What to do?

För ett tag sen tittade jag på ett avsnitt av Tyra Banks show där hon hade gäster som pratade om vad killar gillar och ogillar hos tjejer. Hon hade ett par gäster, bland annat Steve Harvey som skrev boken "Act like a lady think like a man" och det var ganska intressant att lyssna på deras diskutioner!

De kom i alla fall fram till ett par saker, som vilka lukter killar gillar bäst på tjejer.

Vanilj var den ultimata lukten om man ville få killar på fall, ville man däremot lukta som "tio år yngre" så skulle man ha en parfym med en lukt av grapefrukt!



När det kom till kläder kom dem fram till att killar gillar tjejer som klär sig kvinligt. Det vill säga inga mjukisbyxor eller andra slappa kläder, utan kläder som visar former. Men det ska inte heller vara "horigt" så om man till exempel har en kort kjol ska man väga upp det med en långarmad tröja, eller om man har en tröja med urringning ska man väga upp det med ett par jeans.
Hudfärgade bh:ar är ett BIG no no! Man ska inte heller ha platta skor, utan att par med klack är det som gäller.

När det kommer till kroppen så gillar killar - enligt dem - området runt nyckelbenen. Altså mellan halsen och brösten. Steve Harveys kommenter var "ja men det är ju för att det leder någonstans..."
En sak killar inte gillar däremot är händer och fötter.

Ganska petigt, eller??

Kommentarer

Skriv en kommentar! :D

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

Din mail-adress: (syns bara för Tilda)

Din blogg:

Skriv din kommentar!

Trackback
RSS 2.0