Deppdag med Ansi

Hej!
Idag (kanske ska säga igår eftersom klockan är över tolv!?) har jag varit med anna!
Vi fikade på Linneas och sen satt vi där och snackade i hundra år om allt möjligt.
Vi träffade Madde och snackade lite med henne, kommer vara så tomt utan henne i klassen till hösten!

När Kungs nästan skulle stänga gick vi iväg och det slutade med att vi tog bussen hem till mig och lagade tacos.
Jag skulle laga guacamole, men avokadon var hård soms ten och jag stog typ i tjugo minuter och försökte få bort skalet. När jag äntligen lyckats och skulle börja mixa så gick det inte!
Anna började prata med mig och jag tnkte inte på vad jag gjorde så jag lyckades välta burken så att det blev klet överallt!
Jag fick damp och torkade upp allt och försökte igen, men när det inte gick att mixa den jäkla avokadon gav jag upp och anna tog över.
Hon tog upp allt ur burken och började hacka det till småbitar.
När vi lagt tillbaka det i burken försökte jag mixa det igen, och anna bad om en skål så jag sträckte mig upp på hyllan och lyckades välta den jäkla burken med blivande guacamole igen!
Jag dampade och gav upp och anna tog över och lyckades mixa avokadon tillräckligt mycket för att det skulle se ut som spya - Men vi åt av det ändå!

Efter att vi ätit gick vi in på mitt rum och deppade - idag var världens deppdag! När inte jag var depp och helt nere så var det anna som var det, och så turades vi om - tills mina syrra kom hem, då gick vi ut på en promenad och gick slingan.

När vi var mitt i skogen släcks plötsligt alla lampor och det blir helt svart. jag börjar gapa och den första tanken som flyger genom min mörkrädda hjärna är:
"Nu är det någon som planerat att mörda oss, och börjar med att släcka lamporna för att vi inte ska se något!"

Vi skyndar oss framåt och springer ut på bilvägen när vi kommit fram till den.

När vi kommit bort skogen en bit så satte vi oss v id en busskur och snackade ett tag och sedan gick vi tillbaka hem till mig och satt ute i trädgården och snackade ännu mera. Jag såg ett stjärnfall! :D

Mysig dag med anna <3
Vi får ta och avdeppa oss bara ;)

Kommentarer

Skriv en kommentar! :D

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

Din mail-adress: (syns bara för Tilda)

Din blogg:

Skriv din kommentar!

Trackback
RSS 2.0