Filosoferingar

Yiha mina ögon går i kors..
Engelskan gick ganska snabbt, och på fredag har vi vårat första prov, och jag som bara haft två engelskalektioner... wish me luck!
Efter engelskan hade vi natur, och först skulle vi sitta i grupper och bestämma vilka föremål på brickan framför oss som var levande och vilka som var döda... stenen var ju defentivt död i alla fall!
Sen spelade vi "fisk i sjön" det var så jag kallade det i alla fall. Typ finns i sjön fast man skulle få par i fiskfamiljer för att lära sig olika fisksorter typ :S

Efter engelskan hade vi filisofi och jag fattade ingenting!
han satt och berättade lite roliga saker som vanligt men sen gick vi in på värsta kompliserade snacket och logik.

"Madeleine simmar" är en bla bla bla.. och den kan vara sat eller falskt, men om vi kallar "Madeleine simmar" för P så kan man är P en bla bla bla, men om man kallar P för "Madeleine simmar" så är det en annan sak som kallas bla bla.... o så vidare!
En rolig sak kom i alla fall upp, o det var en gåta som Simon drog.

"Du går på en väg, som slutar i en korsning där vägen delar sig åt två olika håll. Där står två bröder som ser likadana ut, men en talar alltid sanning och en ljuger alltid, men saken är att du inte vet vem det är som ljuger och vem som talar sanning. För att få reda på vilken väg som går till himlen får du fråga en av bröderna en fråga, men bara EN!
Vilken fråga ska du fråga för att få resa på vilken väg som går till himlen?"


klura på ut den om ni kan ;)

What to do?

För ett tag sen tittade jag på ett avsnitt av Tyra Banks show där hon hade gäster som pratade om vad killar gillar och ogillar hos tjejer. Hon hade ett par gäster, bland annat Steve Harvey som skrev boken "Act like a lady think like a man" och det var ganska intressant att lyssna på deras diskutioner!

De kom i alla fall fram till ett par saker, som vilka lukter killar gillar bäst på tjejer.

Vanilj var den ultimata lukten om man ville få killar på fall, ville man däremot lukta som "tio år yngre" så skulle man ha en parfym med en lukt av grapefrukt!



När det kom till kläder kom dem fram till att killar gillar tjejer som klär sig kvinligt. Det vill säga inga mjukisbyxor eller andra slappa kläder, utan kläder som visar former. Men det ska inte heller vara "horigt" så om man till exempel har en kort kjol ska man väga upp det med en långarmad tröja, eller om man har en tröja med urringning ska man väga upp det med ett par jeans.
Hudfärgade bh:ar är ett BIG no no! Man ska inte heller ha platta skor, utan att par med klack är det som gäller.

När det kommer till kroppen så gillar killar - enligt dem - området runt nyckelbenen. Altså mellan halsen och brösten. Steve Harveys kommenter var "ja men det är ju för att det leder någonstans..."
En sak killar inte gillar däremot är händer och fötter.

Ganska petigt, eller??

190

Mitt 190onde inlägg...
antar att det är ganska dåligt för att ha haft bloggen i typ nio månader men så är det!
Vi firar med detta klippet ^^


Färg

Hej alla där ute!
Slappdag, och jag är inte pepp på nått. Går fortfarande runt i pyamas och klockan är snart sex (Y)
Snart ska jag färga håret - det är jag däremot pepp på! :D Om det blir bra då :P

Imorgon ska jag träna, och det behövs kan ja säga!!
Jag ska inte kunna gå på måndag, jag får helt enkelt rulla mig fram, för jag ska komma tillbaka till den formen jag hade innan sommaren och få på mig mina byxor igen! xD

Det var allt för mig, nu ska jag gå till badrummet och lägga i lite klet i håret :)

Förbjuden att minnas - Livrädd att glömma

Var tillbaka i skolan idag igen, och mår mycket bättre nu :)
Dagen har varit ganska innehållsrik fast samtidigt väldigt normal.
Nu har jag fått min utökning av kurs oxå märkte jag när jag tittade på schemat, så imorgon blir det ingen sovmorgon, för jag måste till skolan och försöka byta lite... Hoppas att syo inte springer och gömmer sig som hon brukar göra när man behöver henne!

