Väntar på kattunge!

I förra veckan var vi ju iväg och kikade på kattunge, och så söta dem var! Vi hade ju bestämt oss redan innan vi åkte iväg, och kattungarna var supersöta!  
 
Våran lilla kisse kommer i slutet på september, så innan dess blir det att rensa och fixa där hemma så att det är kattsäkert tills dess! 
 
Så mysigt det ska bli!!
 
 




Jag hade en blogg oxå ja...

Nu var det länge sen senast! Känner mig inte direkt sugen på att blogga om att jag jobbar varje dag, så jag kommer nog fortsätta med den dåliga uppdateringen sommaren ut.

När skolan börjar är det enklare att blogga på väg till skolan eller som en paus i pluggandet. Nu sitter jag inte mycket vid datorn och dett är då jag tänker på det.

Ni får helt enkelt leva med dålig uppdatering till slutet på augusti, och sedan i september lovar jag att bli bättre igen!

Ikväll ska Lukas o jag iväg på road trip till Motala. Vi ska dit och kolla kattunge! Hoppas på att den/de är söta, för i så fall lär vi tinga en! 

Sedan blir det jobb jobb jobb ända till och med nästa onsdag. Ledig torsdag och sedan jobb fredag, lördag. Sedan går jag på semester!! Wiiiie! Som jag längtar! Och hoppas vädret håller i sig, för nu är det ju helt underbart!


Nedräkning på jobbveckorna!

Så är det äntligen fredag! Jag ska jobba även imorgon, men på något sätt så är det alltid så himla skönt med fredag! jag ska bara kämpa mig igenom dagens jobbpass, och sedan hoppas jag morgondagens pass går fort. sedan är även jag ledig i två dagar! 
 
Det verkar som om solen ska skina hela helgen, så planen är Kungsbacka och kanske fånga lite sol på mor o fars altan. känner verkligen att jag är alldeles för blek för att kalla detta sommar...
 
Nu blir det frukost och sedan jobb vid elva! gillar verkligen inte 11-19 passet. det tar verkligen upp hela dagen, och man hinner inte göra något verken före eller efter. I alla fall inte när man börjar kvart i sju imorgon bitti.
Men men,  drygt två veckor jobb to go! 

En månad till Grekland!

Idag är det en månad till Grekland!! Som jag längtar!
Har fått en reseguid från apollo som jag lusläst, och har suttit och läst kommentarer om hur fantastisk frukosten på vårt hotell ska vara. Det ska bli så fruktansvärt skönt att komma bort och slappa i två veckor, och sola och få lite riktig sommarkänsla! Det svenska vädrets humörsvängar ger ju typ whiplash-skador. Ena dagen sol o strålande värme för att sedan dagen därpå ösregna. 

Jag ska strax bege mig till jobbet för att köra ett kvällspass. Men först ville jag Bara passa på att få skryta om hur våran resa närmar sig! Haha!  




Händelserik ledig helg!

Vi hade en härlig helg, och det var så skönt att vara ledig! 
Det blev Liseberg med Lukas, jojo och mulle. Vi var där hela dagen och det blev mat, åk, spel, åk, mat och mer spel och åk! Riktigt skoj, och Lukas lyckades dra hem en stjärnvinst! Jag fick nöja mig med en andravinst och vann en tavla.  
 
 
Helix var fantastisk, och jag och jojo avslutade med atmosfear och den vackraste utsikten över Göteborg i solnedgång! Önskar jag haft med en kamera upp!! 
 
Söndagen åkte vi och speladefrisbeegolf med jojo å mulle och Albin å Maria. Jag kom trea, woop woop! 
Sedan efter frisbeen blev det pizza, och sedan spelade vi Corona medansvar vi väntade på vm finalen. Riktigtrevlig eftermiddag och kväll!
 
Idag är jag ledig, men förövrigt så blir det en del jobb i veckan! Tre jobbresor kvar tills semester! 
 
 
Lite gosedjur fick vi med oss hem oxå...
 

Ledig helg



När jag kom hem från jobbet i torsdags så möttes jag av lagad middag, champagne och rosor. Vilken kille! Så istället för restaurang på fredagen så hade han stått o lagat middag som var färdig när jag kom hem. Lyx. Det händer inte allt för ofta!

Härligaste känslan när det är fredag och man har ledig helg!!

