en lugn valborgskväll

Det var en sån där jobbig kväll igår när man sitter i soffan och är så trött att man nästan somnar. Man bestämmer sig då för att gå och lägga sig i sängen istället eftersom man ändå ska upp tidigt och jobba nästa morgon, men efter att man tagit bort sminket och borstat tänderna så ligger man i sängen klarvaken.
Jag måste ha somnat tillslut, och vaknar vid fyra, och kan inte somna om.

När väckningen ringer klockan 5.55 så vill man bara gräva ner sig i ett hål och somna om.
Sedan blev det tio timmars arbete, och när man kommer hem så är man dödstrött.

Det var mitt senaste dygn det. Men nu, efter en god grillad middag så är jag någorlunda pigg igen!
Imorgon blir det Ostindiefararen Götheborg med la familia, och kameran är just nu på laddning så det kanske dyker upp lite bilder framåt kvällen - det skulle helt klart behövas eftersom min blogg varit ganska fotolös det senaste taget!


Nattliga äventyr

Goddagens!
Har jobbat hela långa dagen! Eller okej, 8-16 bara, men ändå!
Det är helt grymt hur skönt det är när det fortfarande är varmt och ljust när man slutar, det känns som om man har typ halva dagen kvar! wonderfuuul!
Jag är jätte trött, men samtidigt på grymt bra humör!

Drömde en helt galen grej i natt. Eller saken är att jag inte vet om jag drömde eller var vaken, men knäppt var det i alla fall!
Jag har en rullgardin i mitt rum, som man drar i ett snöre för att få den att åka upp och ner. Så i natt någon gång fick jag för mig att jag skulle dra upp den, men istället för att dra i snöret så fick jag för mig att jag hade en sån som man drar i själva gardinen neråt för att den ska åka upp. Så jag började dra, men gardinen åker bara neråt, och inte upp, så jag drar och drar, men det går såklart inte. Tillslut hör jag ljudet av att tyg spricker, och jag ser att gardinen har lossnat i högra hörnet. Så jag slutar dra i den och rullar upp den förhand istället.

På morgonen rullar jag ner gardinen för att titta, och javisst, den är loss i högra hörnet, så något galet hade jag fått för mig i natt...

shooes :D

Idag har jag redan hunnit med en massa!
Åkte hemifrån strax efter klockan tio, och tog en vända inne på skopunkten. Jag är i så stort behov av skor nu att mina alternativ är vinterkängor eller trasiga tygskor med hål i tårna.
Jag fick köpt tre par nya skor! - det billigaste på köpet ;) haha!



Sedan åkte jag vidare till kungs, där jag fick köpt ett par jeansshorts. Vill hitta nån skön fin sommarklänning, men allt som finns att välja på just nu är typ långklänningar eller byxdräkter. Jag vill utomlands och shoppa lite roliga saker som inte alla andra svenskar har på sig!

men, men... nu är jag hemma igen, och tänkte äta lunch och sedan sola lite kanske!

today i don't feel like doing anything

Det är så underbart väder ute att man inte kan låta bli att vara glad hela tiden!
Jag vet att jag antagligen tjatar om vädret varje dag, men det är så grymt härligt att sluta en kväll klockan kvart över åtta, och solen fortfarande skiner sina sista strålar ute. Det blir inte alls lika jobbigt då, och det känns inte som om dagen är över.

Så idag blir det sola igen - måste ju lägga grunderna för årets bränna medans man kan lixom!
och sedan i eftermiddag ska jag jobba! men först ska jag nog äta lite frukost och låta det bli lite varmare ute! hihi!

matdagbok?

Igår blev det lövbiff med potatiskroketter till middag, och idag blir det hemmagjord pizza!
Jag vet inte varför jag ville berätta detta, men det kändes viktigt!
Om lite mer än en timma kommer mina små flickor över! Vet inte vad vi ska hitta på, men jag vet att det kommer bli skoj!

Imorgon ska vi fika med Marcus innan han beger sig tillbaka till Norge, och sedan är det slut på påskledighet för min del, för jag börjar jobba klockan fyra på eftermiddagen! så äre! nu måste jag nog ta ut pizzan snart för det droppar ost i hela ugnen! hade bra i solen!

relaxin' in the sun

Jag får en sån där underbar sommarlovs känsla när jag ligger ute på altanen i bikinin och solen bränner påskinnet, varmare än såhär kan man ju ändå knappt räkna med när det kommer till svensk sommar.
Jag får lust att hoppa in i bilen och köra iväg till havet, men sedan kommer jag på att det faktisk bara är april, och att vattnet nog inte ens är i närheten av hur vamt det är i luften!

