Turkiet låten! :D <3

Längtar tillbaka...

Sjukt tröttsam dag - har jobbat från kvart i åtta till kvart över fyra - men jag får ju ändå pengar så jag ska la inte klaga!
Fast jag satt och höll på o somna ett par gånger och var tvungen att skaka på huvudet för att vakna till igen...
Sova får jag göra i morgon!
Även om det är sjukt skönt att vara hemma igen - och att få sova i min mjuka gosiga säng med mitt tjocka täcke - så längtar jag tillbaka till turkiet något fruktansvärt!
Jag saknar till och med den hämska värmen så man ligger och vrir på sig för att man inte kan somna. Jag saknar att vakna halv fem av den jäkla rösten som hörs ur moskeerna och ropar om bönen. Jag saknar att komma in till ett städat rum, och det jag saknar mest är att vara så nära kompisarna.

Det va så jäkla lätt, om man ville något va de bara att ropa - okej det blev lite små tjaffs ibland - men allting va så flummigt o skoj!

"-jag e så vaaarm, jag önskar att någon bara kunde kasta vatten på mig"
splash så fick ja elins vattenflaska över mig.

"-What's your name?            -I spell okay?               -Ice bell?  :S" 
sötaste kommentaren ever av Annisen

"-Can i say something?          -No             -Puss puss" 
äckel försäljare

"-Hey Icecream i wish I was you" härlig kommentar av en kille om Annas glass

Så sjukt irriterad blev ja på alla jäkla försäljare!

"Princess"
    "spice girls"  "twins" "svenska flicka" "bara titta"  "yes please"   "Excuse me"   "från sverige!?"

Överallt vart fan man än gick så skrek dem efter en! turkarna e så jäkla på, så det e inte konstigt att vi svenskar kallas för kalla och otrevliga.
Ta den reklamen som gick på tv för ett tag sen när det sitter en person på bussen till exempel,  det kommer på en kille, och han går och sätter sig bredvid den enda personen som redan sitter ner. Det skulle fan aldrig hända här, och om det skulle hända skulle i alla fall ja tycka det va helt cp o obekvämt - fast de beroro ju på om de e en äckligt gubbe eller en snygg kille såklart... ;)


Fan va ja längtar tillbaka! Måste få bilderna av alla oxå! Jag kan inte vänta till nästa resa, det va så värt att spara o levat fattigt i ett halvår för detta! :D

Det tråkigaste nu är att alla e så långt borta. Alla är inte hemma samtidigt o de känns inte som om vi kommer träffas så mycke allihop i sommar :(


Turkiet 09

Nu sitter jag här hemma i bikini och käkar chips framför datan. Det är så sjukt skönt att det är sol ute o ja inte känner nått behöv av att gå ut för att sola, eftersom jag redan e så brun ^^

Flygresan - Söndag 21/6

Vi möttes på landvetter vid två på söndagen, och flyget skulle gå 16:35, men direkt när vi kom dit såg vi att planet redan var sent en hel timma, så när alla  kommit och vi kramat om vårat föräldrar och checkat in hade vi massor av tid att slösa bort.
Ute regnade det och det va skönt att veta att man lämnade ett regnit Sverige, även om de redan sagt att vädret hemma skulle bli väldigt bra under veckan vi skulle vara borta.
Vi gick och käkade mat på en restaurang och sedan blev det kaffe och lite fönstershopping i taxfreen.

Sedan började den tre timmar o 40 minuter långa flygturen, och vi satt längst bak i planet, och var hungirga, eftersom vi inte beställt någon flygmat.

När vi äntligen landade och hämtat våra väskor gick vi ut i svettiga Antalyaför att sitta på bussen till hotellet i två timmar. När vi kom fram till hotellet vid tre på natten möttes vi välkomnande av en icke engelsktalande hotellvärd och fick våra rum.
Eftersom vi bestämt att Jossan o Marcus skulle få ett eget rum så bar vi över bäddsoffan frånd eras rum till vårat, och jag och Elin sov i dem, medans Carro o Anna sov i sovrummet.

När vi gjort det gick vi över till Marcus o Jossan o hade lite nudel middag och när vi senare försökte somna i den svettiga luften i lägenheten hörde vi det första böne ropet, och vi blev livrädda. Efter catt ha beklagat oss o trott att den slutat typ tjugo gånger eftersom han tog så långa mellanrum mellan "verserna"  så pep det till och det var slut. Det blev inte myc ke sömn den natten...