Raklade precis benen och nu tänkte jag måla naglarna!
Tänkte säga att jag börjat tappa intresset för att sitta vid datan, men det kanske är dumt att säga det eftersom det är just vid datan jag sitter nu...
Fast samtidigt så har jag börjat blogga mycket min dre än innan, inte ens en gång om dan, och jag orkar inte alls gå in på msn lika ofta. Det är typ bara facebook jag går in på för att checkla läget lite.

Efter skolan gick jag och carro till espresso house för att använda min Köp två betala för en kupong innan den gick ut så ja fick äntligen lite kaffe i mig, istället för  allt te jag druckit sen igår...

Bussen hem var jätte konstig och det lät typ som om han körde på ettan hela tiden för moton skrek så jäkla mycke... på tal om det måste jag ta tag i mig och börja fortsätta övningsköra!
det blir så jobbigt att börja igen när man väntar så länge som jag gjort nu.
Får försöka komma igång igen, och sen försöka skriva in mig på bilskolan och ta ett par lektioner med dem oxå :)

yes, det var nog allt jag hade att berätta om nu! nu ska jag som sagt måla naglarna, vi får se hur det slutar :P


Messa eller ring... yes!

Hej
Idag har jag varit hemma hela dagen. Allt jag har gjort är att tittat på tv, läst, snytit mig, läst, druckit te, läst och så vidre.
Totalt har jag druckit fyra koppar te idag - och jag dricker aldrig te - med massa honung i!
Jag har typ läst hälften av den sista twilight boken oxå...
Sjukt bra, och jag vill bara läsa ut den, samtidigt som  jag inte vill att den ska ta slut.
Jag ska nog fixa lite mer te, lägga mig i soffan under mitt täcke och sen ska jag fortsätta läsa.

Take care!

Ännu en jobbig dag...

Fy vad jag klagar, men hela dagen har varit sjukt jobbig.
Jag har inte kunnat andas genom näsan, och emellanåt har det kännts som om jag rullat runt i en hög med småspik för att jag är så trött i kroppen!

Annars har dagen inte tillfört särskillt mycket.
Jag hittade en nyckelpiga i Carros hår, så jag satt och lekte med den ett tag.
Det var nog det mest intressanta! :)

Förlåt att jag är så dålig på att uppdatera, och när jag väl gör det skrämmer jag nog snarare iväg folk mer än lockat hit dem genom att skriva om en massa äckliga saker jag har för mig xD

Puss och kram (fast vi hoppar nog över det, för jag kanske smittar??)

Usch

Jobbig helg!
Ännu värre än att helgen varit jobbig är att det är skola imorgon igen..!

I fredags var det först NRJ in the park på Liseberg och sedan födelsedags fest för Madde och Magda.
Hela dagen mådde jag jätte bra och var ovanligt glad, men sen på liseberg började jag må dåligt och ett tag in på festen började jag må ännu sämre, det slutade med att jag satt ute och spydde och fick åka hem vid tolv-ett, fast jag egentligen skulle sovit över hos Anna.

Sjukt tråkigt och jag blev jätte arg på migsjälv för att jag mådde så dåligt, just när det var fest och vi kunde haft jätte kul. Fick ännu sämre samvete för att jag drog med Carro och Anna ut från festen flera gånger för att jag mådde så dåligt.

Jag åkte hem och hela lördagen mådde jag smått illa, men ja spydde i alla fall inget mer  - haha asså förlåt att jag berättar detta ;)

Idag däremot har jag inte mått illa alls, men nu har jag ont i halsen istället... hoppas jag mår bättre imorgon igen för jag är trött på att inte göra någonting!

Imorgon har jag i alla fall sovmorgon till sent! Jag börjar med lunch, så den skiter jag ju i o äter hemma, och sen har jag bara två lektioner! :)

Det var allt jag hade att berätta om min helg, hoppas ni haft en betydligt bättre ;)

Hade tråkigt...

