vi ba -okay, och sedan gick vi medans hela laget stod o glodde på oss o flinade
-What did you say??? frågade hela laget honom när han gick tillbaka medans jag och Carro flydde bort från fotbollsplanerna.

Resten av dagen blev vi totalt utglodda av alla, och ett par hundra stycken visslade efter oss...

Sjukt kul hur stor skillnad de e på svenska killar o utländska. De utländska beter sig som om de aldrig sett en tjej innan i hela sitt liv! Vinkar, visslar o ropar efter en...

Kul att träffa Carro i alla fall, imorgon blir de då ingen rosa tröja!! - För då ska jag med Carro o kolla på hennes brosha när han spelar match! :)

knäppo

Hej på er!
Har haft en ganska seg dag som började med att jag tog tre påsar fyllda med pantburkar och vandrade ner till hemköp och pantade dem. Hade knappt hunnit vakna när jag gick ut, men eftersom vädret e så tråkigt o kallt så vaknade jag till under min lilla promenad. Det blev 64 kronor i pant och jag köpte en tidning (bara för att man fick med "Ps. I love you" filmen) och tuggumi och vandrade tillbaka hem. När jag kommit ut ur affären möttes jag av en buss med ett fotbollslag i, så nu är Gothia igång igen.
När jag kommit hem käkade jag lite frukost/lunch och sedan satte jag igång filmen. Sjukt bra e den och jag satt och grät för mig själv. Efter att ja hade kollat klart på filmen hade jag inget bättre för mig än att sätta mig och läsa ut min bok. Medans jag gjorde det började jag grina igen - bara för att hunden i boken dog och jag tänkte på min lilla vovve som dog för snart fyra år sen.
Jag vet inte va de e med mig men jag har la en känslosam dag eller nått :S länge sen ja grät så mycke som ida!

Efter att boken va slut fick jag ett knäppt infall och gick och rotade fram en massa målarfärg och satte mig och målade på en av buddagubbarna jag fick på restaurangen igår - snacka om att jag måste skaffa mig ett liv! - det slutade med att han blev sjukt lik alexander från Turkiet! (Våran "bästa vän" och restaurang ägare) Här får ni några fina bilder på mitt målar infall. 



Före - efter


Nu är jag hungrig och borde nog fixa lite midda till mig!
Puss på stortån!

Kramgurka

God kväll^^

Sitter här och lyssnar på musik på olika musikkanaler på tv:n efter en mysig dag med Carro.
Vi började dagen med att ta kvart i ett tåget in till Göteborg för att strosa runt på Nordstan o fika på.. Guess what?? Espressohouse (<3)!

Eftersom vi båda varit utan espressohouse ett par dagar drog vi fram våra fina csn-kort och fikade. Det blev en choklad och hasselnötsmuffins och en frapino för mig! :D

Efter att vi fikat och snackat skit ett bra tag vandrade vi runt lite i affärer och tog tåget hem med ett par extra gram på magen - men de e så det ska va ;)

Vi åkte hem till Carro och drägglade oss igenom pirates of the caribbean och efter det åkte jag med hennes familj och käkade middag på en restaurang som heter bamboo tror jag(!?) i Gbg. Gott va det, med en massa buffe där man plockade mat själv och sedan stekte de maten åt en. Vi satt bredvid ett stort akvarium och följde fiskarna och deras sega liv, och tyckte allmänt synd om dem tills vi kom fram till att de antagligen hade så små hjärnor att de inte minns hur tråkigt det är där de bor innan de glömt det igen.

Efter middan åkte vi hem till Carro igen och vi chillade lite där tills ja tog halv tolv tåget hem. På tåget va det party med allsång, och sedan vandrade jag hem i mörkret.

Skrämde upp mig själv över saker jag såg, som en stor sten i skogen som såg ut som en männsiska, och en katt höll på att skrämma ihjäl mig när den kutade ut rätt framför mig.

Det är egentligen hemskt mot alla killar att man ska behöva vara rädd för varje kille man möter när man går ensam i mörkret... Men jag behöver inte möta någon för att bli rädd - bara jag går i mörkret så inbillar jag mig en massa töntiga saker och blir rädd upp varje ljud jag hör. - That's me!

Hoppas ni oxå haft en bra fredag!



Btw, om man kan säga pussgurka, kan man inte sga kramgurka då??

Haha nu blev ja sugen på gurka för de :S

Men godnatt på er!

en grym kväll

Hejsan alla glada!