Det känns som om det är bäst att passa på att njuta av solen nu, för man vet aldrig när det går tillbaka till det gråa regniga vårvädret igen!

Glad påsk på er förresten, glömde nog säga det igår! haha!


sommar, sommar och soool


Solen skiner och jag är ledig! kan det bli bättre?
Åt frukost/lunch ute när jag hade vaknat, och sedan drog jag på mig bikinin och har legat ute och pressat ända tills nu. Det börjar redan synas lite svaga linjer! (Kan ju bero på att man tittar så jäkla noga efter dem men ändå)

Igår jobbade jag nio till kvart över åtta, och precis när jag parkerade bilen på uppfarten kom Carro och Anna körandes in på vägen. Vi myste och tittade på film, och sedan när alla i princip höll på att somna åkte dem hem, och jag ramlade ihop i sängen.

Denna veckan har varit galen, men det kommer att kännas skönt senare när man får lönen ;)


working nine to...seven

Hoho jaja va trött jag är!
Dagen har varit heeelt insane! så sjukt mycket varor och kunder att jag gått på högsta växel hela dagen, men tiden går fort när man har mycket att göra så det kändes knappt som tio timmars jobb.

Jag stannade över några minuter och sedan gick jag och handlade påskmat tillhelgen.
Väl hemma blev det middag, glee och snart ska jag gå och sova eftersom det blir en tidig morgon och en lång dag imorgon!

Sen på kvällen imon ska jag och Carro hem till Marcus och grilla, vilket ska bli jätte mysigt!! längtar nått galet efter att grilla varje gång jag packar upp korv på jobbet (haha!)

Även lön imorgon, vilket gör allting mycket roligare! ;D

Natti Natti!

Jag tror seriöst att jag aldrig varit så här blek innan!(!!!!!)
Jag ser nästan genomskinlig ut i ansiktet, det är tur att det finns smink asså!!
(den enda nackdelen är att så länge man har sminket på så blir man inte brun...)

Japp, jag ville bara poängtera detta!

vår!!

God morgon, god morgon!
fåglarna kvittrar, himlen är blå, och en pågel pickar fågelmat utanför köksfönstret. Härligt!

Igår på lunhcrasten satt jag ute i solen och åt, så himla skönt! nästan sommarvärme ute!

Idag blir det att jobba 12-20.15 igen, men jag försöker att tänka på helgen när jag får vara ledig, och det ska vara 17 grader varmt!

Nu saknas bara det här gröna på träden för att vädret ska bli på topp!  :D

monday morning

Igår slappade jag typ hela dagen, tittade på tv och spelade monopol med syrran.
Idag blir det jobb om ungefär en timma, och sedan kommer resten av veckan flyta på med en hel massa extra jobb eftersom det är påsk.

Jag är så sjukt grym på att skriva intressanta blogginlägg nu för tiden! haha! jag ska försöka bättra mig!


just so you know

Idag har jag jobbat heeela dagen, så nu är jag jätte trötter, men jag får piggna till eftersom det är dags att dra på sig partyklänningen och käka något innan vi drar ut på stan!

 Det var allt jag hade att säga! ha det, ha det!

mitten av april

Några minuter innan jag skulle sluta jobba vandrade Carro förbi mig, och jag frågade om hon ville hitta på nått när jag slutade, det ville hon så vi drog till Kungs och vandrade runt lite, fikade, tog en promenad ute, och satte oss sedan på en bänk och pratade.
Det kom förbi en tant och satte sig bredvid oss, och hon berättade att dem bjöd på tårta på Ica, så åpna som vi är gick vi dit och åt lite tårta...

Nu är jag hemma igen och käkar godis. Nyttig dag det här...
Imorgon blir det jobb heela dagen, och sedan på kvällen blir det troligt vis något skoj!
Men ikväll blir det bara slappa eftersom jag börjar sju imorgon!

Jag vet inte vad jag ville komma fram till med det här inlägget, men nu vet ni typ allt om min dag! pusshej!



PS. ofta det inte var första april typ häromdagen... vad hände? DS.


maaat :)

Det var nog lite puckat att lägga på smördegen uppepå, men förutom att den ser lite rolig ut så smakade den jätte gott!! :D


Vi får la se var resten av familjen tycker när dem kommer hem! ;)

Sveriges nästa mästerkock?

Det blev inget spagetti lagande igår eftersom pappa tyckte vi behövde äta upp resterna som fanns i kylen!
Istället blir det jag som lagar mat idag, och jag fick för mig att jag inte var sugen på pasta idag, så jag rotade runt lite och hittade smördeg i frysen. Så idag blir det köttfärspaj till middag! Haha det ska bli sjukt spännande att smaka på den sedan.....



