midsommaraftons dramatiska början

Midsommarafton börjar med väckning tjugo i sju. Jag åkte iväg till jobbet och jobbade till två, och sedan åkte jag hem en snabbis och hämtade kameran bland annat.
sedan vandrade jag ner och tog bussen till fjärås där jag gick direkt till lekplatsen där midsommar dansen skulle ta plats.

mamma hade tagit med sill och potatis så jag åt lite lunch medans småbarnspapporna byggde ihop en midsommarstång. Det blåste grymt mycket, och vi åt tårta medans vi tittade på de dansande barnen och den fulla gubben som ledde sången.
när vi kommit tillbaka till familjen granns hus så skulle min halvfulla pappa hoppa studsmatta, och det gick sådär... plötsligt skulle lilla Sara upp och hoppa hon med och då blev det kaos. Pappa och Sara flög rätt in i varandra ich pappa bet sönder hela sin lãpp så att hans tand flyttade sig lite. Efter ganska många försök att få det att sluta blöda så fick jag köra pappa till sjukhuset ifall att han skulle behöva sys.
eftersom vi inte har någon bil här så fick jag köra familjen granns automatbil, så nu har jag kört automat! Lite småläskigt, men det gick bra, och vi fick åka tillbaka utan minsta lilla stygn!

nu är det strax dags för grillat, och kvällen är ju fortfarande ung, så vem vet vad som kan hända!

Kommentarer

Skriv en kommentar! :D

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

Din mail-adress: (syns bara för Tilda)

Din blogg:

Skriv din kommentar!

Trackback
RSS 2.0