Fredag igen!

Jag har varit vaken i en och en halv timme, och Lukas har redan slutat jobba för dagen och kommit hem... Har försökt plugga i ungefär en halvtimma, men nu blir det frukost-paus!
 
Härligt med helg, och det känns som det kommer bli en rolig helg också! Ikväll ska jag hem och käka middag hos Marcus, men först måste jag försöka plugga lite till, och försöka passa på att umgås med Lukas när han ändå är hemma hela dagen!

happy girl

Jag är distraherad, på bra humör, och inte alls sugen på att plugga. Vilket jag borde eftersom jag ska ner på stan om en halvtimma och träffa Anna och Marcus. Men jag kommer på roligare saker att göra hela tiden, som till exempel nu när jag bestämde mig för att blogga istället för att försöka lägga varje minut tills jag ska gå på att läsa kurslitteratur........
 
 

god morgon lill-lördag!

Morgon-myser med en (stor) kopp kaffe.
Diskar, vattnar blommor, och fixar. Hemmaplugg är tanken idag, men Lukas kommer hem och äter lunch även idag, så jag satsar på att sätta igång med plugget när han åkt tillbaka till jobbet igen. Ska koka lite ägg o så strax så det är färdigt när han kommer hem. Känner mig som en riktig hemmafru...
 
Ikväll ska vi hem till Lukas mamma och äta middag. Sa bli mysigt! Dem åker strax till thailand (det känns som ALLA är där just nu) och jag är inte alls avundsjuk..............
 
Bjuder på en bild på en halv-vaken tjej
 

<3

I'm sorry if I say, "I need you."
But I don't care, I'm not scared of love.
'Cause when I'm not with you I'm weaker, Is that so wrong?
Is it so wrong, that you make me strong?
 

 
 

tisdag :)

Vaknade upp av att Lukas ringde och frågade om jag ville äta lunch med honom. Tanken är att jag ska plugga hemma idag (vilket jag ju inte kommer hinna börja med förens tidigast typ tolv...) och Lukas jobbar.
Så jag vandrade ner till Ica för att handla lite mat eftersom det är tomt i kylen!
 
Vi väntar på ett paket med posten som senast skulle komma idag, så jag kollade mobilen några gånger så att jag inte skulle gå därifrån utan att hämta det om det kom medans jag ändå var där.
Så precis när jag kommer innanför dörren där hemma får jag det jäkla smset. så himla typiskt!
Det får väl bli en liten promenad dit ner sen igen...!

Aldrig varit så skönt med ny vecka innan!

Det har varit en tuff helg, med lite sömn och orosmoment. Nu är helgen över, och det känns jätteskönt att lämna den bakom sig. Ny vecka och nya tag! Denna veckan ser jag i alla fall fram emot, och vi börjar den med grupparbete som jag ska åka iväg på om ett tag. Försöker förbereda mig lite här hemma innan och så ska jag vara i Borås vid ett.
 
Senare i veckan blir det middag hos Lukas föräldrar som ska resa bort snart, och så ska jag försöka få in en fika med Marcus som är hemma från Norge. Sedan till helgen blir det full fart med inflyttningsfest hos Marcus på fredag, Lukas har födelsedagsfest med Volleyboll och sedan utgång på Lördag, och på söndag blir det hem till mina föräldrar. 

Home alone

Jobbet idag gick fort och var skoj, vilket kändes väldigt skönt! Dock kom jag hem till en tom lägenhet eftersom Lukas åkt till kompisar för att titta fotboll och sedan festa. 
 
Jag spenderar alltså kvällen med film, need for speed och choklad. En kebabrulle unnade jag mig själv också eftersom jag inte alls var sugen på att ställa mig och laga mat till mig själv.
 
 
 

Friday!

Tjaa... har varit i skolan en sväng och lyssnat på en föreläsning. Ganska intressant att lyssna på, men vet inte om jag lärde mig så mycket nytt. Hemma igen och precis käkat lunch, och nu chillar jag i soffan i väntan på att Lukas ska komma hem.
 