Jag är sjukt trött efter den roliga kvällen igår!
Jag orkar inte skriva vad vi gjorde mer än att vi käkade, dansade, sjöng singstar och flummade!
Kanske skriver mer om det en annan gång!

Hoppas ni hade en trevlig kväll igår!

Nu ska jag hitta på något att laga till middag! har ingen fantasi så vi får la se hur det går med det!

Dagens mat hitintills har varit melon, chips, choklad, chips och nudlar!  :D

Ha det bäst! och tack för igår alla som kom! :D <3

Biokväll med tjejerna

God morgon! Igår kväll blev det en rolig kväll med tjejerna! Vi träffades vid fem och gick och hämtade biljetterna och sedan vandrade vi till Kungsmässan så att Anna fick ätit och Carro och Madde fick köpt godis!



Efter det gick vi tillbaka till bion och köpte popcorn och seda satte filmen igång.
The proposal. Den va faktiskt riktigt bra! :D

Efter bion bestämde vi oss för att vi skulle ta bussen hem till mig och medans vi satt på bussen och väntade på att den skulle åka slängde jag ur mig kommentaren "Vi kunde ju åkt och handlat på Maxi tills imorgon nu ju!"
Vi velade lite fram o tillbaka och sedan kutade vi till tåget som stängde dörrarna precis när vi hoppat på.

Vi åkte iväg till Hede och gick till Maxi där vi hittade en rolig vagn som vi försökte ta, men efter att ha stått och försökt få i den jäkla femman i vagnen i typ hundra år såg Carro en lapp där det stod "deponering 50 kronor i kassan" Så vi sket i den vagnen - som hade en rolig grön liten plastbil för barn där framme - och tog en vanlig liten barnvagn istället!



Efter att vi handlat klart på maxi tog vi tåget tillbaka till Kungsbacka och sedan gick vi hem till  mig och "sjöng" singstar! (jag vet inte om det vi gör är tillåtet att kalla sång utan att förnedra alla som faktiskt kan sjunga , men det var i alla fall det vi försökte göra)
Efter att vi sjungit oss hesa var klockan två och vi gick och åt lite natta mat - tacos från härromdan - och efter det gick vi och bäddade sängarna...

Sjukt rolig kväll!

HMIB-tröjan

Fy fasen va glad ja blev alldeles nyss!! :D

Jag spårang runt och letade efter en svart kofta som ja tänkte ha på mig till bion ikväll, men hittade den inte så jag började rota i garderoben bland kläder jag typ aldrig använder, och där helt plötsligt får jag tag i något svart och drar ut den.

Plötsligt ser jag vilken tröja det va - Det va Help me I'm blond t-shirten - och jag blev så sjukt glad! Snacka om efterlängtat och kärt återseende. Nu kan jag råka ha på mig den samtidigt som Elin igen!

Jag vet inte hur jäkla länge jag letat efter den -men flera månader i alla fall! jag hade till o med gett upp och accepterat att jag hade glömt den nånstans!



Nu ska jag fortsätta leta efter min kofta igen men ja tror att ja kanske får ta nått annat på mig för den verkar inte vilja bli hittad! Sen blir det bio med tjejerna! The proposal! :D

Ha en bra kväll!

Pantburkar...

Hej på er!

Igår kväll satt jag uppe och var både rädd för att radion busade med mig och spelade två låtar samtidigt och för att det var så mörkt, och så var jag helt hyper och varm av att ha dansat runt så mycket att jag runt två blev helt slut och bestämde mig för att det var dags att sova. När ja lagt mig i sängen blev jag plötsligt helt vaken igen och all trötthet bara försvann.

Jag försökte sova ett tag, men när inte det gick bestämde jag mig för att läsa lite, efter det försökte ja somna igen, men jag var fortfarande helt klarvaken och jag försökte komma på något jag kunde göra för att trötta ut mig. Medans ja tänkte vad jag kunde göra började jag sakta somna, men när jag nästan somnat väcktes jag av en bil som körde fram o tillbaka på vägen utanför. Så nyfiken som jag är kunde jag inte bara ligga kvar utan var tvungen att gå upp för att se vad det var som hände. Det var nått pucko som körde mellan brevlådorna och backade fram o tillbaka och jag fattade inte va människan höll på med mer än att den la något i brevlådorna. När bilen äntligen försvann gick jag ut och kollade i brevlådan och där låg Gp. Klockan tre på natten höll nån på att köra fram o tillbaka och dela ut Gp - kul jobb! 

