Someone's watching over you

Så var denna dagen nästan överstökad och det känns som om veckorna bara rinner iväg.
Dagen började med slapp engelskalektion där vi bara skulle läsa i våra böcker och klassen skingrades åt olika håll på skolan, och jag tvivlar på att någon verkligen läste det där första kapitlet. Men det är så det går till om man är lärare och låter skoltrötta elever lämna klassrummet.

Dagen fortsatte med svenska och 118100 vet tamigfan allt!
Det började med att vi hade fruktansvärt tråkigt och plötsligt gick samtalsämnet över till mat. Vi var alla väldigt hungriga och började fråga om någon visste vad det blev till lunch. Ingen visste och plötsligt skämtade jag om att vi skunde skicka och fråga 118100, och sedan gjorde vi det.

"Vad blir det till lunch på Aranäsgymnasiet idag?" löd frågan, och sex minuter senare kom svaret.
"Idag serveras köttfärsås och spagetti och linsgryta till lunch på aranäsgymnasiet, linsgrytan rekomenderas då den är miljövänligare och imorgon torsdag blir det falukorv med makaroner eller kebabgryta med ris, på torsdagen rekomenderas kebabgrytan."

"Mums" tänkte vi, spagetti lät gott. "Hoppas det stämmer." Samtalsämnet efter gick över till hur fasiken de visste det. Var det någon som satt och googlade efter alla svar? Och stod våran matsedel i så fall på nätet? När lektionen slutade skyndade vi oss till Bamba, som vi säger här på västkusten, för att se om maten stämde...

Och det gjorde det! Linsgrytan stämde i och för sig inte, men det var deremot qorngryta.

Så en varning till er alla där ute, 118100 har ögonen på er så tänk på hur ni beter er.

Resten av dagen flöt på ganska så snabbt och kvällen slutade med onyttig midda från donken, ett par nymålade naglar och top modell.

That's all from me today

 XX Tilda

Kommentarer

Skriv en kommentar! :D

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

Din mail-adress: (syns bara för Tilda)

Din blogg:

Skriv din kommentar!

Trackback
RSS 2.0