... Så jag letade upp en bild på min syster . osminkad, och gjorde om henne till brat!
Tyckte inte att bakgrunden var så passande heller...
Överst ser ni orginalet och under är den redigerade xD

 

Denna dan...

... har varit så sjukt lång att den känns som tre dagar sammanlagt!
Började tidigt, 8.25 med Naturkunskap och vi träffar våran nya lärare, HAHA är allt jag kan säga om henne!!
Efter att lektionen slutat så fick jag för mig att det var lunch, men så fort hade inte tiden gått, utan det var Historia först.
Eftersom vi har Greta som är bland de bästa lärarna så gick det ganska fort och sedan gick vi och käkade lunch.

Vi hade hål så vi stack iväg och köpte present till Madde och Magda som har 18 års fest imorgon! :D Ska bli jätte skoj!

Efter rasten hade vi nästa nya ämne, som var religion, med en kille som hette nått på H.. tror jag? haha bra (Y)
Det gick ganska fort först, men sen fick vi en lapp med lite småsega frågor och då blev det lite tråkigt.
Efter religionen retades alla med mig för att jag skulle stanna och ha världens längsta lektion medans de andra fick gå hem och sova.

Vi började kulturhistorian med en trevlig överraskning att vi skulle åka in till Gbg och titta på fotoutställning, den enda som verkade glad var "hockylaget", alla andra var trötta och hungriga och orkade kände inte alls för att sätta sig på tåget, för att sluta senare än vi egentligen skulle gjort.

Men vi överlevde och det var ganska intressant faktiskt.. men ganska segt oxå, och när jag äntligen kom hem kolapsade jag  - efter att jag ätit lite då så klart ;)

Nu har jag lyckats pigga till mig lite (vääldigt lite!!) så jag orkar sitta här i alla fall :)
Imorgon har jag tack och lov sovmorgon och börjar typ halv tolv, sen har jag två lektioner och efter det blir det hem lite snabbt och sen till NRJ in the park, och efter det fest! :D

Simma lugnt!

School

Hej :)
Facebook funkar inte och jag blev lite depp så jag gick in här istället!
Imorgon börjar vi med schemat och jag vill inte ens tänka på vilka siffror det står när jag trycker in "alarmset" på min väckarklocka!

Idag sprang vi runt på skolan och hittade på låtsas projektarbeten i små grupper.
Jag hamnade med Alexandra och Jonas, och när vi drog en lapp på vilket ämne vi skulle göra ett projektarbete om fick vi "Ankor"!

Efter lite brainstorming kom vi fram till att vi skulle föda upp och göda en anka.
Vi skulle börja med att köpa ett ägg som vi skulle lägga under en varmelampa, och när det sedan kläckts skulle vi föda upp ankan och göda den så mycket som möjligt, för att vi sedan strax innan arbetet skulle vara klart skulle slakta den och så skulle jag laga till något som jonas skulle äta.
Vi skulle samanställa projektet i en bok med bilder och text och boken skulle avslutas med receptet på ankan.

Det var ganska skoj, och om något som jag faktiskt skulle kunna tänka mig att göra som projektarbete - förutom det med att faktiskt döda ankan och käka upp den!!

Nu lagade jag precis tacos till middag eftersom mins syster satt och tjatade om att hon var hungrig.. så för första gången idag är jag mätt ;)

Tillbaka till skolan - tillbaka till hungriga dagar, och tomma plånböcker efter cafets kycklingmackor!
Haha men that's life.. lite kul att se folket igen, fast hela skolan vimmlar av massa småungar.. usch ;)

Back to reality

Hej igen :)
Första dagen i skolan avklarad!
Jag fick överskåp igen, fast skåpet var på värsta mobbade stället, men ändå :D

Här får ni lite bilder som jag satt och lekte med i photoshop! :)
Modell är min syster  ;)






I have a dream

Jag drömde att jag hade världens sötaste valp inatt!
Den var en pytteliten och brun, korthårig valp - inte
 alls en sån som jag skulle välja om jag skulle skaffa
en hund just nu, men ändå så sjukt söt - som jag bar
 omkring på, och försökte få kontroll över.