 Jag gick tillbaka till sängen men var pigg igen så jag letade fram ett sudoku och började göra lite i det men tillslut blev jag så tött i ögonen att jag la undan den och försökte sova igen, men så fort ja släkte lampan blev jag klarvaken.

Jag orkade inte bara ligga där så jag gick upp och bestämde mig för att måla om naglarna, och började med att ta bort det ja redan hade o satte mig sedan i köket och målade dem likadant som innan, fast tärningsprickarna blev i oranget istället för rosa ^^

När naglarna nästan torkat gick jag och la mig igen och somnade runt fem, med naglarna på magen för att ja inte skulle kleta ut det över hela sängen.

Strax efter nio på mogonen väcktes jag av att jag hörde grävmaskinen gå i gång och jag var tvungen att gå upp för att se vad som hände. Det var farfar som höll på att hjälpa grannen med hans uppfart.

Jag kände mig ganska pigg även om ja bara sovit typ fyra timmar, så jag gick upp och satte igång en maskin med tvätt och gick och åt frukost. Plötsligt fick jag ett infall och jag tog bussen 11:03 ner till stationen med en stor bag och en pappkasse - båda fulla med pantburkar. Jag kände mig jätte rolig och alla glodde när knödde mig fram och det lät om alla burkarna. De va så sjukt kul för när jag sedan hoppade på tåget för att åka en station  - till Hede - så var det ett par flickor som inte ens vågade sitta mittemot mig. När jag kom till Hede gick jag till Ica maxi och pantade burkarna - det blev 35 kronor! - och gick in o handlade lite.

Jag har fixat en självscanner så när jag skulle betala i den automatiska apparaten visste ja inte riktigt hur jag skulle göra med kvittot på pantburkarna så när den bad om rabattlappar stoppade jag in kvittot, men maskinen spottade ut det igen och sa att pantkvitton skulle visas senare, så jag klickade vidare och helt plötsligt var det klart och jag fattade ingenting, vadå senare?? Men skit samma, jag får la komma ihåg pantgrejjen nästa gång jag handlar ^^

Jag gick till Hede station och väntade på tåget i tjugo minuter och sedan gick jag in på biblan o lånade en bok för att kunna underhålla mig om jag får tråkigt, efter det gick jag hem och nu känner jag hur trött jag faktiskt är efter natten.

Jag får ta och försöka sova lite snart kanske...

Have a nice day! :D

Mat är livet <3

Va sjukt långtråkigt jag har! :D
Ändå e ja på sjukt bra humör och sitter o skrattar åt ingenting för migsjälv. Men jag e ju som ja e ^^

Vaknade sent och kände inte alls för att bara va hemma och slappa så ja messade Carro och vi bestämde att vi skulle fika på Kungsmässan. Hennes föräldrar skulle oxå dit, så de skulle plocka upp mig ett tag senare.
Det va bara att hoppa in o ta en snabbdusch, trodde jag - det slutade med att ja duschade längre än vanligt eftersom ja inte orkade gå ut ur den.

När ja va klar sprang jag runt o försökte hitta kläder - ja måste tvätta imorron btw, alla kläder från turkiet ligger i tvättkorgen förtfarande o alla andra kläder oxå - när ja fått på mig lite kläder tog ja på lite mascara o sen gick ja ut o satte mig på trappan o väntade.

Det blev fika på Espresso house och killen i kassan va lite speciell han.
Jag sa att ja ville ha en vanilj latte o han bara log o glodde på mig, o ja ba va vill han? eftersom han inte sa något så pekade ja på en muffinsliknande sak ja ville ha o bad om o få en sån oxå. o han ba "Vad heter den?"
Ja fattade inte om han inte sett va ja pekat på eller om han försökte va rolig men ja gissar på det sista.
När Carro skulle beställa ville hon ha en brownie o han ba vill du ha grädde till? o hon sa ja, o han ba "de kostar fem kronor extra" o Carro ba "ja men ja vill ha det" o han började skratta o sa "gick du på den?"

Hans lilla försök att skämta blev sjukt kul bara för att det inte va roligt alls!

