Dagens bästa...

...var med Carro på Linneas. Vi hade fikat klart, och skulle gå. Men vi hade inte tagit några brickor, och i alla ställ där man skulle ställa brickorna fanns inga brickor, så vi ställde våra tallrikar uppepå hela grejjen.

Vi gick till toaletterna som ligger precis bredvid, och när Carro kommer ut från sin toa tittar hon på mig och säger att hon inte vet vart hennes tandställningsplastgrejj är, och hon tror att hon lagt den på sin tallrik i en servett.

Så vi skyndar tillbaka till Linneas för att se att våra tallrikar är bortplockade. Vi går tillbaka till toan för att titta igen, men vi hittar inte den någonstans, så vi går tillbaka till linneas, och Carro snackar med en kille och berättar vad som hänt. Han går in i köket och kommer tillbaka och säger "Nu är det så att vi precis tömt våra sopor, men jag tar ditt nummer, så ringer jag upp dig om vi hittar den."

Max två/tre minuter var vi borta från Linneas, och de hinner ta undan tallrikarna OCH tömma soporna, vilken tajming!

Vi går bortåt för att hitta ett par fotöljer att sitta och lyssna på Radio Humor som Sarah, Elin och Madde var med och sände i idag i Kungsbacka närradio. Medans vi går bortåt ringer en från Linneas och berättar att de hittat grejjen, och vi går tillbaka för att hämta den.

Snacka om tur i oturen ;)

Kommentarer

Skriv en kommentar! :D

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

Din mail-adress: (syns bara för Tilda)

Din blogg:

Skriv din kommentar!

Trackback
RSS 2.0