När jag vaknade var jag helt galen hundsjuk,
och började tänka på alla bra saker med att ha hund.
Okej att våran förra hund var den underbaraste sak
som någonting har vandrat runt på jorden, och aldrig
ens tänkte tanken att skada någon eller vara olydig.
Skulle bli ganska svårt att få till en lika perfekt hund igen ;)

Men så berättade jag om det för mamma, och hennes
kommentar var "jaa, vi kan skaffa en hund till dig, men
då är den din, och det är ditt ansvar att gå kurser med
den, och att träna den, och gå på promenad och att
 mata den.

Jag har inga problem alls med det, förutom att det blir
ganska krångligt att ta sig hem från skolan varje lunch
för att gå ut med hunden, och jag skulle inte kunna
åka ut och resa - vilket jag älskar att göra.
Plus att jag måste försöka ta mitt körkort snart, och
det skulle vara skönt att ha ett jobb och få lite extra pengar.

Nu sitter jag här och kan inte sluta tänka på det.
Jag skulle kunna lösa det om jag verkligen vill,
men det blir nog ganska fullt upp då.... *suck*


förlåt :P

Lite dålig uppdatering på sista tiden, får la ta och be om ursäkt för det, men jag har haft fullt upp med att leka mamma och städerska här hemma samtidigt som jag försökt ha lite skoj de sista dagarna på lovet.

Jag är galet trött på att laga mat varje dag, och att diska två gånger om dan typ, och att städa undan efter min syster eftersom hon säger att hon ska göra det senare men det blir aldrig av...

Men nu är föräldrarna tillbaka hemma så jag slipper i alla fall lite av grejjerna nu...

Skolan börjar snart och jag är depp!

Idag var jag på bio med Carro och Anna, vi såg "Sommaren med Göran" och den var bra :) Det bästa var i kyrkan, men jag kanske inte ska avslöja för mycket om det är folk som vill se filmen själva ;)
Det var mysigt i alla fall! :D

Nu har jag inte mycket mer att säga, förutom att jag ska gå och försöka sova.
Måste börja vända tillbaka på dygnet!
I natt somnade jag sex på morgonen och väcktes tolv av sms från anna så jag är ganska trött efter bara sex timmars sömn! :)


Vi hörs o syns!
puss&kram!


roliga reklamer :D











Deppdag med Ansi

Hej!
Idag (kanske ska säga igår eftersom klockan är över tolv!?) har jag varit med anna!
Vi fikade på Linneas och sen satt vi där och snackade i hundra år om allt möjligt.
Vi träffade Madde och snackade lite med henne, kommer vara så tomt utan henne i klassen till hösten!

När Kungs nästan skulle stänga gick vi iväg och det slutade med att vi tog bussen hem till mig och lagade tacos.
Jag skulle laga guacamole, men avokadon var hård soms ten och jag stog typ i tjugo minuter och försökte få bort skalet. När jag äntligen lyckats och skulle börja mixa så gick det inte!
Anna började prata med mig och jag tnkte inte på vad jag gjorde så jag lyckades välta burken så att det blev klet överallt!
Jag fick damp och torkade upp allt och försökte igen, men när det inte gick att mixa den jäkla avokadon gav jag upp och anna tog över.
Hon tog upp allt ur burken och började hacka det till småbitar.
När vi lagt tillbaka det i burken försökte jag mixa det igen, och anna bad om en skål så jag sträckte mig upp på hyllan och lyckades välta den jäkla burken med blivande guacamole igen!
Jag dampade och gav upp och anna tog över och lyckades mixa avokadon tillräckligt mycket för att det skulle se ut som spya - Men vi åt av det ändå!

Efter att vi ätit gick vi in på mitt rum och deppade - idag var världens deppdag! När inte jag var depp och helt nere så var det anna som var det, och så turades vi om - tills mina syrra kom hem, då gick vi ut på en promenad och gick slingan.

