Stockholm nästa!

Jag kom faktiskt iväg och gymmade igårkväll, så jag slapp köra dubbelt idag!
Jag och Lukas tog en promenad till gymmet, sen åkte han till dansen som ligger lite längre bort, och sedan möttes vi upp efteråt och gick hem ihop. 
 
Idag har vi mest softat. Vi tog sovmorgon och mös, och sedan tvättade vi. Vi tog en promenad och avslutade den med ica och systemet, och sedan kom vi hem och åt brunch framför en film. Vi kollade på film i nästan fyra timmar (filmen var två timmar lång) eftersom vi fick springa ner till tvätten och ta pauser hela tiden.
 
På eftermiddagen åkte vi till Kungsbacka och fick middag hemma hos Lukas bror, sedan gick vi till en föreläsning där en grymt rolig kille pratade om "relation till relationer" med massa roliga berättelser och tänkvärda tips. 
 
Väl hemma igen har vi packat inför morgondagen då det blir upp tidigt för att åka till Stockholm. Väckningen ringer sex imorgonbitti, men det är det värt, för det ska bli jätteroligt att komma bort lite! Uppdateringen här kommer nog inte vara så bra dock. Ska försöka slänga upp nått mobilinlägg men annars får ni ha en jättebra helg!
 
 

Kommentarer

Skriv en kommentar! :D

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

Din mail-adress: (syns bara för Tilda)

Din blogg:

Skriv din kommentar!

Trackback
RSS 2.0