Vi fikade och satt o snackade i ett par timmar och sedan gick vi bort till bion o tittade på biotiderna så på tisdag blir det bio med Carro då å klart, o Anna o Madde. Elin o Andreas kanske oxå följer med - får hoppas på de! :)

Nu är klockan halv tio o ja har ingen jäkla aning om vad jag ska göra av resten av kvällen. Har precis tittat på fantomen på operan som alla snackar om att den e så bra, så nu har jag sett den.
Jag får la sätta på en till film här i min ensamhet kanske!? och fortsätta käka mig fet på allt ja kan hitta i skåpen.
En positiv sak är i alla fall att jag åt grönsaker - tacos - till middan o så har ja fått i mig lite melon, resten av det jag käkat idag kan vi inte ens gå in på utan att jag går upp ett par gram till i vikt ;)

Men man lever bara en gång - antar jag!? - och äta e fan det bästa som finns, så varför inte äta o va glad då? :D <3  

Ha en bra kväll! :)

What time is it?

Här sitter jag och äter chips i min ensamhet.
Tv:n står på utan att ja tittar, men ja vet redan allt som händer geonom att bara höra det, och musiken i är bra :P
Det är en helt sjukt stor skillnad på temperaturen i källaren o här där ja e nu! I Källaren e de svalt o skönt medans här e det mer utomlands kvavt! Dörren står öppen o fläkten är på! :D
Vad jag gjort under dan har jag redan skrivit om, så jag får la berätta lite om grillkvällen!

Elin kom först och vi försökte lägga över hennes turkis bilder till min data, men det funkade inte så vi sket i det och gick ut för att sätta igång grillen. Vi hade ingen tändvätska hemma så ja ringde pappa o han sa att jag skulle ta ett par påsar som låg i en burk i garaget. Vi kastade på ett par stycken och tände på grillen.
Det gick la sådär! 
Det brann bra, men sen när de försvann slutade de typ brinna och det glödde bara pyttelite så vi slängde på ett par till, och en hel massa tidningspapper innan vi fick en okej glöd.
Vid detta laget hade Carro kommit och vi slängde på maten på grillen.

Efter maten tittade vi på film och nu har de lämnat mig...

Mysig kväll va de i alla fall! :) 

Tyvärr får jag inte in några bilder eftersom internet busar med mig
 - så de kanske kommer senare om ja kommer ihåg ;)
 

oh happy day

Dagen började ganska segt, och för att inte bli helt uttråkad bestämde jag mig för att göra is. Yippie va kul de låter tänker ni, men de va faktiskt lite roligt xD Jag hittade en kartong med frusna bär och frukter i frysen som ja stoppade i och det såg riktigt gott ut! :)

Efter att jag pillat med isen ett tag målade jag naglarna, och sen gick jag ut och solade i 45 minuter.
Efter att ja solat mig helt genomsvettig och flashat mig lite för grannarna gick jag till framsidan och drack kall soda streamad fruktdricka och åt glasstårta! *mums!*

Getingarna har hittat tillbaka till sitt gamla bo ovanför ytterdörren i år igen. Nu vet ni ;)

 Nu ska jag ta ut kyckling ur frysen och sen ska jag fixa till lite marinad, aldrig gjort innan men ja får leta fram nått gott recept på internet! Det enda ja vet helt säkert att ja ska ha i e honung för de e så jäkla gott i kycklingmarinad! :D
Hoppas vi får igång grillen tjejor ;)

Har även passat på att fota lite med min kamera - kärt återseende efter turkis resan <3
Här får ni lite foton från min dag än så länge!



















Early riser?

Vad fasen gör jag uppe redan är min största fråga. Klockan halv tio vaknade jag - precis som igår :S Bara det att ja inte somnade fören vid tre i natt och knappt hunnit sovit något!?

Ett av de största anledningarna till att jag är vaken är att jag sms bombades i morse - okej två sms - men de va jäkligt irriterande eftersom ja precis somnat om  efter att det första väckte mig när det andra kom. Vilka enorma problem jag har! Nu ska ja tänka på de stackars människor som inte ens har en säng att sova i...

Nej nu ska jag nog gå o ta en dusch - mitt hår står åt alla håll, och jag måste förverkliga det jag drömde om - i alla fall delar av det! (Är det någon mer än jag som reagerat på att jag börjat göra en massa sånna här: - hela tiden?? knäppt!)

Drömmen handlade om, förutom det faktum att det var fest hos en av stockholmskillarna vi träffade i Alanya och alla blev nerslagna, att jag rakade benen. Mitt i festen gick jag in  i badrummet, som btw inte gick att låsa och låg på det stället som man var tvungen att gå igenom om man ville upp på övervåningen. Helt vrickat.