Måndag 22/6

Vi  hade på väckning och gick upp ganska tidigt för att inhandla frukost mat, och när vi ätit inne hos Jossan o Marcus, som var frukostrummet, så begav vi oss av för att hitta till Hamamet vi hade anmält oss till på bussen natten innan. Efter att ha virrat runt lite hittade vi, och vi gick in och bytte om. Marcus fick vara själv eftersom det var avdelat killar o tjejer, och det kostade 40 lira - ca 200 kronor.

Först fick vi börja med att duscha av oss och sedan satte vi oss o väntade. Efter ett bra tag fick vi gå in o sätta oss i en liten pool med ljummet vatten, och där fick vi sitta huuuuuur länge som helst. När vi äntligen kom ut fick vi sitte o vänta på våran tur att bli skrubbade, och när det var det drog de av oss bikiniöverdelen o började skrubba av all gammal hud. Efter det fick man skölja av sig och sedan tvättade de en med en massa vitt skum.
De kunde inte engelska så när de ville att man skulle vända på sig klappade de till en på benet eller pekade vad man skulle göra. 

Efter skrubbningen fick vi sätta oss ner o vänta igen, och sedan blev det massage. De va inte direkt rädda om att ta i!! Hon tryckte o ja ville bara skrika för att hon tryckte så jäkla hårt. Andas kunde kan inte hellet göra eftersom hon lutade hela sin tyngd över en. När hon kom till fötterna o fingrarna så drog hon i de så det ploppade på nått konsligt sätt.

Efter massagen var det slut och det kändes faktiskt ganska skönt ändå. Anna och Jossan hade tröttnat på o vänta så de hade gått redan innan skrubbningen började och marcus hade blivit klar tidigare, så jag Carro o Elin vandrade iväg mot stranden för att hitta de andra, vilket var ganska svårt och vi blev tvugna att ringa dem.

Efter det solade vi i ett par timmar o sen blev det lunch och servitören höll på och flörta med anna, och sen undrade han va hon hette, och då frågade Anna va han hette o han ba " I spell" och Anna ba heter han  "Ice bell?"
Så sjukt roligt va de! <3

Efter lunchen gick vi tillbaka till stranden för att fortsätta pressa och han som solstoleuthyraren aka Bea(t)chboy var sjukt inne på Jossans mamma som han snackade om at han skulle gifta sig med o kallade Jossan för sin dotter.
Efter att en av servitörerna uppe i kiosken sett Elin skickade han iväg en servettros med  Beachboy som bud - till Elin!
På kvällen gick vi ut för att äta och träffade för sörsta gången en överenergisk turk som hette Alexander, och han drog in oss på sin restaurang.  Han berättade att han hade bott i Sverige i över 30 år tror jag det var, så han  babblade på på Svenska med oss,

Vi fick två gratis shottar o 10% radatt på all mat och dricka!


Tisdagen 23/6

Vi hade väckning på 9:30 och gick för att köpa färskt bröd till frukosten, och efter att vi käkat gick vi iväg mot stranden igen!


När vi hade solat ett tag - på Beachboys område del av stranden kom han ner med nästa bud till Elin, och det var en fin liten drink från samma kille uppe i kiosken.

Och efter att vi igen ätit lunch på samma ställe, och anna hade förstört sin relation med "Ice bell" så solade vi lite till och sedan gick vi och badade lite i poolen innan vi gick för att ta lite siesta o göra i ordning oss inför kvällen.

När vi kom tillbaka till hotellrummet hade städerskan varit på riktigt bra humör och gjort våra sängar jättefina med massa blommor på! Handuken hade hon vikt så det såg ut som en kyckling...På kvällen gick vi neråt hamnen  för att äta middag och vi fick 15% rabatt eftersom vi var apolloresenärer! (Y)

Efter middagen hittade vi ett roligt ställe som hette något med garden, och de hade massa bra musik så vi stannade och drack lite cocktails. Alla servitörerna var super glada och något man antagligen var tvungen att kunna för att få jobba där var att jucka i luften o blåsa i en visselpipa för det var allt de gjorde!


Det blev en "sex on the beach"

Follow the leader leader leader follow the leader *klapp* *klapp* *klapp*'

Onsdag 24/6

Vi gick upp tidigt som vanligt, för att inte sova bort hela dagen, och på vägen till stranden köpte vi med oss mat till lunch. Maten bestod av bröd och melon - och chips för mig.


