Ooa hela natten, Ooa hela dan

Jag har börjat göra en sommarspellista på spotify, och som jag längtar tills man sitter ute på altanen och pressar med volymen på högsta volym! Eller när man tar en sväng till havet för att bada...

Jag och syrran hade ju myskväll igår, och vi hade en godisskål ståendes på bordet. Den hade Mida (vovven) varit och käkat upp all choklad i inatt - och resten av godiset var fullt med slem, så nu ligger det i soporna.

Den hunden är för jäkla speciell alltså!
 Hon blir helt till sig när man tar på sig för att gå ut med henne, men så fort man gått så långt att man kommit ut från gatan vill hon hem igen och står och drar tillbaka hemåt.
Vissa gånger börjar hon istället kuta framåt, och lyfter på öronen så fort man rundar ett hörn, ungefär som om hon letar efter något...?
Sen när det kommer till att sova så vill hon gärna göra det i en säng - under täcket. Förstahandsvalet är i mamma och pappas säng, men om mamma jagar iväg henne så går det bra även i min.
Jag har sett henne ligga på golvet två gånger medans hon har varit här, annars ligger hon i fotöljerna eller i sängarna.
Hon är sjukt intresserad av vad som finns i källaren, och ibland står hon och stirrar ner för trappan - men hon går inte ner! Inte ens om man går ner för att hämta något och försöker få med henne vågar hon.
Hon käkar alltid sin mat på natten.
Hon älskar att slicka på folks händer och fötter.

Men hon är sjukt söt, på sitt egna lilla knäppa sätt!

Kommentarer

Skriv en kommentar! :D

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

Din mail-adress: (syns bara för Tilda)

Din blogg:

Skriv din kommentar!

Trackback
RSS 2.0