Efter jobbet avklarade vi årets första dopp, och sedan åkte vi till Kungsbacka för att spela kubb med vänner.
Vi var kattvakter och behövde därför ta oss hem på kvällen, så jag bestämde mig för att vara nykter och köra. Dock blev det riktigt sen kväll för hänget så jag åkte hem strax efter tolv, ensam. Lukas spatserade in här hemma efter sju i morse...

Och idag är planen Liseberg! 



Äntligen kom sommaren på riktigt!

Åh vilket underbart väder vi har!! Igår slutade jag redan klockan ett, så jag åkte hem till mamma o pappas altan o solade. Sedan på kvällen gick jag o Lukas hem till tiger ochsedan drog vi till Onsala och spelade frisbeegolf. Supervarmt och svettigt. Men skoj!

Dock lyckades vi reta upp ett bo med jordgetingar så Lukas sprang för livet över en äng med ett gäng efter sig. Tre stick fick han, och när jag skulle kasta var det en jävel som stack mig med.
Lite nervös eftersom mamma är allergisk så gick jag och kollade till så det inte svullnade upp under resten av kvällen. Men det var lugnt. Har dock glömt hur ont det gör att bli stucken! Det har jag nygifte blivit sedan jag var liten och sprang runt barfota på ängarna i Fjärås....


Efter frisbeegolfen blev det grill och öl på tigers balkong och sedan fotboll. Efter första halvleken gick vi dock hem. Idag har jag sovmorgon och börjar elva, så jag njuter på altanen lite. Dock är det så varmt så jag valde skuggan. Ska ju orka jobba hela kvällen sen. 

Idag firar dessutom jag o Lukas 11 månader. Det ska vi fira imorgon med restaurang! Gud vad jag längtar efter denna helgen!!  Jag är ledig och vi ska göra massa skoj, bland annat Liseberg! 






Skönaste känslan att vakna o få somna om!!

Idag är jag ledig!! Min kropp fattade nog inte riktigt det, för jag vaknade vid fem utan någon väckning som ringde. Men jag somnade om, och när väckningen ringde sträckte jag mig efter min telefon och lyckades somna om igen. Trött tjej.
 
Jag måste ju gå upp hyfsat tidigt idag även om jag är ledig, annars kommer jag aldrig somna ikväll och då är jag lika trött imorgon igen.
Men tre timmars sovmorgon är inte fy skam det heller! 
 
Nu ska jag fixa frukost, njuta av den i soffan och bara slappa lite. Blir det fint väder skulle jag vilja sola, men man vet ju aldrig med vädret i det e landet. Sen skulle jag behöva plugga också, men vi fr se hur det går med det.... 
 
Några bilder från i söndags när vi testade slottskogens frisbeegolfbana!
 

drömmen!

här hade jag velat ligga just nu...



härlig lördagskväll!

idag hade jag nog den segaste dagen på jobbet! trött som bara den och på dåligt humör..

men dagen gick ganska fort och trots att jag var super trött efter jobbet så fick jag en riktigt fin kväll med familjen! Vi satt på uteservering i solen bredvid ån och drack rosé och åt god mat! sedan blev det sangria på altanen och nu tänkte jag krypa till kojs hos päronen!
känns lite som om jag är på läger här nere i källaren.

En dag kvar, sen är mardrömsveckan över och jag har en lite lugnare vecka med ledig helg framför mig!

gör inget annat än jobbar!

jag gör för tillfället inget annat än jobbar! det är sova, jobba, hem, sova, jobba... osv.

det blir jobb även i helgen och sedan nästa vecka lugnar det sig lite. som jag längtar!! jag försöker fokusera på pengarna, men det går inte så bra... :p vill bara ha lite ledigt NU!

Åh hon jobbar å jobbar

Och där sprang tiden iväg utan att jag hann blogga igen!
Jag jobbar hela tiden och när jag inte jobbar så är jag trött!

Igår var jag dock ledig, första dagen på en vecka. Jag passade på att ha en slapp morgon och sedan ta en lång fika med Anna o Carro på stan.

Idag värdet tillbaka till jobbet och ytterligare en vecka tills jag förvara ledig igen. Är redan trött. 

Känns som om halva sommaren har passerat utan att jag ens har fattat att den är här. Jag hinner inte göra något somrigt, det är inte sol ute, och tanken att ta på sig shorts är skrattretande eftersom det både är kallt och benen är bleka som tusan eftersom solen inte vill visa sig...

Jag har i alla fall två veckor i Grekland att se fram emot! Får bli ordentligt med solkräm då eftersom jag inte får till någon grund här hemma, annars kommer jag komma hem röd som en kräfta!