Helt plötsligt upptäckte vi en massa rök på himlen och vi sprang upp från havet. Anna, Marcus, Elin o jag vandrade iväg för att försöka se vart det brann, men när vi gått i typ fem minuter va röken borta, och vi orkade inte fortsätta så vi vände tillbaka till stranden istället.

Solen hade börjat ge lite märken och vi lämnade kamerorna hemma för att gå ut och hitta något roligt ställe att festa på efter middagen. Vi hamnade på ett ställe som hette Janus, och var fullt av turkar, så efter två cocktails var och lite dans bland turkar som försökte få med oss ut o tafsade oss på rumporna så lämnade vi stället, och folk var trötta så vi gick hemåt istället för att gå vidafre någon annan stans.

Torsdag 25/6

Det var en ganska molnig dag, och vi bestämde oss för att gå lite längre bort på stranden istället för att stanna med våran beachboy.
Vågorna var jätte höga och vi badade jätte mycke o flöt med, och när vi blev hungriga vandrade vi iväg till burger king för att äta lite lunch.


Marcus hade beställt en big king och blev besviken när han märkte att den va mindre än alla våra andras. Carro sprutade ketschup på Jossans vita tröja, och sedan var vi mätta och vandrade tillbaka till våra solstolar på stolen.

Vi gick runt och tittade i basarerna och shoppade lite och
på kvällen tog jag o Elin samma klänning och folk frågade oss om vi var systrar..
Vi gick och käkade middag på ett ställe som hette cafe Opera tror jag, och vi hjälpte en av servitörerna att översätta en text till svenska åt honom som han skulle säga till en tjej som satt på ett annat bord. Som tack fick vi varsin shott.


Efter middagen gick vi tillbaka till hotellet, och Jossan o Marcus var trötta så de gick och la sig, medans vi fyra andra gick ner till Stockholmskillarna i lägenheten nedanför.


Efter att vi varit på deras rum i kanske en timma gick vi ner mot hamnen och besökte robin hood och sedan the doors, och det blev en hel del dansande! Efter åt var vi så varma att vi gick och tog ett nattbad nere i havet.
Sjukt skönt!
Efter badet gick vi tillbaka till våran lägenhet och spelade kort och efter det åt vi nudlar.
Frammåt halv fem hördes den vanliga morgon bönen och efter det började det ljusna, och Carro o Anna hade somnat.
När det var ljust ute igen gick de sista killarna ner till sin lägenhet, och Jag och Elin gick o la oss och sov de tre timmarna som var kvar innan väckningen skulle ringa på morgonen.

Fredag 26/6Vi fick reda på att Michael Jacksson hade dött, och vi tittade på nyheterna när vi åt frukost.
På stranden när vi käkade lunch spelade de en massa musik från honom och det kändes lite små konstigt att han va död, han e bara en som ska vara där lixom.


I havet var det så sjukt höga vågor att jag och Elin höll på att dränkas när vi badade.
Vågorna sköljde upp oss på land och jag andades in en massa saltvatten samtidigt som ja tappade bikiniöverdelen, och nästa våg sköljdes över mig och ja drog in ännu mera vatten, och sen kom en trejde våg innan jag kunde resa mig upp och försökte få på mig bikinin igen. Svin obehagligt va det!

På kvällen blev det fotbollsmatch hos Alexander, men det var tredje gången vi var där och det kändes som om han börjat tappa intresset för oss och var inte alls lika pratglad o trevlig längre utan sprang bara runt hos en massa andra.


Matchen va ganska tråkig i början - Jag är ju inte särskillt intresserad heller så den va snarare sjukt tråkig - men i slutet när sverige tog ikapp sig blev det ganska spännande, men england vann ju ändå, även om hela publiken klappade med under straffarna.

Efter att vi ätit gick vi runt lite bland basarerna och sedan gick vi hem och förberede oss för att gå ut mot robin hood och the doors igen.
Stockholmskillarna under hängde med, men på Robin Hood försvann plötsligt wille, och några fick gå och leta efter de fick gå och leta efter dem, och det slutade med att ingen av dem kom tillbaka så det var bara vi sex och två av killarna som dansade på the doors. När vi dansat oss genom svettiga gick vi hem för att sova.

Men när ja nästan somnat knackade det på dörren och det var Victor o Marcus som ville spela kort, så jag och Elin gick ner till dem och satt på deras balkong och spelade kort tills morgon bönen började, och då gick vi hem till oss för att få sova lite.