Men nu ska ja alltså gå o duscha o raka benen! Wish me luck!

nattligt inlägg

Hej jag är trött!
men orkar inte sova!

Puss på det <3

Rastlös!

Hejsan alla!

Jag är så sjukt uttråkad att jag inte vet vart ja ska ta vägen!

Ändå är jag på något cp sätt på bra humör o ja känner fan bara för att gå till gymmet ogöra slut på all energi . Fast de e så långt dit - o stängt som tur.. för ja orkar inte gå dit :S

Jag längtar tillbaka till Turkis nått sjukt mycke! Måste fan åka utomlands snart igen för ja håller på att dö av uttråkning här hemma! Det händer ju inget här! Det går inte att få tag på alla o se till att alla träffas samtidigt! :O

Jag känner att ja skriver ett sjukt nödvändigt inlägg nu oxå.. Men ja e så uttråkad att ja inte ens orkade titta klart på en film - o då e de illa!

Puss på er! Hoppas ni har en mer händelsefull kväll än jag :D

Här får ni en bild på Carro o mig från Turkiet <3


svettigt värre

Jag vet inte varför men idag fick jag sommarlovskänsla för första gången! :D

Vaknade ganska tidigt däremot - halv tio - av att det va jätte varmt i mitt rum, och jag va svin varm, så jag ,kunde inte ligga kvar!  Jag gick upp och duschade istället och efter det kom jag inte på något att göra mer än att gå och posta mammas brev som låg på hallgolvet med en lapp om att vi skulle posta den.

Efter att ja vandrat till brevlådan o tillbaka var jag sjukt varm igen och drog på mig bikinin och började vandra runt för att komma på något att göra. Det slutade med att jag gick ut för att vattna blommorna i trädgården, och jag satte på vattnet till slangen och gick till framsidan för att börja vattna. Slangen var ihop trasslad och vattnet sprutade överallt så ja la ner den på marken för att trassla ur den, men slangen hade andra planer och flög upp i luften och sprutade vatten rätt mot mig. När ja äntligen fick stopp på den vattnade jag blommorna och skyndade mig att stänga av vattnet. Helt blöt var jag, och helt jordig om fötterna eftersom -som ni vet om ni vart hos mig på senaste tiden- vi drenerar om och hela trädgården är en jordhög.

Nu sitter jag här i vardagsrummet med dörren öppen och det känns precis som om ja inte duschat idag än, även man skulle kunna säga att jag redan gjort det två gånger!


Ett dygn me Carro

Igår blev det kungs med Carro, och vi vandrade mest runt utan att titta särskillt mycke i affärerna - som vanligt när vi går där. Alldeles för trötta för att orka bry oss, och inte pigga på att shoppa :P
Vi träffade Elin o hennes kompis o snackade lite med dem, och sedan gick vi o köpte varsin frappuccino och gick iväg till badhusparken och satte oss där i gräset och drack dem. Myys <3



När vi satt där och solade oss kom vi plötsligt på att vi ville dygna, och vi gick iväg och hyrde film. Det tog typ hundra år innan vi bestämt vilken vi ville ha, och vi gick mot ica för att köpa tandborste till mig -två för fyra spänn, värsta kapet ;) - och sedan köpte vi godis o cola för att sockerkicka oss genom natten...

Vi tog tåget hem till Carro och satte oss o läste lite tidningar i hennes trädgård, och sen blev det middag. Efter middan satte vi igång film nr 1 som blev "Hur man blir av med en kille på 10 dar"

När vi tagit oss igenom den sate vi oss vid fejjan och tittade på bilder från alanya och sedan körde vi igång nästa film som - guess what?? - blev Hsm3. Vi satt där och dregglade över zaccis och när den filmen var över började vi bli sjukt trötta. Klockan va ändå inte så mycke så vi körde igång nästa film - efter att ja sprungit ett par varv runt carros träd för att vakna - och mitt i filmen blev vi hungriga så vi bestämde oss för att fixa lite varma mackor.



Klockan va typ fyra när vi fortsatte titta på filmen och vi kände oss duktiga att vi klarat oss så länge.

När filmen började gå mot sitt slut och klockan var runt fem höll ögonen på att stänga sig själva och vi fick helt ärligt kämpa för att öppna dem igen, sjukt trötta som vi va.

Vid sex  gav vi upp och gick mot carros säng för att sova, och vi somnade runt halv sju.

Klockan ett vaknade vi i en sjukt varm säng, och höll på att dö av svett - lite turkis flashback där - och vi gick upp...