Early riser?

Vad fasen gör jag uppe redan är min största fråga. Klockan halv tio vaknade jag - precis som igår :S Bara det att ja inte somnade fören vid tre i natt och knappt hunnit sovit något!?

Ett av de största anledningarna till att jag är vaken är att jag sms bombades i morse - okej två sms - men de va jäkligt irriterande eftersom ja precis somnat om  efter att det första väckte mig när det andra kom. Vilka enorma problem jag har! Nu ska ja tänka på de stackars människor som inte ens har en säng att sova i...

Nej nu ska jag nog gå o ta en dusch - mitt hår står åt alla håll, och jag måste förverkliga det jag drömde om - i alla fall delar av det! (Är det någon mer än jag som reagerat på att jag börjat göra en massa sånna här: - hela tiden?? knäppt!)

Drömmen handlade om, förutom det faktum att det var fest hos en av stockholmskillarna vi träffade i Alanya och alla blev nerslagna, att jag rakade benen. Mitt i festen gick jag in  i badrummet, som btw inte gick att låsa och låg på det stället som man var tvungen att gå igenom om man ville upp på övervåningen. Helt vrickat.

Men nu ska ja alltså gå o duscha o raka benen! Wish me luck!

Kommentarer

Skriv en kommentar! :D

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

Din mail-adress: (syns bara för Tilda)

Din blogg:

Skriv din kommentar!

Trackback
RSS 2.0