Lördag 27/6

Sista riktiga dagen, och vi började den med frukost och sedan stranden som vanligt.

Vi stannade ända tills sent på kvällen, typ halv sex, och på vägen hem stannade vi och käkade glass på donken!
Jag åt en "brownie" det var en brownie kaka med glass med topping, och vi hade besök av en jätte söt katt som poserade framför våra kameror.


Något brunare än när vi kom åt vi våran sista middag nere vid hamnen igen, och vi avslutade kvällen på balkongen och med att packa våra väskor.


Söndag 28/6

Vi gick upp ungefär som vanligt och packade det sista, och städa och diska. Vi flyttade över bäddsoffan till Jossans o Marcus rum, och sen tog vi ner bagaget för att checka ut.

När vi gjort det gick vi ner till stranden och fixade den slutgiltiga brännan. Mina axlar började flå och nu har jag två stora rosa fläckar på min rygg där en massa hud har försvuinnit.

Vi käkade lunch, och efter det gick vi och shoppade de sista sakerna, och sedan gick vi tillbaka till hotellet för att vänta på bussen som skulle köra oss till flyget.


På bussen sprutade Carro after sun överallt och när vi flummat ett tag så sov jag en halvtimma av de två timmar det tog. På flygplatsen var det jätte lång kö till incheckningen så vi stog där i hundra år, och sen gick vi och åt världens dyraste burger king hamburgare.

Sen blev det lite taxfreeshopping och sedan planet.
Flyget hem gick väldigt fort, jag läste det mesta av tiden, och så sov jag lite, och sen var det plötsligt dags att landa.
På flygplatsen var alla glada att vara hemma och när vi hämtat vårat bagade gick vi ut till våra föräldrar som stog och tog emot oss.
Jag började självklart grina när jag såg mamma, även om ja inte ens haft mycke hemlängtan alls.

Efter en massa solande, wet t-shirt competition, festande, underklädesfester, svett, bad, prutning och skratt är vi hemma igen, och jag längtar redan tillbaka! Nu har vi inget mer att se framemot, som vi haft det senaste halvåret...

Såhär ser min axel ut nu btw.

Hoppas ni haft en lika bra vecka som jag - och hoppas att ni är hälften så bruna som jag - I doubt it ;)

Tillbaka i Sverige

Hej alla blekisar! Nu är jag tillbaka hemma efter en sjukt bra vecka i Turkiet!
Planet landade i natt vid två och det var sjukt skönt att komma hem o få sova i min mjuka säng med tjockt varmt täcke på mig istället för det hårda bäddsoffan med plattkudde, men nu däremot längtar jag tillbaka igen.

Just nu laddar jag över bilder till datan, så när jag fått in dem så sätter jag mig nog o skriver ett lååångt inlägg om hela veckan!

Vi hörs senare! <3

Turkiet snaaaart! :D

Om ungefär två timmar sätter jag mig i bilen och drar till Landvetter! :D

Väskan är packad och klar, handbagaet e packat, ellt utom mobilen som jag bär med mig runt i huset...
Jag har duschat och rakat benen, sminkat mig lite, tagit på mig kläder, och nu väntar jag bara... :D

Jag är för nervös för att sitta vid datorn egentligen, ja kan inte sitta stilla, men ja kommer inte på något annat att göra förutom att ja kanske ska ta på mig leggings, jag får se, och att jag ska äta lite lunch, men tills dess försöker ja göra något annat än att gå fram o tillbaka i huset!

Om ni vill ha kontakt me mig så får ni gärna messa, men om jag inte svarar så e de inte för att jag inte gillar er utan för att jag inte kommer på något bra att skriva tillbaka som är värt tre kronor... ;)

Det kostar fasen 17-18 kronor per minut att ringa där nere! helt sjukt! :O

Vi ses om en vecka! Puss <3

Midsommar
Igår var det midsommar, och vädret var ändå hyffsat för att vara svensk midsommar, och det regnade bara lite ibland.
Dagen började med lunch hemma hos familjen Grann med familjen, och efter det gick vi och tittade på dans runt midsommarstången och åt tårta. Efter det tog jag bussen hem och fixade i ordning mig för kvällen.

Tog bussen ner till Åsa med Carro o Anna och en hel del andra, och sedan började festen hos Jonas.
I början var det lite stelt, men sen kom det igång och blev roligare! Träffade en del roligt folk och frammåt två blev vi hämtade av annas pappa. Fick inte mycke sömn i natt, när ja kom hem kunde ja inte somna, och jag låg och sms:ade istället.