När vi var mitt i skogen släcks plötsligt alla lampor och det blir helt svart. jag börjar gapa och den första tanken som flyger genom min mörkrädda hjärna är:
"Nu är det någon som planerat att mörda oss, och börjar med att släcka lamporna för att vi inte ska se något!"

Vi skyndar oss framåt och springer ut på bilvägen när vi kommit fram till den.

När vi kommit bort skogen en bit så satte vi oss v id en busskur och snackade ett tag och sedan gick vi tillbaka hem till mig och satt ute i trädgården och snackade ännu mera. Jag såg ett stjärnfall! :D

Mysig dag med anna <3
Vi får ta och avdeppa oss bara ;)

Sjukt nyttig....

....dag idag! - OBS uppfatta ironin!
Dagen började med pizza till frukost - de tre bitarna som var kvar från idag - och fortsatte med att jag, syrran och Emma åkte till Ica maxi och handlade. Vi handlade massa mer än vi först tänkt göra - bland annat slank det ner en massa godis, och ben&jerry glass, som jag utan tvekan kommer äta av ikväll! - och när vi åkt hem igen satte jag mig och käkade av godiset framför tv:n.

Klockan 15:03 (snarare 15:09, sen buss som vanligt) tog jag bussen ner till stationen och träffade Elin, Carro, Jossan, Anna och Marcus för att fika på Kungs!
Första gången vi allihop träffades på huur länge som helst!
Jag lyckades knö i mig en mochafrapino och en "mudcake" typ en chokladkaka, som blev min lunch för dagen.
Nu tog jag precis bussen hem, och tänkte sätta mig och käka godis - igen!
HJÄLP vad jag måste sluta äta socker! jag MÅSTE till gymmet!
Mysigt att träffa alla igen i alla fall! :)

När skolan börjar så ska jag införa godisförbud - i alla fall på vardagarna xD
Vi får se hur länge jag lyckas med det (Vi pratar om dagar snarare än veckor!)

Det var allt för mig, min godispåse väntar ju trots allt ;)


skola snart :(

Hej :)
Denna dagen har varit ganska seg och regnig, och började med att jag satt fast i twilight boken ett bra tag och sedan kom min syrras kompis Emma - som i princip är som min syster hon med - hit och när syrran åkte till träningen vid tre, fyra nångång så stannade Emma och jag lagade fiskpinnar och makaroner, så vi käkade och tittade på tv, och sedan spelade vi monopol och sprang runt i ösregnet.

Nu sitter hon och tittar på någon film på disneychannel och jag sitter vid datan - filmen är knäpp och vi fattar ingenting, men vid nio ska vi beställa pizza och överaska jojo med att Emma fortfarande är här och ska sova över...

That's all for now!

Eller nej, förresten det är inte allt. Fick sms av Elin och våra nya scheman har kommit. 
USCH vad jag inte vill tillbaka till skolan! speciellt inte när jag såg schemat! :(
Om en vecka börjar vi imorgon! jag orkar inte........



Hold on, and reach for the sun

Sitter här och tittar igenom bilder på mammas dator, och hittade en massa roliga bilder från Paris och fick så sjukt mycke lust att åka ut och resa! Så härligt att vara i ett land där ingen förstår vad man säger när man snackar skit om dem - fast nackdelen är ju att man själv inte förstår vad dem säger när dem snackar skit om en tillbaka.. men det kan jag leva med. Så sjukt skönt att slippa tänka på att man kanske råkar träffa någon man känner när man går ut på stan - okej jag vet att jag är knäpp, men ibland vill man faktiskt inte stöta på nån!? eller hur??

