Fiskpinnemackor
Här kommer ett litet smarrigt mackrecept som blev dagens frukost/lunch!
Till en (hungrig) eller två personer
Du behöver:
6 fiskpinnar
ett par skivor ost
ketschup
remouladsås
Börja med att steka fiskpinnarna på plattan och ta sedan fram mackorna.
Öppna dem och skiva fyra skivor ost. Lägg två skivor ost på varje macka
och skiva sedan tomaten. Skiva så många skivor du själv vill ha och dela
upp dem på de två mackorna.
Häll ketschup och remouladsås på andra halvan av de båda mackorna
och när fiskpinnarna är färsiga lägger du på dem på osten och tomaterna
och klämmer ihop dem.
Till en (hungrig) eller två personer
Du behöver:
6 fiskpinnar
2 pågen subs - mackor
1 tomatett par skivor ost
ketschup
remouladsås
Börja med att steka fiskpinnarna på plattan och ta sedan fram mackorna.
Öppna dem och skiva fyra skivor ost. Lägg två skivor ost på varje macka
och skiva sedan tomaten. Skiva så många skivor du själv vill ha och dela
upp dem på de två mackorna.
Häll ketschup och remouladsås på andra halvan av de båda mackorna
och när fiskpinnarna är färsiga lägger du på dem på osten och tomaterna
och klämmer ihop dem.
Ps. Grattis på födelsedagen kungen!
Kommentarer
Trackback