Idag har jag slutfört packningen och nu saknas bara någon enstaka klänning som jag ska slänga i och sen är jag nog klar!
Jag kan knappt fatta att vi ska utomlands själva! Ska bli så sjukt kul!! :D <3

Hoppas att det regnar mycke i sverige nästa vecka och att jag blir riktigt brun ;)

Men alla som väljer att stanna här hemma får försöka ha det bra här i sverige utan mig, så ses vi om en vecka! ;) <3

Vero o Cris på besök! :D

Tre dagar av jobb är avklarade och nu ska jag börja sommarlovet! :D

Dagen började - precis som de två föregående dagarna - tidigt och jag jobbade på fram till lunch, efter det jobbade jag på tills klockan var fyra och då gick jag ner för att släppa in min moster o hennes kille som kom för att träffa alla på jobbet innan de åkte med oss hem för att käka middag.

När vi var klara på jobbet packade vi ihop våra saker och took of. Vi stannade till på Ica maxi på vägen hem, och Vero o Cris - min moster o hennes kille - gick in på freeport under tiden.

Mamma och jag var ganska hungriga och egentligen skulle vi bara köpa lite middag, men innan vi ens kommit i närheten av maten låg det både massa bullar och glass i korgen. Glassen hade vi nog inte tagit om vi inte fått smaka på den, men eftersom vi nu fick det så tog vi glass oxå.

Vi åkte hem och plockade upp Jojo på vägen hem, och sedan började vi laga midda.

När middagen var klar, typ 200 timmar senare, så åt vi och hade det mysigt, och även och vi var proppmätta lyckades vi på något sätt knö i oss lite bulle och glass oxå. ^^

Nu har dem åkt hem, och nu får ja inte träffa dem på länge igen :(
Får ta och åka till Barcelona till hösten! :D

Imorgon är jag helt ledig och jag ska sova läääänge! :D Sen hoppas jag på att det händer nått skoj under dagen, om inte annat kanske jag ska börja packa inför turkis :P

God natt på er! :)

Jobba ^^

Kunde inte sova igår kväll och det blev inte bättre av att Anna bombaderade mig med sms, men tillslut somnade jag nog, och väcktningen gick i gång tjugo över sex, efter absolut max sex timmars sömn. *suck*

In i duschen och sen fixa i ordning sig, och sen åkte vi iväg mot jobbet.

Var där vid åtta, och sedan var det bara att bänka sig vid datorn och kontrollera så att alla namn var rätt stavade på alla anställda.

Efter ett par timmars gloand i datan va ja helt borta i huvudet och det var äntligen lunchrast.
Vi käkade och sen var det tillbaka till datan och fortsätta.
Det blev en glass paus mitt i och sedan halv fem var ja helt slut i huvudet och ögonen värkte, för att inte tala om ryggen - ja vet inte hur jag satt egentligen :S

Men pengar får jag så jag antar att jag inte ska klaga! :D
Fast lite massage hade ju inte varit helt fel nu.. ^^

Nu har jag inget mer intressant att dela med mig av min dag ;)

En dag med Elin :)

Vaknade i morse vid halv tolv, skönt att sova länge för en gångs skull! :D
Gick och duschade och när ja va klar hade jag fått sms om Elin som ville leka. Ja käkade lunch o sen gick ja ner till stationen o mötte henne, vi gick till Gôttegrisen o köpte fyra evighetsbollar till Andreas, och han som äger affären satt ute och solade när vi kom x)
När vi ville betala gick han jätte segt till kassan och sen han ba: -Ja, och Elin ba -Ja, och han ba- Nej, och Elin  ba- Jo?
Det va jätte roligt!

Efter det vandrade vi till Kungs och gick runt där lite, o sen satte vi oss ute o käkade glass. När vi ätit klart åkte vi hem till Elin och tittade på film. Det blev Sex and the city filmen!

Åkte hem med 19:59 tåget och på vägen till tåget mötte ja två killar som ba: -Kolla, Kolla, Beautiful girl. Och det gick upp för mig att om en vecka o en da kommer ja få höra det flera gånger om dagen. Men som tur är jag inte ensam blondin bland turkarna ^^ :)

När jag kom hem åt jag lite kladdkaka som jag bakade igår och sedan chips, jag känner mig så sjukt nyttig ;)

Rolig dag idag med Elin i alla fall! <3 :D

seeegt..!

