Filmkväll med dålig film

Hej, o förlåt för min dåliga uppdatering! Har inte haft tid för att sitta vid datan helt enkelt...

Igår blev det fika efter skolan och sedan gick vi och hyrde en film för kvällen, det blev "Ung, Singel och Arg" en film som, när vi läste på baksidan, verkade passa oss och våra samtalsämnen under den senaste timmen -Tänk om vi kommer sitta hemma gamla och ensamma, och fortfarande vara singlar runt 30 årsåldern!
Ja så när vi läste på baksidan av filmen tänkte vi, jaha men detta är typ en blandning mellan "Bridget Jones" och "Sex and the city" då eller? Man följer en singel kvinna, och alla runt henne börjar gifta sig men hon kan inte hitta nån?

NEJ NEJ NEJ filmen handlande inte alls om det. Den handlade om en 35 årig tjej, hennes två kvinliga kompisar, och även lite om deras manliga kompis. Ingen har någon man, och alla är desperata. Filmen såg ut att vara typ 20 år gammal och var inte särskillt bra filmad -enligt min åsikt- En av kompisarna låg med alla hon kunde hitta, och klädde sig i korta kjolar och urringat, medans den andra kompisen var alkis och försökte få alla som typ var hälften så gamla som henne att bjuda på en drink.

Filmen hade absolut ingen handling, och den slutade såklart med att alla fick varsin kille. Suck!
Vi betalade faktiskt 50 spänn för den och den stod på "nyheter" -hyllan, räknar man inte med att filmen ska vara lite bra då ens eller?

Jaja vi hade det mysigt ändå även om filmen inte var någon hitt, och för er som tänkt se den, så förlåt att jag avslöjade slutet, men den är ändå inget att se ;)

Puss på er!

Kommentarer

Skriv en kommentar! :D

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

Din mail-adress: (syns bara för Tilda)

Din blogg:

Skriv din kommentar!

Trackback
RSS 2.0