pyssel med tavlor

Jag har ända sedan jag flyttade in i nya lägenheten (för snart ett år sedan) kännt att det är dags att byta ut tavlorna. Men dem fick åka upp på väggarna ändå, så skulle jag bara byta ut bilderna med tiden...
Ja det gick ju sådär! Det var en gång som jag tänkte fixa det. Då hade jag tagit med mig bilderna hem till mamma och pappa på en sticka för att skriva ut dem, men så vägrade skrivaren att funka för mig.
Så efter det har det inte blivit av igen, förens idag.
 
För några veckor sedan fick jag hem mamma o pappas gamla skrivare eftersom de köpt en ny, så nu kunde ju inte det hindra mig längre i alla fall.
 
Allt som behövs är en skrivare, photoshop eller nått annat program för att dela upp bilderna, några A4 (hur många beror på hur stor tavla du ska göra), sax, tejp och lim. Tada! 
Jag hade bara tänkt skriva ut bilden på 2 A4, men så var alla våra papper hålade, vilket pajade allting och jag fick göra om till 3 A4 med en mindre del på varje. 
 
Så här gör i alla fall jag när jag skriver ut för en tavla som är större än ett A4.
 Ekonomiskt och samtidigt lite pilligt och kul istället för att betala för att få dem utskrivna på fint papper! Då kan man ju byta bilder lite oftare också, utan att få skuldkänslor! (Bilden på eiffeltornet är den gamla bilden som satt i tavlan, och är hyfsat "sliten" vid det här laget) Nu är en tavla fixad, och åtta återstår...
 
 

Kommentarer
Postat av: Caroline

Snyggt! :D

2014-04-14 @ 19:37:49
Postat av: Mamma

FotoPapper finns här i massor!

2014-04-15 @ 19:03:10

Skriv en kommentar! :D

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

Din mail-adress: (syns bara för Tilda)

Din blogg:

Skriv din kommentar!

Trackback
RSS 2.0