Skoskavsdag

Dagen började helskönt med låång sovmorgon, jag tog det lugnt och till frukost bakade jag scones, när jag sedan skulle vandra av mot skolan så såg jag ett par skor som jag inte använt på länge, och eftersom det var ungefär hundra år sen ja hade skor med klack så kände jag att de va dags just idag. Jag tog på mig skorna - som jag visste gett skoskav innan, och kände efter. Det kändes ganska okej, lite klämde de såklart, men inte så mycke som jag hade för mig.

Jag vandrade glatt och ovetande om hur skorna skulle kännas om bara en timma.
När jag kommit ungefär halvvägs till skolan började det göra jätte ont i hälarna men jag vandrade på, och när jag kom till skolan såg jag att det gått hål i nylonstrumpbyxorna, och huden var uppskavd och jag blödde. Inte mysigt!

Jag letade efter folk från klassen, men hittade ingen och satt ensam och väntade tills fem minuter innan spanskan började, då vandrade jag upp till tredje våningen. När vi precis gått in kom Madde!
Spanskan gick ganska fort, och avslutades med att vi tittade på film. Boel sa att hon skulle behöva gå tidigare men att vi fick fortsätta se på filmen utan henne. Hon behövde gå halv ett så att hon hann till kvart i ett tåget - sa hon.
När klockan var tjugo över kom en sexscen och Boel ursäktade sig att hon skulle gå... haha Det va jätte kul!

Efter Spanskan var det håltimma och vi satt och snackade i klamydiasoffan - Den har fått sitt fina namn från att någon skrivit klamydia på den. När håltimman var slut hade vi text, och den gick faktiskt riktigt fort idag! Efter det var klockan halv fem och mina fötter gjorde fruktansvärt ont. Först planerade jag att gå hem barfota för det gjorde så ont.
 Men ute var det så jäkla kallt att det inte gick, så jag fick utan att klaga skylla mig själv och gå hem i skorna.

Jag märkte även att skorna var i storlek 38, och de är jätte hårda i den bakre kanten, så det var inte konstigt att det gjorde så ont, med tanke på att jag brukar ha storlek 39 på de flesta skorna...

Kommentarer

Skriv en kommentar! :D

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

Din mail-adress: (syns bara för Tilda)

Din blogg:

Skriv din kommentar!

Trackback
RSS 2.0