Hej på er igen!

Sjukt segt väder ute och jag har inget att göra. Inte för att jag direkt är pigg på att göra något heller, men ändå.

Nu har jag lyckats få upp värmen lite i alla fall, förut låg jag o frös fast jag hade mysbyxor, långarmad tröja, tjocktröja med luvan på, filt och täcke på mig. Helt sjukt kallt va det!
Antagligen blev jag lite nerkyld igår i kväll eftersom jag gick med bara en tjocktröja som jacka i regnet...  och jag hade glömt paraplyet hemma.

Det är första dagen på sommarlovet och jag har redan långtråkigt, hur fasen ska detta gå? xD

Men nästa vecka ska jag jobba tre dagar o sen ska ja kanske träffa min moster o hennes kille, o sen e det midsommar o sen åker vi typ, så då har jag i alla fall fullt upp :D
 Måste bara hinna packa nån gång oxå :P

Nu funderar jag på att kanske gå o baka kladdkakemuffins... får se hur jag gör :)

God morgon :)

God morgon! Klockan är kvart över nio, och jag har redan varit vaken i en o en halv timma.. x)
Men det var bara för att jag var hos tandis i morse... Nu är jag för trött för att orka göra nått, men för pigg för att kunna somna om. Men det var inte detta jag skulle skriva om, jag skulle skriva om den roliga dagen i går - Skolavslutningen! :D
Jag har inte hunnit fatta att det är lov än, och att jag inte behöver gå till skolan på två månader typ! :D Underbart ju!

I alla fall. Dagen började i skolan kvart över tio, och vi lyssnade på kören i teatern, efter det gick vi till ett klassrum där hela klassen, och C klassen samlades för att äta lite kakor och lyssna lite på lärarna.
Efter det skulle vi tömma skåper, eller om vi redan hade tömt dem var vi tvugna att visa dem så de kunde bocka av oss på en lista...

När vi kramats hejdå med lite folk vandrade turkis-gänget iväg till Kungsmässan för att fika och snacka om turkiet.
Vi pratade om när vi skulle ses på flygplatsen och hur vi ska sova. Så nu är allt det klart. Det känns lite konstigt att jag inte kommer träffa varken Marcus eller Jossan innan vi åker eftersom de ska uppåt i landet... men desto roligare blir det kanske sen!? :)

Efter vi hade fikat o snackat på kungs åkte alla hem till sig, och sedan klockan fem träffades nästan klassen på rumpan för att äta/dricka lite och snacka. Det var mysigt!När folk började gå så stannade jag, Anna, Carro o Marcus kvar för att träffa Elin och Jossan och sedan gick vi till Tiopepe och åt middag. Jätte mysigt va de och efter det va vi super mätta.

När vi gått från restaurangen åkte Jossan, Marcus och Carro hem, medans Anna, Elin och jag stannade kvar ute i regnet.
Vi fick för oss att åka till mig, så vi sprang mot stationen för att hinna med min buss som gick 3 minuter senare.
Men vi missade den självklart och anfodda och blöta satt vi inne på pressbyrån och tog fula bilder på varandra medans vi väntade på nästa buss som skulle gå en halvtimma senare, eller?

Men en haltimma senare kom ingen buss och jag tittade på tidtabellen och det visade sig att den bara gick en gång i timman så vi gick till Ica för att köpe Ben&Jerry glass medans vi väntade.

En sjukt rolig promenad är allt jag kan säga xD


Väl hemma hos mig trackaserade Anna en stackars spanjor på min msn och sen halv tolv åkte dem hem och jag gick och la mig för att somna tidigt inför tandläkaren. Men det gjorde jag självklart inte, eftersom när jag nääästan nästan somnat ringde Jesper. När jag pratat lite med honom gick jag tillbaka för att sova, men då var jag pigg igen. (Y)

Nu ska jag gå och äta lite frukost för jag tror att mitt bananlack har gjort va de nu ska göra.. :S

Flygrädsla?

Jag är sjukt uttråkad därför skriver jag dagens tredje inlägg nu!

Jag börjar typ bli nervös inför våran Turkiet resa, som är om lite mindre än två veckor!
Först va det planet som försvan ur radaren och som krashade i havet.
Och nu är det ett till plan som började brinna när det lyfte och som fick vända tillbaka och landa igen.
Där var det som tur va ingen som skadades, men ändå.

