midsommar i san Francisco

vi har haft en väldigt bra dag idag, Vi började med att lämna det lite halv-läskiga stället vi bodde på igår, och åkte in till San Francisco. 
Vi åkte till en mataffär på vägen och köpte picknick, och  så hittade vi en park bredvid Golden gate bron där vi satt och åt.
Vi vandrade upp till utsiktsplatser närmre bron och fotade lite, och sedan gick vi tillbaka till bilen.
 
Vi hade någon timme kvar  tills incheckningen på hotellet började så vi bestämde oss för att köra över bron. det var ju lite puckat gjort, för för att komma tillbaka över bron var det tullavgift, och det hade biluthyraren sagt att vi inte fick köra igenom.. hehe. någon  kommer få en faktura och inte bli så glad på oss! 
 
vi hittade smidigt till hotellet och checkade in, men sedan funkade inte Wi-Fi:t, och den indiska tanten i receptionen rabblade bara lösenordet när vi försökte förklara att det inte ens gick att skriva i lösenord. det slutade med att hon gav oss ett telefonnummer att ringa.
så jag fick ringa amerikansk kundservice. då har man det att bocka av på "bucket listan" också! 
 
Vi käkade italienskt till middag och vi har kommit fram till att denna staden verkligen är bättre till fots än med bil (till skillnad på resten av usa) och att den är väldigt dyr till skillnad på de andra ställena vi besökt än så länge! 
 
 
 

Kommentarer

Skriv en kommentar! :D

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

Din mail-adress: (syns bara för Tilda)

Din blogg:

Skriv din kommentar!

Trackback
RSS 2.0