Skolan börjar om lite mer än en vecka och jag blir deprimerad och stressad :( Usch!!
Anna och jag snackade om att tälta på onsdag, men nu verkar det som om det ska regna då, så då kanske det inte blir något, och jag hatar sverige och vårat så kallade sommarväder!!
Hoppas att det blir fint väder ändå så¨att vi kommer ut! :D

Idag åker Carro hem från norrland, och jag längtar efter att träffa henne igeen!! :D Ut och fika oss feta på espresso house ;)

Jag måste ta och köpa en ny foundation oxå! jag hade två stycken som båda var halvslut innan sommaren började, och under sommaren så använder man ju ändå ingen så jag måste ta och köpa en ny snart så att jag har en när jag blir blekare i ansiktet ;)

Idag har det varit grått och tråkigt hela dagen, och nu ska jag nog gå och leta upp lite kedjor och knappar och försöka få till ett halsband och örhängen :P sen klockan 19.00 så sitter jag och glor på kanal5! :)

Sen måste jag fixa middag till mig och syrran oxå, men det tar vi nog lite senare, för jag orkar inte just nu :P

Här får ni en glad bild från min födelsedag, när jag öppnade packet som jag hittade medans jag rotade igenom bilderna på datan! Ha en bra söndaskväll på er! <3

I know what you did...

God morgon! :)

Igår kväll satt jag och syrran och mös framför tv:n, och kvällen slutade med att vi (snarare jag för syrran satt med datorn och hade kudde mellan huvudet och tv:n) och tittade på "Jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren" efterföljaren efter "jag vet vad du gjorde förra sommaren" - fast det kanske ni fattade själva ;)

Filmen var bra, men helt cp och sjukt läskig så när den var slut var jag tvungen att se mig om överallt - speciellt inne på toan där jag var tvungen att leta bakom duschdraperiet flera gånger innan jag var säker på att det inte var någon där inne.
Jag blir svin töntig efter att jag sett på skräckfilmer! - som om jag behövde berätta det efter det jag precis skrev att jag gjorde efter filmen...

När jag skulle sova var det helt galet varmt och jag var tvungen att bära in våran gigantiska fläkt in till sovrummet så den stod och vrålade bredvid min säng hela natten.

Idag är det grått ute och jag sitter och kollar på tv  och käkade precis frukost och en muffins xD
Men även om det inte är soligt ute är det fortfarande sjukt varmt här inne!

Nu vet ni vad jag har gjort de senaste timmarna! :)
Puss&kram!

Muffins <3

Fick lust att baka lite, så jag rotade fram lite ingredienser och bakade muffins! :D



Jag började som sagt med att ta fram alla ingredienser...!






Vispa ägg och socker poröst samtidigt som du slänger in smöret i mikron och smälter det.
När ägget och sockret är poröst häller du i det smälta smöret och chokladsåsen och blandar!




När det är ihopblandat så blandar du vetemjölet och bakpulvret i en skål och sedan blandar du i det i resten av smeten!
När det är blandat och utan klumpar häller du i mjölken och blandar tills det blir en jämn smet!




Glöm inte att sätta på ugnen i tid så att den hinner bli varm!
Jag satte på den innan jag började smöra formen, för våran ugn är ganska snabb! :)

Efter smeten var klar smörade jag alltså formen och ströbrödade den, men har ni muffinsformar så behöver ni ju inte smöra dem!



När ni fyllt formarna till typ hälften så slänger ni in dem i ugnen i 15 minuter, och medans ni gör det kan ni blanda ihop kakao och florsocker/vaniljsocker i en skål - till glasyr. Men blanda inte i mjölken fören när ni tagit ur muffinsen ur ugnen, och precis innan ni är klara att smeta på glasyren för annars så stelnar den!





Jag plockade fram minimarshmallows för att lägga på glasyren!



Plocka ur muffinserna ur formen - behövs såklart inte om ni har dem i vanliga muffinsformar ;)
Smeta på glasyren och sen är det klart!

Tips lägg in muffinses i kylen så stelnar kletet fortare och de slipper ligga och gegga ut sig i värmen! :)


Det är dags för fredagsmyyyyys...

.... om det så är det sista jag göööör (8)
Snacka om att den reklamen sätter sig på hjärnan!

