There's a fire starting in my heart

Väckningen ringde klockan sju, och jag släpade med mig hela min säck med smutskläder en våning ner för att tvätta. Två maskiner åkte in, och sedan vandrade jag upp igen.
La mig i sängen och sov en timma. Grymt skönt var det!! sedan vandrade jag ner igen för att hänga upp tvätten och slänga in mera.

Dock sket det sig lite med hänga på tork delen. För torkrummet som tillhör det tvättrummet jag använde hade ett annat lås där min nyckel inte funkade. Där stod jag i pyjamas-kläder och plötsligt kom det ut en tjej från ett av de andra tvättrummen. Jag frågade henne för att försäkra mig om att jag inte var dum i huvudet och höll nyckeln åt fel håll eller nått. Men hon hade upptäckt samma sak när hon tvättat där en gång. Hon tyckte jag skulle ringa fastighetsskötaren, men det orkade inte jag, så jag konkade upp kläderna till lägenheten och hängde dem där istället. Så nu hänger hela badrumet och hallen full med kläder på tork!

Efter att den andra omgången med maskiner var klar så gick jag in till stan och åt frukost med Carro på café Karma. Mycket mysigt att fika frukost ibland faktiskt!

Nu är jag hemma igen, och ska laga någon mat innan jag åker iväg till jobbet.

Kommentarer
Postat av: Sofia

Var gärna med i veckans blogg, kommentera bara att du är med :D

http://byfia.com/2012/june/veckans-blogg-2.html#comment

2012-06-18 @ 17:34:17
URL: http://byfia.com
Postat av: Ida

- Två nice tävlingar på bloggen! :) Kika gärna in och se om det är något för dig :Dhttp://adaras.se/2012/june/minitavling-vinn-3-antimygg-armband.html#commenthttp://adaras.se/2012/june/vinn-ditt-favoritskal-fran-playman.html#comment

2012-06-19 @ 02:43:21
URL: http://adaras.se

Skriv en kommentar! :D

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

Din mail-adress: (syns bara för Tilda)

Din blogg:

Skriv din kommentar!

Trackback
RSS 2.0