Just nu är den i ugnen och den ser för jäkla rolig ut, men det är ju faktiskt första gången jag gör en matpaj...

Kina har otroligt konstig syn på djur!

Idag på frukostrasten på jobbet visade Calle en artikel i metro som var riktigt hemsk!
En ny trend i Kina är nyckelringar med levande djur i. Små fiskar, ödlor och sköldpaddor som simmar (eller snarare ligger) i en vätskefylld plastficka.
Djurplågeri på hög nivå, och hur rolig är nyckelringen när djuret dör efter nån månad??

 


Ingen mer snö nu inte!

Då var sommardäcken på!
Jag var faktiskt med och hjälpte till! eller okej, jag skötte domkraften, (pappa fick bara visa vart den skulle vara varje gång...) sedan gjorde pappa resten, men jag var sällskap i alla fall!

Sedan har jag redan förstört för mig själv, ja jag har alltså redan börjat äta på godiset... (det är ju ändå ganska svårt att gömma saker för sig själv...)

och det där med att handla upp saker för lönen gick ju sådär... jag fick köpt ett linne på rean, och tre par trosor!


lill-lördag

Igår var det jobb 10-20.15 som gällde!
Vi började med ett möte, och blev introducerade för den nya maten som vi har börjat med i delin, och sedan körde jag igång och sålde resten av dagen. Mycket spännande med lite nytt faktiskt!

Idag är jag ledig, och ikväll är det visst jag som ska laga middag...
Spagetti och köttfärsås står det på veckans matlista som mamma har börjat med.  Jag antar att jag får åka förbi Maxi och köpa lite vitlök då eftersom vi inte har någon hemma. (okej, jag ska åka till jobbet för att vi har lösgodis för 29.90/hg, men vi kan låtsas att det är för vitlöken...)
Jag hade lovat mig själv att sluta käka godis på vardagarna, och så kommer vi och har billigt godis just denna veckan, det går ju inte ihop!

Fast jag kan ju alltid gömma påsen för mig själv så att jag inte hittar den förens på fredag! (lycka till matilda!)

Nej nu ska jag ta på mig lite kläder och åka ner en sväng till kungs! är sugen på att köpa någonting skoj för lönen!

:)


god morgon!

Vaknade för typ en fyrtiominuter sedan, pigg och glad.
Det känns nästan som om vi vart på Tjörn en hel vecka, och det känns lite konstigt att gå tillbaka till jobbet ikväll, men den känslan försvinner antagligen direkt när jag kliver in på jobbet.

Nu ska jag försöka hitta något att äta till frukost och slappa framför tv!


weekend på Tjörn

Jag slutade jobbet klockan kvart över åtta på fredagskvällen och satte mig i bilen mot Tjörn.
En timma senare anlände jag, och Anna, Carro och Linnea höll på att göra sig i ordning. Jag trodde att alla redan skulle ha ätit och hela köret, men dem hade inte ens börjat med maten så jag missade ingenting ;) Sedan kom
Adam, Jim och Oden, och vi lagade maten, åt och dansade hela kvällen typ.
Vi låg ute och tittade på stjärnorna, och träffade tidningsbudet klockan tjugo över fyra på natten, så frågade anna honom på skämt om hon kunde på en tidning (Göteborgsposten) och han ba "visst" och så fick hon en. haha!
Caroline var världens sötaste och gav mig en film <3

 



Sedan på lördagen städade vi upp lite efter kvällen innan, och sedan efter frukosten vandrade vi ner till havet och några knäppisar badade.
 

Vi lagade lunch, och sedan åkte vi över till fastlandet till stenungsund där vi satte oss ute i hamnen och drack kaffe.

Efter det fick vi för oss att bowla, så vi stack iväg och bowlade en timma, och efter det åkte vi tillbaka till stugan och köpte med oss pizza på vägen.

När vi hade ätit tittade vi lite på film, och flummade, vi var ute och glodde på stjärnorna igen, och sedan stannade jag och anna uppe hela natten eftersom vi inte kunde somna.
Klockan sju i morse lyckades vi tillslut slumra till i ett par timmar.

Sedan när vi vaknade igen vid elva så åt vi frukost, städade efter oss och packade ihop våra grejer. Sedan packade vi in allting i bilarna och jag Carro och Anna drog till Espresso house och tog en kaffe innan vi åkte hemåt. En väldigt lyckad helg som kändes jätte lång, men samtidigt gick jätte snabbt!


packat och klart

Det ser ungefär ut som om jag ska flytta, eller åka iväg ett längre tag om inte annat, på min packning som står i hallen. Men jag ska "bara" upp till Tjörn över helgen!

