Konsten att börja skolan tjugo över två

En ganska konstig dag har det varit idag...

Det började med att jag vaknade tio minuter innan väckningen skulle ringa och gick upp och duschade. Det konstiga var att jag faktiskt gick upp istället för att sova tio minuter till. Men det gjorde jag i alla fall, och klockan 11 cyklade jag iväg mot sjukhuset. Självklart, som den tidspessimist jag är, var jag där tjugo minuter innan jag hade tid bokad och jag fick sitta i ett väntrum med en sur gammal muttrande gubbe.

Eftersom jag inte gillar sjukhus försökte jag kväva känslan av att vara på väg att svimma med att läsa i en fin tidning och tio som vanligt var doktorn sen tio minuter, så en halvtimma senare fick jag komma in.

Hon kollade på mina fördelsemärken men tyckte inte de va nått konstigt med dem men sa att ja ska kolla så de inte förändras, och jag ska försöka att inte sola för länge eftersom det inte är bra bla bla bla.. visst jag ska absolut inte sola för länge.. *mummel*

Jag cyklade hem och eftersom jag inte hade min nästa lektion förren tjugo över två så satte jag igång och sysselsatte mig med att raka benen och att sy om ett par jeans till shorts.

Jag vandrade iväg till skolan vid två och gick på den otroligt roliga och händelserika textkommunikationen (uppmärksamma ironin!!)

Efter det tog jag o Jossan bussen till gymmet och kämpade. Våran älsklingskille fredrik kom samtidigt som vi och glodde lika mycke på oss som vanligt, och självklart glodde vi även på han medans vi snackade om hur mycke vi störde oss på honom.

Den käre killen som liknar våran Fd mattelärare Ivar frågade oss (för andra gången) om vi precis börjat med den maskinen vi var på, och jag svarade att ja det hade vi nyss. Saken var att det fanns HUR många lediga maskiner som helst runt omkring oss, och när vi var klara gick han inte till den maskinen.

Efter träningen tog vi bussen hemmåt, och eftersom pappa höll på att riva altanen och mamma inte var hemma satte jag igång att laga middag eftersom jag var vrålhungrig efter träningen. Det blev kyckling och pommes..

Nu sitter jag här halvt död och sjukt trött i hela kroppen och som vanligt fördriver jag tiden tills jag ska sova med att göra inegnting framför datan.

Imorgon har jag mitt spanska kursprov, vi får la se hur det går med det..!

Kommentarer
Postat av: josephine

FREDRIK(L) Asså vad är det för fel på honom och Ivar :P?

2009-04-23 @ 22:37:03
Postat av: josephine

FREDRIK(L) Asså vad är det för fel på honom och Ivar :P?

2009-04-23 @ 22:38:50
Postat av: Emmpo

Öl =)

2009-04-24 @ 15:31:31
URL: http://grannis.blogg.se/

Skriv en kommentar! :D

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

Din mail-adress: (syns bara för Tilda)

Din blogg:

Skriv din kommentar!

Trackback
RSS 2.0