Jag brukar aldrig va rädd för att flyga - Jag älskar att flyga! Det är bland det roliga med hela grejjen att resa.

Hoppas att ja glömmer det med planen innan vi åker, för annars kommer ja va nått sjukt nervös!

Förresten, om det är någon som har en stor godispåse i bakfickan så får skulle det vara jätte gulligt om ni mailade över den.. :D  (a)

Rubrik ^^


Min lilla lillasyster håller på att bli stor <3  :)


I morgon slutar äääntligen skolan och på kvällen ska alla kära klasskompisar ut och träffas.
 Efter det hoppas jag att vädret är bra så att vi kan hitta på nått skojsigt! :)

Fast på fredag ska jag till tandis - varför bokade jag inte om tiden?? 8:30 första sommarlovsdagen x)
Och min moster o hennes kille kommer hem till Sverige <3 :D

Det känns som om detta sommarlovet kommer gå fort... Let's hope not :)

Min största fobi..!

Vaknade tidigt, vid typ kvart i nio, och bestämde mig för att gå upp. Så jag tog med mig täcket till tv:n och satt och zappade bland kanalerna. Sedan blev jag hungrig och gick och stekte lite plättar som jag tog med mig till tv:n.

När jag ätit kom jag på att jag lovat mamma att tömma hennes minneskort så att hon kan fotografera syrran ikväll innan balen, så jag gick  ner för att göra det.
Minneskorten ligger i mammas arbetsrum, och när jag kommer ner är det första jag ser en gigantisk spindel som sitter på väggen, två decimeter ifrån stället där minneskorten ligger.

Detta var värre än min mardröm som jag hade i natt - som handlade om att jag blev bjuden på fest hem till en av mina bardomskompisar, och där var det en kille som var helt sjuk i huvudet och bland annat sågade av näsan på en annan. Helt cp.

I alla fall så tog det mig tio minuters ångest och ett telefonsamtal till mamma för att jag ens skulle fundera på att gå in i rummet.
Efter att ha börjat grina gav jag upp och tog ett steg in i rummet. Som tur var rörde inte spindeln på sig, för då hade jag kutat ut ur rummet och absolut inte gått in igen. Jag lyckades till slut få ut minneskortet i alla fall...

Nu är det 55 minuter kvar innan bilderna har kopierats över till datan *suck* sedan tänker jag springa ifrån våran källare och inte gå ner igen fören någon kommit hem och tagit bort den jäkla spindeln!

Enchiladas <3
Göteborg-Strömstad

Jag och Elin bestämde oss för att ta en liten inpulsiv tripp någonstans inom det området fritidskorten gäller, och vi bestämde oss för Strömstad. Tåget gick 12:47 och när vi åkt i ungefär tio minuter fick vi reda på att vi inte skulle vara framme fören 15:33. Det blev två timmar och fyrtio minuters tågresa, men som tur var hade vi köpt godis och cola så vi kunde underhålla oss under resan.
När vi väl kom till Strömstad var det ganska dött och lite små kallt så vi åt kebabtallrik och cola för 109 kronor - antagligen för att norskarna tycker det är så billigt i Sverige?
Efter att vi ätit vandrade vi runt, och i slutet blev det lite soligt.
Tre timmar senare tog vi tåget tillbaka till Göteborg, men vi missade pendeln hem och fick vänta i en timma tills nästa gick.
Massor av tåg har vi i alla fall åkt ;)
En sjukt rolig dag i Strömstad - och på tåget! Detta måste göras om, fast kanske till någonstans där det finns mer att göra :P <3

Dag med tjejorna <3

Idag skulle jag iväg till Göteborg med Elin och Anna, och eftersom det var så grått på himlne bestämde jag mig för att ta bussen ner. Jag stog och väntade i hundra år, och när det var tio minuter tills tåget skulle gå började jag bli stressad, men ingen buss var inom synhåll.

Tre minuter innan tåget skulle gå kom bussen, och självklart missade jag tåget!
Jag sitter ute och väntar på nästa tåg som går en halvtimma senare, och avundas på alla som precis tagit studenten och åker förbi och skriker på sina flak... Samtidigt som jag tycker lite synd om dem eftersom de åker omkring i regnet.

Lite senare träffar jag Anna och Elin utanför Rut m.fl. och vi vandrar omkring på Nordstan. Efter ett tag hittar vi en liten affär med massa klänningar och det slutade med att vi allihopa köpte varsin likadan :) Efter att vi hittat likadana klänningar ville vi matcha med att ha någon rolig likadan hatt med oss till Turkiet och vi sprang runt i alla affärer vi kunde komma på som kunde ha hattar...