Ikväll blir det After Work och sedan bio, vi ska se Wolf of Wallstreet. Hoppas den är bra!
 
Sedan blir det jobb till helgen, så om ni inte hör så mycket av mig så vet ni varför! Ha en go helg!
 
 

paus i plugget

Idag pluggar jag hemifrån, och det har gått helt okej.
Jag har läst kurslitteratur, och det var en helt okej bok att läsa. Är dock inte klar än, men kände att jag behövde en liten paus för jag glider iväg och tänker på annat hela tiden... så nu kikar jag på de sista avsnitten som ligger ute på HIMYM.
 
Ikväll ska jag hem till Carro och ha en liten tjejkväll. Ska bli mysigt! Mer exalterande än så är inte livet för tillfället, men vad ska man förvänta sig när det är vinter och så...? Jag har det ändå ganska bra tycker jag! 

En bild säger mer än tusen ord!

Haft en sjukt tråkig dag, så har inte så mycket att berätta om...
därför kör vi bara på en enkel bild som jag tycker är mysig!
 
 
 
 
 
 
 
 

chill-i-dill

Fram och tillbaka till skolan och föreläsning i två timmar. Det har varit min dag det.
Lunch och film här hemma i soffan, och jag är nu dötrött.
 
Snart kommer Lukas hem från jobbet, sen är han hemma i kanske drygt två timmar innan han ska iväg och jobba igen. Tråkigt. Så jag antar att det kommer bli mer film ikväll... för att underhålla mig själv.
Ska nog ta och måla om naglarna också. Japp. Alltid skönt precis i början av en ny kurs innan kaoset och stressen börjar över alla uppgifter. Så jag passar på att njuta nu!
 
Här är en liten bild från Lukas födelsedagsmiddag i lördags! 
 

here we go again

Idag har jag varit i skolan på introduktion till en ny kurs. Skönt med ny kurs i alla fall, men är helt mör i huvudet av allt lyssnande idag. Brukar bli så när man inte varit i skolan på en månad och endast jobbat hemfrån och med grupparbete. 
 
Examinationerna denna kursen verkar väl inte överdrivet roliga, men jag hoppas det blir en intressant kurs i alla fall, den verkar användbar för framtiden om inte annat!
 
Nu är jag hemma och försöker slappna av i soffan. Svårt med en arg Lukas som sitter och är irriterad för att han förlorar på Fifa. Ska nog dra mig mot köket och laga lite mat med go musik snart tror jag! And that's my monday!

Dagen efter

Vi hade en riktigt trevlig kväll igår med Lukas familj och släktingar. 
Känner mig lite halvbakis idag, men har lyckats diska en omgång och nu är andra omgången inne i maskinen. Sedan är det bara kastrullerna och det kvar och allt är klart.
 
Vi funderar på att prova lite andra möbleringsalternativ här hemma nu när vi ändå har möblerat om.  Det blev så himla mycket mer öppet och stort när vi hade soffan längs med väggen! Får se om vi hittar någon bra lösning.
 
 

storstädning och fix

Oj vad vi har städat och möblerat om. Blev en helt annan lägenhet!
Vi har flyttat in soffan till väggen för att få plats med matbordet så alla kan sitta och äta ihop. 
Kommer bli lite trångt, men så är det! 
 
Två vackra mobilbilder...
 

Grattis Lukas!

Idag fyller min snygging år! Grattis på honom! <3
Ikväll blir det massa gäster, så har lite att fixa här hemma tills dess!
 
 
 

Dagens pyssel

Färgerna får inte riktigt rättvisa i det ljuset, men vad ska man göra när det är mörkt ute...
 
Högerhanden ska vi inte ens prata om (Det är såklart vänsterhanden ni ser på bilden) Lukas slutade tidigt och vi skulle ses på systemet för att handla, så plötsligt ringer han och säger att han slutar jobba och är där om typ tio minuter. Stress och måla med vänster hand funkar helt enkelt, och det går ännu sämre när den svarta färgen man försöker måla detaljerna med är lite seg och jobbig...
 