Träffade Anna när hon slutat jobbet, och fikade på ett helt öde Kungs - alla smarta människro passade antagligen på att vara ute i solen medans det är fint väder här!?

När vi fikat gick vi och köpte godis - som om fika vore nog lixom!? - och sedan gick vi till badhusparken och satt där i gräset och snackade och käkade godis i ett par timmar.

När vi tröttnat gick vi hem till mig och slappade liteoch letade sista minuten resor, vi hittade en för 2800 nått, men ja tycker de e för dyrt och anna försökte få mig att få skuldkänslor för att säga ja ändå. Jag vill iväg sjukt mycke, men inte om det kostar mer än typ 2200, för då e jag snål ;)
 sedan gick vi en promenad i en timma och sen stack hon hem :)

And that's my day!

Skolan börjar om tre dagar och jag orkar inte :(
Men sol skiner fortfarande ute och jag är glaad! :D (okej inte just nu eftersom det är natt, men regnet har inte kommit tillbaka än! )

Om några timmar kommer Gp, och jag funderar på att hålla mig vaken för att titta på sista minuten resorna i den, men vet inte om jag orkar! Nu vet ni det oxå ;)

*Godnattpuss*

Okej nu börjar...

...jag tröttna på att göra inget alls.

De senaste dagarna har jag bara legat och solat och gjort absolut ingenting!

Vart är alla människor??
Alla är försvunna och utspridda på olika ställen, kan inte bara alla komma hem nu?? xD

Snart börjar skolan och sommarlovet har gått aldeles för fort!!
har inte hunnit med allt jag vill göra jue!

Vi skulle tälta, det har vi inte gjort!
jag har typ badat tre gånger denna sommaren, förutom turkiet då, och det suger.
Jag vill samla ihop folk, åka till nån strand eller nått och grilla, bada och bara umgås.
Nått sånt har vi heller inte gjort :(

Turkiet är det bästa minnet med hela sommarlovet och jag längtar tillbaka något sjukt mycke!!
Så jäkla skönt att bo ihop och kunna gå till stranden varje dag, och ut och dansa på kvällarna och störa sig på alla turkar som ropar äckliga saker efter en.
haha som en dag när anna gick och käkade glass och en turk ropade typ "Lucky icecream, i wish i was you"
jag saknar våra wet t-shirt contests i lägenheten och den jäkla solstolskillen som ville han var gift med jossans mamma! Jag saknar de jäkla böneutroparna som väckte en på natten, och den förbannadee hettan som höll på att mörda en på väg till stranden och när man rullade runt i sängen och försökte somna. Jag saknar allt! fan va jag vill tillbaka!

Jag hoppas att jag och anna - om inga fler är på - hittar en restresa och drar nånstans, när dem blivit lite billigare!

För att byta ämne har jag inte bestämt mig för vad jag passar bäst i än! Ja alltså hårfärg då!
Tycker det är sjukt mycket skönare att vara brunett för jag blev galen på att behöva tvätta håret varje dag för att det såg fett ut annars. Men samtidigt gillar jag att vara blondin galet mycket! Men jag antar att jag får vara brunett ett tag nu och se :P
Fast snart behöver jag färga om det eftersom jag inte har permanent färg utan en sexveckors färg och det känns redan lite blekt. Och det är ändå inte den färgen jag vill ha, ja tror jag vill ha en färg med lite mer rött i...

internet gömmer sig

Internet funkar typ inte, eller jo det gör det, men jag kommer bara in på bloggar - inga andra sidor!
Msn går inte att logga in på, och alla andra sidor där man kan få kontakt med omvärlden fungerar inte, så med detta meddelat till alla där ute så går jag nog och tittar på nån film istället!

Funkar det för er??
Let's hope so ;)

PussPuss

ändrig av headern??