Sedan blev det lite kaffe från Espressohouse, Mocha latte in my <3

När jag kom hem till Kungsbacka igen ringde jag syrran och hon mötte mig vid Gôttegrisen och jag köpte en evighetskula. Nu blöder jag på tungan.. lyckat! (Y) :D

Mycket rolig dag <3
Puss på det!

"Take what you can, give nothing back"

Har inte blivit något inlägg på ett tag, men nu är jag tillbaka vid datan.

I går gjorde vi ett riktigt dåligt försök till att klå Lindälvarna i att ligga sked. De fick typ nått på 400 personer att spoona, och det skulle vi på Aranäs lätt slå, eller?
-Nej

 För att skolan valt en så jäkla dålig tid att göra det på!
- Inga treor var i skolan
- Det var onsdag och klockan var två, det betyder att alla slutat
- Det var en vecka innan sommarlovet, hur många är i skolan då?

I alla fall var det bara 320 personer som var med, och golvet var hårt.Idag hade jag låång sovmorgon, super skönt.
På väg till skolan såg jag ett rådjur, den va jätte söt och stod bara och tittade på mig, men när jag kom närmre gick den lugnt in i skogen. Jag lyckades få en liten bild med mobilen på rumpan! :P Klicka på bilden om du vill kika lite större ^^


Det blev spanska, och vi lyssnade på en redovisning och sedan såg vi klart på en film vi höll på att titta på, efter det var det håltimma, och jag gick med Madde och hjälpte henne att uträtta några ärenden.
Efter håltimman hade vi text och vi skulle bara häfta ihop alla våra arbeten och sedan fick vi sluta.

Eftersom vi inte orkade gå hem så vandrade jag, Anna o Carro till kungs och fikade.

När vi fikat och snackat ett tag vandrade jag iväg mot bussen hem, för att hämta byta om till träningskläder och så gav sig jag o syrran av mot Friskis för att gymma.

När vi var klara ringde jag mamma och hon sa att hon hade varm mat i bilen och att de skulle hämta oss utanför.
Väl hemma tittade vi Pirates of the caribbean tre och käkade vårrullar till förrätt och sedan kycklingspett med jordnötssås. Mums!

Imorgon är jag ledig eftersom treorna tar studenten... Jag längtar <3 ...fast samtidigt inte :P

ZzzzZzzZZzomnar

I går kväll somnade jag för första gången på länge ganska snabbt efter att jag gick och la mig, men ändå var jag sjukt trött idag, och det har bara blivit värre ju mer klockan gått.

Nu är klockan bara sjugo över sex och jag är i princip död. Jag skulle kunna somna på tangentbordet. Vad är det för fel på mig?

Ikväll är det i alla fall Ugly Betty o Desperate housewifes på tv, så jag har en anledning att krypa ner i soffan med under en filt i alla fall. Skönt!

Imorgon ska vi slå världsrekord i att ligga sked, först måste vi bara slå Lindälv, men det blir nog lätt!? :P

Intressant inlägg, men det får ni stå ut med ;)

Årets första dopp...

Här sitter jag och pillar bort lite sand mellan tårna - haha myysigt!
Idag bestämde sig plötsligt jag Anna och Carro för att vi skulle åka och bada, och så blev det.
Eftersom alla andra var tråkiga nog att komma mer femtielva ursäkter till att inte åka med så bestämde vi oss för att åka själva. Vi gick hem till mig för att hämta badkläder till alla, och när vi packat ihop lite saker bar vi av mot bussen.

Varma men glada trettio minuter senare hoppade vi av i Åsa och gick till stranden.
Ganska mycke folk va de, men inte så farligt faktiskt.

Vi gick och badade direkt, och sedan låg vi och solade länge. Fick i alla fall doppat mig fyra gånger :)

Nu är jag helt saltig och håret är helt kaputt, men skönt va de :D

Jag skulle haft kameran med mig, men anna som var livrädd för att jag skulle fotta henne gömde den, så ja glömde den hemma :(
Så jag tog en bild med mobilen som får räcka som bevis ;)

På gympan blev det stavgång  - Yippie va skoj, och sedan fotboll på det. Hemsk lektion!Super härligt väder idag i alla fall! Det får de ta o fortsätta att vara tycker jag! :)