Men men, ikväll kommer jojo hit och vi ska ha filmkväll. Ska bli mysigt!
 

fredag, så himla skönt!

Det är fredag, det snöar ute, jag börjar känna mig ganska frisk, och jag är på bra humör helt enkelt!
 
Tänkte att jag skulle bli klar med min sista uppgift för denna kursen idag. Tror jag är ganska klar nu efter att ha suttit och läst igenom det jag skrev igår och skrivit till en halv A4 till. 
Tänkte jag skulle ta en paus, och sedan kika på den igen för att se på den med "nya ögon". 
 
Igår var vi (läs jag) och handlade. Vi skulle mötas vid maxi vid sex, och Jag hade handlat klart när Lukas tillslut kom dit. Det enda som var kvar var vilken kaffesort han ville ha (han är petig som få med den) och sedan fick han välja vilka kakor han ville ha till kaffet. (plutten fyller 24 imorgon)
Jag var trött och grinig efter att ha varit i butiken i 50 minuter innan han ens kom dit, det var inte hans fel och jag var inte sur på honom, men jag var bara väldigt trött på att vara där.
 
Jag är numera fattig, och thank god för att lönen kommer om en vecka!

dagen gick bättre än förväntat

Blev en ganska produktiv dag idag ändå. Så jag är nöjd med dagen. 
Har suttit ända sedan imorse, med undantag för en lunchrast, och är klar med en av två uppgifter som ska vara inne på söndag. Den andra uppgiften har jag kommit en bit på, men känner mig trött i huvudet så jag känner att den får vänta tills imorgon. Hoppas jag kan bli klar med den då så jag slipper plugga i helgen! 
 
Bästa idén jag hade idag var att hålla mig borta från soffan, och jag tror det funkade ganska bra. I köket hittar man inte så mycket roliga saker att göra som man gör om man sitter i soffan med tv, filmer och tv-spel runt omkring sig. 
 
Nu har jag placerat mig i soffan igen, och tänker sitta här tills Lukas slutar jobba och vi ska iväg och handla.
 
 

Gaaaaah!

Jag försöker hitta inspritionen till att plugga, men känner mig bara rastlös och gör en massa andra saker. 
Helt plötsligt är jag intresserad av att klättra upp på en pall bara för att kolla vad det är för lampor som har slutat funka i hallen. Det var typ en månad sedan de slutade funka och inte en enda gång har jag orkat kolla upp vad for sorts lampor vi behöver köpa...
 
Jag tänder ljus, går in på facebook, känner mig dum och loggar ut igen. 
Jag har sökt artiklar och skrivit en källförteckning av dem. Dock har jag inte skrivit ett enda ord, så jag vet inte om jag faktiskt kommer få använing av just dem artiklarna. Jag har gjort en omslagssida, och skrivit en frågeställning. Bra jobbat....
 
Usch va jag är supersugen på att göra vad som helst men detta just nu!!!

Fix i lägenheten

Halloj. Här sitter jag och försöker bli frisk. Känner mig lite bättre, så försökte plugga. Men det var tråkigt. Så jag gick ner i källaren för att stoppa in lite saker. Slutade med att jag stod och röjde ut hela förådet (som var proppfullt) för det gick inte att få ut eller in något. Så nu är det lite mer ordning där nere, och jag fick med mig toapapper och en stol upp till lägenheten. Nu är jag dock helt genomsvettig. Nackdelen med att man är sjuk? Att man inte kan anstränga sig minsta lilla utan att rinna av svett... mysigt!
 
Jag tror jag tar idag som en vilodag också så får jag satsa på att plugga imorgon!
 
Det känns föresten som att jag och Lukas äntligen börjar få lite ordning här hemma. Igår satte vi lite grejer på väggarna, och plötsligt blev det mycket mer plats på golvet. Idag ska vi sätta fast armstödet på soffan (soffan har stått uppe hur länge som helst, men utan armstödet...) och det andra armstödet som har stått och tagit plats i vår etta var en av de saker som jag precis stoppade ner i förådet. (Soffan står mot väggen, så det känns onödigt att ta plats för ett armstöd som inte behövs!)
 
