Vår lille skrutt har passerat nio månader

 
1 april blev Chilou nio månader, och den 23 april är det sju månader sedan vi hämtade hem honom. Som han har vuxit sedan dess!! kan inte ens fatta hur liten han var här!
 
Han har passerat fyra kilo, och har sin egna vilja, men han är fortfarande min lilla bebis.. och kommer antagligen alltid vara det. Han är knäpp, och helt underbar, och så fruktansvärt söt att man inte kan vara arg på honom. Inte för att vi nehöver vara arga på honom, för han sköter sig så bra!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoppas ni är lika nöjda med påskhelgen som jag

Har haft en helt fantastisk ledig påskhelg! 
Fredagen var vi ute och kastade frisbee och sedan blev det tjejkväll med Anna och Carro, sangria de cava ala Lanzarote provades på. Fick inte riktigt till den, men gott blev det i alla fall! Lördagen började vi med att knäppa varsin 7,0 cider för att återhämta våra stackars huvuden, sedan blev det fotboll och mat på O'Learys och kvällen spenderades med spel och även då en massa sangria de cava!!
 
På söndagen blev det frisbeegolf och alkoholfritt. På kvällen gick jag hem till Helena för ytterligare en tjejkväll med god mat och catch up sen sist!
 
Måndagen tog vi en tur till Varberg där det blev lunch med familjen! Väldigt mysigt och riktigt god mat.
Sedan gick vi hem till Jojo och Mulle och spelade lite tv-spel. Efter ett tag kom vi fram till att vi ville spela alla fyra (de hade endast två kontroller). Så vi tog tåget till Göteborg och sprang runt på hela nordstan för att köpa spelet vi ville spela. Det fanns dock inte, och det slutade med att vi åkte hem till oss med lite mat och köpte spelet på xboxet istället. Sedan spelade vi som tokar tills sista tåget gick för Jojo och Mulle och de åkte hem. 
 
Crazy fun, varje dag helt enkelt!! Och nu är det tillbaka till verkligheten. Jag har suttit och pluggat sedan halv åtta imorse, med en uppgift som har deadline inatt. Det har faktiskt gått bra, men nu har jag fastnat lite - så dags för frukost!
 
Åh vad jag älskar våren när man har mer energi, livslust och spontanitet! Jag älskar också känslan av att ha hela sommaren framför mig! Trots att jag haft lite ångest över att jag lämnat så mycket kvar på min uppgift tills sista dagen (har nog aldrig tidigare haft så här mycket att göra samma dag som en deadline) så är jag bara sjukt lycklig idag, efter en så underbar helg.

Bilder från Lanzarote

Jag sitter och väntar på att tiden ska gå. Har tvättat hela morgonen och jag ska till jobbet och jobba vid ett. 
Känner den där välbekanta känslan som jag alltid hade förr (när jag jobbade pass som det jag ska jobba idag, regelbundet) när man bara vill börja jobba med en gång, och lixom bara sitter och stirrar på klockan för att jag inte orkar börja med något i rädsla om att glömma bort tiden. 
 
I alla fall så kom jag på att jag kunde passa på att utnyttja tiden till att lägga upp lite bilder från resan!
 
 
Chilou hjälpte till att packa...
Vi kom fram til ett soligt, men blåsigt Lanzarote!
Och gjorde oss hemmastadda i vårt lyxiga, stora rum!
Frukostbuffén var gudomlig, med omelett efter önskemål, bacon, färsk frukt, nybakat bröd och massa annat gott!
Vädret var inte direkt stabilt, regn i princip varje morgon. Moln varenda dag utan den dagen vi åkte hem, och enstaka soltillfällen när solen lyckades tränga bort molnen. 
Promenad från vår stad, förbi och längs med hela flygplatsen, och vidare till nästa stad där det blev lunch. En av få riktigt soliga dagar.
Sedan blev det wifi och sangria de cava! Mums!! (Det var nyckelpigor överallt!!)
Vi åkte till öns Huvudstad, som inte hade mycket mer att erbjuda än en riktigt god lunch med tapas!
Vi hittade även någon lite fästning i huvudstaden...
Glad pappa och god öl! På pappas tröja är det två små nakna människor - som pappa tyckte kunde vara med på bild!
På en restaurang låg en papegoja och slappade!
Väl hemma efter en vecka med frukostbuffé, var Lukas avundsjuk och ville också få njuta lite av frukostbuffé! <3