6 Maj 2012, London

Vi vaknade lite trötta och sega, men lyckades ta oss ner till frukosten i tid även denna morgonen.
Efter att ha köpt ännu ett dagspass för bussen på paddington så tog vi en buss mot westminister, där vi kikade på premiärministerns hus. Man kunde inte se så mycket, men nu har vi varit där i alla fall!
Eftersom det var söndag så öppnade alla butiker vid halv tolv - tolv, så från bussen såg vi folksamlingen som flockats utanför Primark innan det ens öppnat. Lovely!
Efter det tog vi bussen mot Tower Bridge, men på vägen dit blev vi så kaffesugna, så när vi såg en Starbucks så hoppade vi av och tog en lite kaffepaus.
Efter fikan tog vi ännu en buss, och kom fram till Tower Bridge. Vi gick över bron, fram och tillbaka, och fotade och hade oss.
Vi bad en kille ta kort på oss med marcus Iphone, och när han var klar såg det ut som om han tänkte stoppa ner mobilen i fickan och gå. Vi blev lite rädda där!
Vi gillar egobilder...
Vi tog en buss tillbaka till Oxfordstreet för att göra lite mera shopping, men bestämde oss för att börja med en afternoon tea. Så efter att ha letat lite hittade vi äntligen ett ställe som hade det. Vi fick te, mackor, scones och cupcakes. Det var väldans mysigt att testa på faktiskt!
Sedan blev det sista minuten shopping. Vi hade en och en halv timma tills butikerna stängde, och det var flera butiker vi ville till. Eftersom det var våran sista dag i London så blev det lite småstressigt.
När vi var i den sista butiken började dem skrika i omklädningsrummet "we're closing in ten minutes"
så skrek dem det typ fem gånger i minuten. Vi bara, jaja vi fattar sluta stressa oss!
Eftersom alla butikerna var stängda och klockan bara var sex bestämde vi oss för att åka lite buss och vila benen. Anna bestämde att vi skulle ta den tredje bussen som stannade på våran hållplats, och det gjorde vi oxå. Medans vi satt och diskuterade om vi skulle åka ända till ändhållplatsen eller om vi skulle hoppa av tidigare så upptäckte jag att bussen åkte till Kings cross. Det är den stationen som Harry Potter tar Hogwarts Express, så vi bestämde oss för att åka ända dit och kika.
Vi åkte tillbaka in mot Oxfordstreet och vandrade lite. Vi hittade en röd telefonkiosk där vi stod och fotade varandra i typ en kvart, och bestämde oss sedan för att hitta något att äta. Vi kom att tänkta på Hard rock café så vi gick dit, men där var det en väntetid på två timmar, så vi gick direkt därifrån igen. Tillslut var vi så kalla och frusna att vi inte visste vart vi skulle ta vägen, så vi tog en buss en bit, och hittade tillslut en pub i närheten av trafalgar square.
Efter middagen åkte vi tillbaka till hotellet för att packa våra väskor. Klockan var runt midnatt när vi gick och la oss och väckningen var iställd på 2:30.

Kommentarer

Skriv en kommentar! :D

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

Din mail-adress: (syns bara för Tilda)

Din blogg:

Skriv din kommentar!

Trackback
RSS 2.0