Skulle vara kul att visa lite före och efter bilder för er. Lägenhetern ser inte alls ut som den gjorde i maj när jag flyttade in förra året. Nu är det dock för stökigt. Men till helgen har vi gäster för Lukas fyller år, så vårt mål är att ha lägenheten klar tills dess. Så då kanske jag kan försöka komma ihåg att klicka några kort som jag kan visa! :)
 
Det är föresten sjukt, nu har jag bott hemifrån i två år!! Känns inte så, fast samtidigt känns det som jag bott hemifrån i en evighet!
 

Seminarium idag

Har varit en sväng i skolan idag på seminuariumet. 
Inte i närheten av frisk än, men kände inte att det är värt att göra kompletering på det så jag kämpade mig dit. 
Överlevde med hjälp av te, halstabletter och en himla massa snytpapper. 
 
Resten av veckan har vi inga föreläsningar, utan istället har vi två uppgifter som ska vara inne på söndag. Väldigt skönt, för det betyder att jag kan ta det lugnt och försöka bli frisk samtidigt som jag pluggar hemifrån!
 
Lite snö hade vi fått idag också, det gillar vi!
 
 
 

sjukling..

Idag är jag hemma och försöker vila upp mig.
Hade en ganska jobbig natt, men börjar känna mig bättre nu. Kan vara för att man alltid mår som sämst på morgonen när man är sjuk. Vem vet?
 
Imorgon har jag i alla fall seminarium, så jag får hoppas jag mår bättre då för jag måste gå på det.
Resten av veckan kan jag jobba hemifrån, vilket känns riktigt skönt!
Vill bli frisk så jag kan börja träna och bli piggare!
 
Behöver fixa lite inför morgondagens seminarium idag också, men det får bli senare för jag ska vila mig lite tillframför teven först!

tappade bloggandet lite igen

helg med jobb, + att jag känner mig helt ur form. näsan rinner, ögonen rinner, jag nyser utan minsta förvarning... ja life is good. eller?

sitter på tåget på väg till jobbet, och är inte direkt taggad. har legat i soffan hela förmiddagen för att försöka hitta energin, men den existerar inte idag. ja, ja, bara att bita ihop och hoppas på en inte allt för stressig kväll som går fort!

Grattis till oss <3

idag firar jag och Lukas fem månader! Det firar vi med att jobba och åka till skolan... Men ikväll tvänkte vi äta gott och mysa med någon bra film. Vi hade egentligen tänkt gå och se den nya filmen The Wolf of Wallstreet som har preminär idag, men det var fullbokat när vi kikade för några dagar sedan. Så då passar vi på att använda vårt nya internet och se film hemma istället. Vi är ju ändå inte helt friska någon av oss, och jag ska ändå jobba hela helgen sen, så det är skönt att ta det lugnt!
 
 

snabbt internet!

Wohooo vi har internet, och snabbt sådant! och en router så vi kan anända wifi på våra mobiler! Lyckan!
Vi hade en kille här som höll på i en timma att springa upp och ner i källaren, testa och ringa samtal, men ändp funkade det inte. Tillslut fick Lukas hjälpa till uppifrån lägenheten med att dra ut sladden och sätta i den några gånger medans killen stod i källaren och tittade vad felet var. Så löste sig allt och nu är vi lyckliga i alla våra dar typ. 
 
Nu kan vi titta på film utan att behöva sitta o vänta på att det ska buffra i hundra år bara för att vi redan har använt för mycket itnernet denna månaden!

sliten tjej

Igår var en riktigt lång dag. Skola på förmiddagen och sedan hem för att ta hand om min sjukling.
Lagade mat, städade, diskade och sedan åkte jag och fikade med Anna och Carro. Var riktigt länge sen vi sågs på riktigt, så det var mysigt!!
Sedan på vägen hem handlade jag mat, kom hem och lagade tacos för att upptäcka att bröden jag precis köpt var mögliga. Men jag orkade inte gå ner och göra något åt det så det fick bli tacos utan bröd..
 