Först ska jag till jobbet såklart, och sedan ikväll brummar jag iväg i lilla Missy bitchy med mitt flyttlass.

Så om ni inte hör av mig under helgen så är det antagligen därför! ;)


Nu står det frukost på schemat!
ha en bra helg, för det ska jag haaaa! :D

Om inte detta är vår så vet jag inte...

 

Kleemens productions

Har vart och jobbat mitt pass idag, så nu sitter jag här och bränner en DVD med alla Kleemensfilmerna på.

(För er som inte hänger med så är det alltså filmerna min grupp gjorde i årskurs två på våran "rörligbild-kurs")

 När det är klart ska jag sätta mig och kolla igenom allihop! Vi hade så sjukt kul när vi spelade in dem! Nostalgi på hög nivå!! <3


i stort behov av positivitet

Jag har kommit fram till att det inte spelar någon roll vad det är för väder - jag klagar ändå.

Igår var det sjukt fint väder, och så fort jag kom till jobbet så suckade jag över att behöva jobba när det var så fint väder ute.

Idag däremot öste regnet ner, då suckade jag över att behöva åka hemifrån när det var "sånt väder som man bara vill krypa ner i soffan och stanna där"

tänkte ni ville veta

IMORGON ÄR JAG LEDIG!! :D



(inte för att jag jobbat särskilt mycket denna veckan eller så, men ändå sköööönt!)


everything and nothing

Nu har jag gjort om headern lite igen! Ny bild på mig, och en liten bild på mina fina kleemensare! <3

Denna veckan blir en lugn vecka på jobbet, till skillnad från förra veckan, så idag slappar jag bara innan jag ska iväg till jobbet klockan fyra! :)

Mamma verkar ha lite smått panik över att jag ska köra till Tjörn själv på fredag.
Men det finns ju GPS (tack gode gud, annars hade jag nog hamnat i norge eller nått(fast då kunde jag ju hälsat på marcus)), och det värsta som kan hända är att man kör lite fel och får vända.

Haha fint att jag gjorde en parantes i parantesen!

Fick frågan härromdagen vad jag önskar mig i 20 årspresent... ska man behöva tänka på sånt nu oxå? usch nu fick jag nästan lite ångest! jag fyller 20 om typ en månad! hjälp... :O

Nu är jag hungrig, så jag ska nog rota fram lite lunch!

Tre sovtips från Mida




Helgen som hundvakt är över, och jag saknar redan ljudet av tassarna mot golvet!
Det är galet hur fort man kan vänja sig vid det ljudet! <3


"Kvällens film fortsätter efter nyheterna"

Det värsta som finns när man kollar på film är ju ändå när nyheterna kommer mitt i och förstör HELA stämningen. Det räcker ju med att dem har paus hela jäkla tiden. suck.

Ooa hela natten, Ooa hela dan

Jag har börjat göra en sommarspellista på spotify, och som jag längtar tills man sitter ute på altanen och pressar med volymen på högsta volym! Eller när man tar en sväng till havet för att bada...

Jag och syrran hade ju myskväll igår, och vi hade en godisskål ståendes på bordet. Den hade Mida (vovven) varit och käkat upp all choklad i inatt - och resten av godiset var fullt med slem, så nu ligger det i soporna.

Den hunden är för jäkla speciell alltså!
 Hon blir helt till sig när man tar på sig för att gå ut med henne, men så fort man gått så långt att man kommit ut från gatan vill hon hem igen och står och drar tillbaka hemåt.
Vissa gånger börjar hon istället kuta framåt, och lyfter på öronen så fort man rundar ett hörn, ungefär som om hon letar efter något...?
Sen när det kommer till att sova så vill hon gärna göra det i en säng - under täcket. Förstahandsvalet är i mamma och pappas säng, men om mamma jagar iväg henne så går det bra även i min.
Jag har sett henne ligga på golvet två gånger medans hon har varit här, annars ligger hon i fotöljerna eller i sängarna.
Hon är sjukt intresserad av vad som finns i källaren, och ibland står hon och stirrar ner för trappan - men hon går inte ner! Inte ens om man går ner för att hämta något och försöker få med henne vågar hon.
Hon käkar alltid sin mat på natten.
Hon älskar att slicka på folks händer och fötter.

Men hon är sjukt söt, på sitt egna lilla knäppa sätt!

lörda eller?

Här var det dåligt uppdaterat ja...

Har inget skoj att blogga om eftersom allt jag gjort är att jobba.

Vi är hundvakt förresten, här har ni vovven!

Nu ska jag och syrran ha myskväll!