Valet 2010

Tar en paus från jobbandet för att klaga lite på oss svenskar.

Jag skäms för Sverige. För att så många människor i vårat land inte tycket att alla är lika mycket värda eller har samma rätt. Det är pinsamt att vi låter SD komma in i riksdagen. De vill ha bort 90% av all invandring, och skicka hem de - speciellt islamer - som redan bor här.

Seriöst Svenskar, skärp er! Skulle inte ni vilja ha rätten att flytta till ett säkert land, med den chans att börja om om ni behövde det? Jag blir så irriterad när jag tänker på det. Men gjort är gjort, så jag antar att det är dags att ta tjuren vid hornen och försöka kompromissa med SD och få dem att sänka sina "krav".

Det finns många jobb här i sverige som vi svenskar inte själva vill ha, vilka ska ta dem jobben om invandringen slutar? Jag tycker invandring berikar ett land. Sedan är det klart att det kan behövas gränser ibland, men hur många svenskar skulle vilja jobba som städare? Flera invandrare tar gladeligen emot ett sådant jobb som tack för att de får flytta till ett tryggt land. 

Jag tycker vi borde tänka på hur bra vi faktiskt har det, och att alla inte har det lika bra. Det spelar ingen roll om man kommer från kina, afghanistan spanien eller sverige, man ska ha rätten att flytta till ett annat land om man behöver det. Hade inte du velat det om du behövde det? Det finns de som hotas till livet, och de som bara har det allmänt dåligt. Alla förtjänar en andra chans. Istället för att skicka iväg invandrarna tycker jag vi ska satsa på att hjälpa dem att komma till ro här, och lära dem svenska så att dem kan skaffa sig bra jobb och sedan försörja sig själva och sina familjer.
 
Jag är i alla fall glad för att Alliansen vann. Resten löser sig antagligen. 20 mandat är ju inte så många...

Kommentarer

Skriv en kommentar! :D

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

Din mail-adress: (syns bara för Tilda)

Din blogg:

Skriv din kommentar!

Trackback
RSS 2.0