Idag pluggar jag hemifrån. Skönt med lite sovmorgon och så!
 
Och idag ska det även komma någon och titta till vårat internet som inte funkar, och som skulle ha vart igång redan den 27 december. Hoppas vi äntligen kan få tillgång till det!

trött tjej på bussen mot borås

Då sitter man på väg till skolan efter en lång sömnfattig natt.
Lukas har hostat och sprungit upp och ner i sängen för att snyta sig hela natten och väckt mig varje gång. Och jag har tydligen snarkat...
 
Ögonen går i kors, och jag blev helt genomsvettig av att gå en tio minuter kort promenad till bussen. Inte okej.
Hoppas jag kan hålla mig ifrån att bli sjuk jag med.
 
Jag bäddade ner sjuklingen i sängen innan jag gick hemifrån och gjorde iordning lite saft åt honom i kylen. Får se hur många ärenden jag behöver springa till apoteket och/mataffären på väg hem sen!
 
Vill bara att denna veckan ska gå fort, den är inte alls rolig - massa skola att göra i skolan men inte alls taggad, och sedan jobb till helgen. segt!
 
 

huvudvärken från helvetet

usch vilken seg dag!
Lukas är sjuk och jag är i princip sjuk jag med. Världens huvudvärk och otroligt trött.
Idag har vi bara ätit pizza och kollat film.
 
Jag har försökt söka lite artiklar inför gruppmötet i skolan imorgon, men det slutade med ännu värre huvudvärk så nu ger jag upp det... Skönt att vi var lediga idag i alla fall!

söndag? redan?

Igår var Lukas ute och festade och jag hade en chill kväll för mig själv. 
Jag tittade på en och en halv film, spelade Need for speed och läste.
 
Idag blir det fest för Anna som fyller år!! Är inte så taggad på fest som vanligt, men är taggad på att få träffa mina fina flickor i alla fall! Fest på en söndag.. det känns mer som att det är lördag idag och att det var fredag igår... men nej. Tur att vi är lediga imorgon oxå!
 
 

Har tappat suget på bloggandet lite...

Väldans vad jag har tappat flytet med bloggandet.
Igår var jag tillbaka i skolan och träffade min grupp som jag ska göra ett grupparbete med. Jag var bara där i knappt två timmar för att prata om vad det är vi ska göra och sen ska vi ses på tisdag igen.
 
På kvällen gick Lukas och jag på bio och tittade på The Hobbit 2. Den var bra, Lukas hade dock redan sett den...
Vi tittade i 3D och jag tänkte tillbaka på när 3D var helt nytt och hur mycket det har förändrats och blivit bättre.
Minns ni Spykids 3D?? Massa rött och grönt över hela skärmen, och glasögonen var ett rött öga och ett blått... och så sa dem till en när man skulle ta av och på glasögonen!
Ja man kan ju säga att det har utvecklats i alla fall.
 
Jag blir förövrigt lite snurrig när jag tittar på 3D och det händer mycket saker väldigt snabbt, men annars är det väldigt coolt och det känns nästan som att man kan kliva in på scenen och gå in i filmen. 
 
 
 

God fortsättning

Vi hade en jättetrevlig nyårsafton, med skratt och god mat uppe i Kungshamn. På tolvslaget stod vi uppe på bron över till smögen och höll på att blåsa bort. Vaknade trötta och ganska bakis, och åkte hemåt vid tvåtiden.
Igår var en riktigt seg dag, precis som det ska vara den första Januari. Dock vet jag inte om det känns som ett nytt år än!?
 
Idag är det tillbaka till verkligheten, dock behöver ajg inte åka till skolan förens imorgon men jag förbereder mig för morgondagen idag och fixar lite andra saker som behöver ordnas upp.