Hm.. just det, får försöka fixa till en ny header snart igen kanske, eftersom ja inte längre är blond...
Vi får se när jag orkar med det, just nu har jag inte några foton på mig som brunett ändå så den får funka ett tag till :P

solen skiner igen! :D

Vaknade i morse och solen sken! :D
Gissa om jag blev glad!?
Hela dan har jag gått runt i bikini, ja eller mest legat ute o pressat såklart!
Kletade in en hel massa sololja för att färgen skulle sätta sig fort och jag tror jag lyckades ganska bra :)

Benen känns brunare, och magen oxå, så nu måste jag bara träna mig till samma form som jag var i innan sommaren började ;) En bra början skulle ju vara att sluta äta en massa skit - men det går helt enkelt inte om man är jag - så jag får helt enkelt försöka dra mig till gymmet oftare! Haha min plan är byggd för att misslyckas! men anyway så ska jag försöka... ett tag :P

Imorgon ska det visst regna igen, o samma på fredag, men sen säger "dem" att solen ska komma tillbaka, så om det är någon som är pigg på att åka o bada till helgen så ropa bara så e jag på! :D

......

Hittade värsta söta artickeln om en katt som pendlat med samma buss i fyra år utan att dens ägare märkt något!
Samma tid varje dag hoppade katten på bussen och gick bak och satte sig och åkte med. Eftersom den aldrig skapade några problem lät busschaufförerna den åka med! läs mer här ;) 

Haha nu vet ni ;)
Sitter här och glor igenom en massa sidor och har allmänt tråkigt!
Ska nog dra och sova strax.. får ändå inte ut särskillt mycke av detta!

gymmet tar kål på mig

Hej där ute!
Jag är helt galet trött och sitter här och halvsover...
Anledningen till att jag är så trött är för att ja nyss kom hem från gymmet och även om jag inte gjorde alla maskiner som jag brukar köra så är jag helt galet slut i hela kroppen - kan bero på att jag gymmade häromdan o träningevärken inte riktigt hunnit försvinna än. Plus att vi cyklade dit o hem oxå.
Nu vill jag bara slänga mig i soffan med en gigantisk godispåse och glo på film, men nu ska vi visst och handla.

Får se hur det går med tanke på att jag knappt orkade shamponera in håret i duschen förut...

Wish me luck!
Puss!

FotonFotonFotonOchLiteFilmer

Brännö










Brännön

Idag har vi varit på brännö heeela långa dan!
Gick upp klockan halv nio, drog på mig kläder och käkade frukost och sen bar vi iväg!
Jag och syrran mötte upp Emma på stationen och sen blev det pendeln in till gbg.
Efter det blev det spårvagn till saltholmen och sedan båten till Brännö.

När vi kommit fram gick vi och handlade mat på tempo, det blev en hel massa!
Och mitt bankkort vägrade att fungera igen... damp!

Efter det vandrade vi tvärs över ön för att sätta oss på klipporna vid badplatsen och käka lunchen!
Vi solade och badade, eller snarare doppade oss, och så flummade vi en hel massa!
Medans vi doppade oss attackerade fiskmåsarna vårat lilla läger och käkade av våran mat.
Jag gick upp för att gömma allt, och när vi kom tillbaka nästa gång hade de spritt omkring alla våra sopor istället.

Bilder och filmer kommer - I promise!
Nu är jag helt död, och längtar till duschen för att avsalta mig, men den är upptagen just nu, så jag får uppehålla mig vid datan ett tag till!

Hoppas ni haft en lika rolig dag som jag! ;)

Nu är det gjort...

... Ja håret alltså. Brunt! väldigt mörkt!
På ett sätt gillar jag det, fast det känns inte till hundra% som jag...
Skulle vilja ha det i en mer rödbrun nyans, så om några veckor blir det nog det!

Dagen började alltså med att jag klippte och färgade håret och efter det åkte vi till Fjärås och badade i Lygnen!
Sjuuuuuukt kallt men i skulle vi!
Benen domnade bort och vi sprang skrikandes upp när vi till slut doppat oss!
Mer än det har jag typ inte gjort idag!
Men här kommer lite bilder! :)











Hoppas att det blir varmare nästa vecka som vädergudarna har lovat :D
Imorgon blir det Brännö! Då får det ta o bli fint väder oxå så vi kan steka på lite färg :P